dinsdag 25 juli 2023

VS, VK, die allebei een enorme toename van handicaps zien - zijn ze de schuld van de covid jabs?

24/07/2023 // Ethan Huff // 4,1K Weergaven

Tags : slechte gezondheidbadmedicineBig PharmaGecensureerde wetenschapchemisch geweldCOVIDGevaarlijke geneeskundemisleidinghandicapEd DowdFREDziektemedisch geweldOperatie Warp Speedpandemieonderzoekvaccinatievaccinoorlogenvaccins


Wetenschappers en medische experts zijn verbijsterd over de snelle toename van handicaps die zowel in de Verenigde Staten als in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt. En hoewel weinigen het willen toegeven, zijn de meest voor de hand liggende en waarschijnlijke boosdoeners niemand minder dan Wuhan coronavirus (Covid-19) 'vaccins."

Onderzoeker Steve Kirsch sprak onlangs met portefeuillemanager Ed Dowd over dit fenomeen, de twee waren het er uiteindelijk over eens dat covid-injecties duidelijk de oorzaak zijn van de alarmerende stijging van de gegevens over handicaps die zowel in de Verenigde Staten als in het VK worden gezien

"If we are wrong and there is a better explanation, why are all the health authorities silent?" Kirsch wrote in a recent piece about the subject.

Kirsch shared disability information from the FRED system to back his case. Based on surveys, FRED data is reliable in that all the surveys it draws from are the same methodologically. And they all clearly show a sudden spike in disability cases immediately following the launch of Operation Warp Speed.

Voorafgaand aan de lancering van Donald "vader van het vaccin" Trump's warp-snelheid uitrol van covid-jabs, was het arbeidsongeschiktheidspercentage bij de civiele beroepsbevolking vanaf 16-jarige leeftijd relatief stabiel. Na de lancering van Operatie Warp nam de snelheid echter toe.

In het VK worden arbeidsongeschiktheidsgegevens rechtstreeks gemeten op basis van claims van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Deze gegevens laten ook een piek zien in invaliditeitsgevallen na de lancering van covid-prikken in dat deel van de wereld.

"In tegenstelling tot de Amerikaanse FRED-cijfers, worden de Britse cijfers rechtstreeks gemeten, omdat dit het aantal claims van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is", legt Kirsch uit.

"Over het algemeen heeft het schadepercentage nu een Z-score >5, wat betekent dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het wordt veroorzaakt door normale statistische fluctuaties."

(Related: Back in February, British MPs beschuldigden een van hen "antisemitisch" zijn omdat hij kritiek had op Fauci Flu-vaccinaties.)

Problemen met het bloed namen ook toe na de lancering van covid jab

Evenzo namen de bloedproblemen ook toe onmiddellijk na de lancering van covid-prikken. Met een Z-score boven de 25 is het duidelijk dat deze piek niet willekeurig is ontstaan, maar specifiek is veroorzaakt door iets, dat iets de voor de hand staande ‘olifant in de kamer is’: de covid injecties.

"We weten uit de Amerikaanse verzekeringsgegevens dat de nummer 1 oorzaak van deze handicaps 'onbekend' is, omdat we allemaal weten dat vaccins veilig en effectief zijn, nietwaar ;)?" grapte Kirsch.

Het is onwaarschijnlijk dat u hier elders iets over zult lezen, aangezien de door het bedrijf gecontroleerde media de covid vaccins nooit als de boosdoener van dit alles zouden durven aanwijzen. In feite zijn de media nalatig om zelfs maar te rapporteren over een piek in handicaps en bloedproblemen, in plaats daarvan kiezen ze ervoor om te doen alsof alles in orde is in de wereld van de volksgezondheid.

Tenzij Big Pharma of een ander segment van het kartel van de gevestigde orde op de een of andere manier kan profiteren van het melden van deze waarheden, zullen ze überhaupt nooit worden gerapporteerd. En aangezien deze kritieke informatie de farmaceutische industrie in het vizier brengt, zal het vooral worden genegeerd en verdoezeld door de machthebbers.

"Wat er is veranderd, is dat ze nu op weg zijn naar de doelen die zijn uiteengezet in Agenda 21", schreef een commentator. "Wie heeft de manier waarop ze de Georgia Guidestones neerhaalden niet opgemerkt? De krankzinnig klinkende geruchten, het verbieden van gasfornuizen, kijken hoe de Besten and Simsten voortgaan met grote windmolens en zonnestelsels te pushen- iedereen weet ondertussen wat voor rotzooi het allemaal is."

"Maar de media en de overheid blijven het maar pushen, terwijl ze beweren dat mannen zwanger kunnen worden. We zijn een samenleving geworden die gedwongen wordt krankzinnigheid te accepteren, en waarom velen de prikken niet als gevaarlijk zien."

Er is niets veiligs of effectiefs aan covid-prikken – tenzij je bedoelt dat ze hun ontvangers effectief doden.

 Meer van het laatste is beschikbaar op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

KirschSubstack.com

Newstarget.com

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...