dinsdag 25 juli 2023

“Wauw, ongelooflijk”: Schokkende cijfers over de oorlog in Oekraïne

juli 25, 2023   427   0

 

Het Oekraïense tegenoffensief tegen Rusland is mislukt. Oekraïne maakt geen schijn van kans. Dat vertelde voormalig VN-wapeninspecteur en marinier Scott Ritter aan Clayton Morris van Redacted.

 

De Oekraïners hebben een probleem: er zijn bijna geen soldaten meer. Ze begonnen met een leger van ongeveer 1,2 miljoen. “Die zijn er niet meer. Ze zijn weg.”

“Wauw,” antwoordde Morris.

Ze hebben bijna geen inzetbare troepen meer, merkte Ritter op.

“Het aantal slachtoffers is beangstigend. Landen die Oekraïne steunen zijn verantwoordelijk voor de dood van honderdduizenden mannen. Oekraïne kan deze oorlog niet winnen, zei hij. “Er is geen scenario waarin Oekraïne wint. Ze hebben geen getrainde troepen meer.”

Oekraïne vuurt tussen de 5.000 en 7.000 artilleriegranaten per dag af. De Verenigde Staten produceren er 85.000 per jaar. Dus in minder dan een maand verbruikt Oekraïne een hele jaarvoorraad.

“Wauw,” zei Morris opnieuw.

Ritter benadrukte dat zowel het Pentagon als de president verzwijgen dat een oorlogsinspanning in de huidige situatie niet tot een overwinning kan leiden. “De munitie die voorhanden is, is niet genoeg,” zei hij, “ook al heeft de VS alles al aan de Oekraïners geleverd.”

“Rusland vuurt 60.000 artilleriegranaten per dag af. We zijn niet klaar voor dit conflict. De Russen produceren 3,4 miljoen per jaar en zullen de productie vanaf nu alleen maar verhogen.”

“Daarnaast rollen er elk jaar 200.000 Lancet drones van de lopende band. Dat moeten er twee miljoen per jaar worden. Deze drones zijn goedkoop, wendbaar en kunnen veel schade aanrichten.”

“Ongelooflijk,” antwoordde Morris.

Waar niemand het over heeft, is dat Rusland sinds oktober een leger van 200.000 soldaten traint, uitgerust met de nieuwste apparatuur. Hun taak is om te wachten tot de

100.000 van deze troepen zijn gestationeerd in Kharkiv om de Oekraïners terug te dringen, weet Ritter.

Oekraïne heeft 60.000 troepen gemobiliseerd voor het tegenoffensief, waarvan er nu 20.000 zijn gedood. De overige 40.000 zullen sterven. De Russen komen met 200.000 soldaten. Er gaan geruchten dat er nog eens 100.000 in de regio Kherson gestationeerd zullen worden. “Waarom? Odessa.”

Ritter verwacht dat Charkov en Odessa in de zomer of herfst door de Russen ingenomen zullen worden. Hij verwacht ook dat het Oekraïense leger volledig zal instorten.


                       Video Link: https://youtu.be/DsqIm3F02Rc


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/wauw-ongelooflijk-schokkende-cijfers-over-de-oorlog-in-oekraine/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...