zaterdag 29 juli 2023

Waarom verandert de persoonlijkheid van mensen plotseling na een COVID-vaccinatie?

 juli 29, 2023   5059    28  

 

In deze video leggen experts uit hoe de mRNA “trans”-injecties niet alleen fysieke schade aan organen veroorzaken, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière overschrijven en uiteindelijk tot enorme persoonlijkheidsveranderingen leiden. Ze bespraken ook hoe de mRNA-injecties letterlijk de wil breken van sommige mensen die ze gekregen hebben.

De discussie vond plaats tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) vorige maand. Advocaat Dr. Reiner Fuellmich interviewde Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin.

Prof. Bhakdi en zijn vrouw Prof. Reiss spraken over de effecten van de nieuwe mRNA-“vaccin”-technologie die volgens het plan van de voorstanders – het plan van Mr. Global – in de toekomst het enige beschikbare “vaccin” zal worden en conventionele vaccins – zoals die voor mazelen, griep etc. – zal vervangen.

Schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf legt uit hoe het breken van de wil van mensen na de vaccinatie er in het echte leven uitziet. En psychiater Dr. Peter Breggin vergroot de verontrustende parallellen tussen de effecten van mRNA op het menselijk brein en de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie”-campagne zonder enige twijfel één van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit gepleegd is.

De meeste mensen kennen lobotomie alleen uit de film “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, hoewel de Covid-crisis heeft onthuld dat niets te luguber of griezelig is voor Big Pharma om producten te ontwerpen en op te nemen die bedoeld zijn om massaal in bevolkingsgroepen te worden geïnjecteerd onder het label “vaccin”.

Miljardair wil "ongevaccineerd sperma" online veilen

 

Deze video bevat details en beelden waar sommige kijkers zich niet prettig bij zullen voelen. Maar het is voor ons allemaal heel belangrijk om te weten en te begrijpen wat deze mRNA-injectie doet met het lichaam en de geest van degenen die ze hebben gekregen. Alleen dan zullen we kunnen begrijpen waarom zoveel mensen die deze injecties kregen niet meer door ons – de niet-mRNA besmette – bereikt kunnen worden.

Video Link: https://rumble.com/v1ub5nk-reiner-fuellmich-suddenly-changed-personality-changes-after-mrna-injection.html

De bovenstaande video is ingesloten vanuit Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble, kunt u de video HIER bekijken.

Via The Exposé.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-verandert-de-persoonlijkheid-van-mensen-plotseling-na-een-covid-vaccinatie/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...