zaterdag 29 juli 2023

mRNA Covid injecties hebben bij tientallen miljoenen mensen stille hartschade veroorzaakt, zo blijkt uit een schokkend nieuw onderzoek

De Covid-booster van Moderna veroorzaakte bij 1 op de 35 mensen hartletsel dat met bloedtesten kon worden opgespoord, zo melden Zwitserse artsen. Zullen de Centers for Disease Control of Amerikaanse onderzoekers hier nota van nemen?

juli 29, 2023   2165   7  

Een dosis Moderna’s Covid injectie verwondde het hart van ongeveer 3 procent van de mensen die het kregen, zo ontdekten Zwitserse onderzoekers.

De gevaccineerde mensen vertoonden geen duidelijke tekenen van hartschade. Maar toen onderzoekers drie dagen na de injecties bloedtests uitvoerden, vonden ze bij veel ontvangers hoge niveaus van troponine, een eiwit dat het hart afgeeft als het beschadigd is, schrijft Alex Berenson.

“Subklinische mRNA-vaccin-geassocieerde myocardschade komt veel vaker voor dan geschat op basis van passieve surveillance,” concludeerden de onderzoekers. Het artikel werd vorige week gepubliceerd in het peer-reviewde European Journal of Heart Failure.

Meer dan 1 miljard mensen hebben mRNA-prikken gekregen. Het onderzoek suggereert dat tientallen miljoenen van hen hartschade hebben opgelopen – en niet eens weten dat ze schade hebben opgelopen.

De onderzoekers voerden de tests uit op 777 werknemers van het University Hospital Basel, een van de beste medische centra van Zwitserland, van december 2021 tot februari 2022.

De werknemers waren al ingepland om mRNA-boosters te krijgen en werden gevraagd of ze drie dagen later een bloedtest op troponinewaarden wilden ondergaan.

Met andere woorden, de onderzoekers voerden “actieve surveillance” op hen uit om mogelijke bijwerkingen op te sporen, in tegenstelling tot “passieve surveillance” vaccinveiligheidssystemen zoals VAERS van de federale overheid, die afhankelijk zijn van patiënten of artsen om problemen te melden.

De deelnemers aan het Moderna-vaccin waren een gezonde groep, met een gemiddelde leeftijd van 37 jaar en weinig bestaande hartproblemen. Ongeveer 70 procent was vrouw.

Maar bloedtests na de prik wezen uit dat 40 van de ontvangers van de prik sterk verhoogde troponineniveaus hadden, boven het 99e percentiel voor gemiddelde vrouwen of mannen. Ongeveer vijf keer zoveel mensen hadden extreem hoge troponinewaarden als in een willekeurige steekproef.

 

Nadat de wetenschappers iedereen met een plausibele niet-prik verklaring hadden verwijderd, bleven er 22 mensen – of 1 op de 35 van degenen die ze getest hadden – over die gewond waren geraakt door de Moderna prik.

(Zwitserse onderzoekers doen de onderzoeken die Amerikaanse wetenschappers niet willen doen)


(BRON)

De studie bevatte nog een andere opvallende bevinding.

De onderzoekers meldden dat 20 van de gewonde ontvangers vrouwen waren, terwijl slechts twee mannen waren. Zelfs als er gecorrigeerd werd voor het feit dat er meer vrouwen getest werden, hadden vrouwen bijna vijf keer zoveel kans op verhoogde troponine.

Veel grote onderzoeken hebben aangetoond dat jonge mannen het grootste risico lopen op door mRNA veroorzaakte myocarditis en pericarditis, of acute hartontsteking, na de prikken. Maar dit onderzoek suggereert dat vrouwen subtielere schade kunnen oplopen.

In tegenstelling tot organen zoals de lever, kan het hart geen dood spierweefsel regenereren. Dus zelfs een kleine hartbeschadiging kan het risico op problemen jaren later verhogen. In 2016 bleek uit een langetermijnstudie dat mensen bij wie het troponinegehalte na verloop van tijd steeg, een veel hoger risico op hartfalen en overlijden hadden.

De onderzoekers noemden de schade “van voorbijgaande aard”.

Die mening was enigszins optimistisch. De wetenschappers voerden slechts één follow-up troponinetest uit op de gewonde mensen, een dag na de eerste test. De tweede test toonde aan dat veel van hen, vooral degenen met de hoogste troponineniveaus in de eerste test, slechts kleine dalingen in hun troponineniveaus hadden.

Zonder verdere tests kan niemand er zeker van zijn dat de daling doorzette, of hoe snel de troponinespiegels weer normaal worden, als ze dat al ooit worden.

 (Van voorbijgaande aard? Misschien.)


In hun bespreking merkten de onderzoekers op dat dit het derde – en grootste – onderzoek is waarbij bloedtesten kort na vaccinatie worden gebruikt om post-mRNA hartletsel te onderzoeken. (De twee eerdere onderzoeken vonden plaats in Israël en Thailand.) Alle drie de onderzoeken hebben veel hogere percentages schade aangetoond dan “passieve surveillance” vaccinveiligheidssystemen.

“Er zijn aanvullende studies naar actief toezicht nodig,” schreven ze.

Maar als de laatste drie jaar een leidraad zijn, zullen die studies in de Verenigde Staten niet worden uitgevoerd.

Bijna alle belangrijke bevindingen over de veiligheid van mRNA zijn afkomstig van onderzoekers van buiten de Verenigde Staten – ook al zijn Moderna en Pfizer Amerikaanse bedrijven en zijn er in de Verenigde Staten veel meer mRNA-vaccins toegediend dan waar dan ook.

Als het op mRNA-veiligheid aankomt, lijken Amerikaanse onderzoekers besloten te hebben dat wat ze niet weten hun carrière niet kan schaden.

Ze kunnen in ieder geval niet voorkomen dat de rest van de wereld op zoek gaat naar de waarheid.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mrna-covid-injecties-hebben-bij-tientallen-miljoenen-mensen-stille-hartschade-veroorzaakt-zo-blijkt-uit-een-schokkend-nieuw-onderzoek/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...