donderdag 10 augustus 2023

Bio-ethicus gelieerd aan WEF roept op tot genetische modificatie van mensen om vleesallergie te induceren

 augustus 10, 2023   359   1

   Twitter screenshot

Dit artikel uit 2021 beschrijft hoe de globalisten al jaren van plan waren om de mensheid allergisch te maken voor vlees in naam van de strijd tegen klimaatverandering.

Een bio-ethicus die verbonden is aan de Great Reset van het World Economic Forum riep op om mensen genetisch te modificeren om kleiner van formaat en allergisch voor vlees te worden in naam van de strijd tegen “klimaatverandering”, schrijft Jamie White.

Tijdens een lezing op het World Science Festival 2016 legde Dr. Matthew Liao, directeur van het Center for Bioethics van het College of Global Public Health aan de New York University, zijn visie uit op het genetisch modificeren van mensen in naam van het redden van de aarde.

“Mensen eten te veel vlees. En als ze hun vleesconsumptie zouden verminderen, zou dat de planeet echt helpen,” zei Liao.

Liao besprak het intolerant maken van mensen voor vlees door chemische en hormonale ingrepen, maar gaf ook toe dat hij zelf te veel van vlees houdt om het op te geven.

“Maar mensen zijn niet bereid om vlees op te geven. Sommige mensen willen wel, maar andere mensen – die willen misschien wel, maar ze hebben een zwakke wil. Zij zeggen ‘deze biefstuk is gewoon te sappig, dat kan ik niet doen’. Ik ben trouwens ook zo iemand,” gaf Liao toe.

“Dus dit is een idee. Het blijkt dus dat we veel weten over – we hebben deze intoleranties,” ging Liao verder. “Ik heb bijvoorbeeld een melkintolerantie. En sommige mensen zijn intolerant voor rivierkreeft. Dus mogelijk kunnen we menselijke engineering gebruiken om ons intolerant te maken voor bepaalde soorten vlees, voor bepaalde soorten rundereiwitten.”

“Er bestaat zoiets als de Lone Star teek, als die je bijt, word je allergisch voor vlees. Dus dat is iets wat we kunnen doen door menselijke engineering. We kunnen mogelijk echt grote wereldproblemen aanpakken door menselijke engineering,” voegde hij eraan toe.

Maar Liao wil mensen ook verkleinen door middel van eugenetica of hormooninjecties, zodat ze minder grondstoffen verbruiken.

Kortom, Liao “gelooft dat het oplossen van klimaatverandering begint bij het individu. Daarom stelt hij voor om mensen te veranderen in mensen met kattenogen, vleesallergieën, semi-genieën en hobbitmensen,” meldde Marketplace in 2016.

Liao’s elitaire voorstellen lijken misschien absurd en immoreel, maar globalistische entiteiten zoals het World Economic Forum (WEF) en de Gates Foundation nemen zijn filosofieën zeer serieus.

Tijdens de WEF-top van 2021 in Davos werd Liao’s paper uit 2012 “Human Engineering and Climate Change” ter sprake gebracht tijdens de bespreking van het “Planetary Health Diet“, een globalistisch initiatief om de mensheid te laten overschakelen op plantaardige diëten en het consumeren van alternatieve eiwitbronnen zoals insecten en synthetisch, in laboratoria gekweekt vleesweefsel zoals het door Bill Gates gesteunde Beyond Meats.

“Vorig jaar december onthulde het World Economic Forum, ter voorbereiding op de virtuele top in Davos van dit jaar, zijn raamwerk voor bio-engineering in een presentatie genaamd ‘3 scenario’s voor hoe bio-engineering onze wereld in 10 jaar zou kunnen veranderen’,” meldde BioHackInfo in februari.

“Eetbare vaccins gekweekt in planten en CRISPR-genbewerking waren enkele van de hoogtepunten van het raamwerk. De presentatie was gebaseerd op een door het World Economic Forum gesponsord academisch document genaamd Bioengineering Horizonscan 2020. Voor de top in Davos van dit jaar werd Liao’s document over menselijke bio-engineering toegevoegd ter overweging als een mogelijke aanvulling op het document ‘Bioengineering Horizonscan 2020’ voor zowel het raamwerk voor bio-engineering als het raamwerk voor klimaatverandering van het World Economic Forum, omdat het beide onderwerpen behandelt.”

En het WEF beweert dat als u het idee van het eten van insecten en in laboratoria gekweekt weefsel als onderdeel van haar agenda voor de Grote Reset niet leuk vindt, dat komt omdat u racist bent.

Lees de paper van Liao uit 2012 hier (download).

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bio-ethicus-gelieerd-aan-wef-roept-op-tot-genetische-modificatie-van-mensen-om-vleesallergie-te-induceren/

 

HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)

Laat ze cake eten? Niet langer, behalve voor de welgestelde, rijke elitairen van de wereld. De mantra is nu: “Laat ze insecten eten!” Op het recente World Economic Forum in Davos, Zwitserland, riep Siemens-voorzitter Jim Hagemann Snabe op om “één miljard mensen te laten stoppen met het eten van vlees.” schrijft Dr. Becky Behrends. Snabe, het … Meer lezen overHYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)

https://www.frontnieuws.com/hypocrieten-globalistische-elite-in-davos-vertelt-u-krekels-te-eten-maar-dit-is-wat-er-op-het-davos-wef-menu-stond-hint-het-zijn-geen-insecten/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...