donderdag 10 augustus 2023

Nanotechnologie gevonden in zowel gevaccineerden als ongevaccineerden

 Het lijkt erop dat bijna iedereen geïnfecteerd is met een soort nanotechnologie door de experimentele COVID-injecties of chemtrails.

augustus 7, 2023


Dokter Charles Morgan, voormalig CIA en adviseur voor het Amerikaanse leger op het gebied van neurologische wetenschappen, sprak in 2018 tot cadetten op West Point over de huidige stand van de technologie.

Hij lichtte de cadetten in over experimenten uit 2013 waarbij mensen neurale implantaten kregen die hen in staat stelden om prothetische armen met hun gedachten te besturen. Experimenten waarbij een persoon de handen van een andere persoon kan besturen door alleen maar een EEG-muts te dragen. Experimenten waarbij informatie van de ene geest naar de andere wordt overgedragen. En experimenten waarbij herinneringen worden gewist, schrijft Infowars.

Video Link: https://banned.video/watch?id=64ce3f0a71072a354849b159 (met voorafgaand kleine commercial over CBD olie)

Dr. Morgan geeft toe dat ze de technologie hebben om zich op een individueel persoon te richten en dat ze werken aan de mogelijkheid om het geheugen van elk mens naar keuze te wissen. Hun grootste uitdaging vijf jaar geleden was het kunnen interfacen met de hippocampus zonder het gebruik van fysieke draden. En dit is waarschijnlijk een van de motiverende factoren voor het gebruik van de experimentele COVID-prikken.

Met behulp van donkerveldmicroscopie legde Dr. Ana Maria Mihalcea zeer gedetailleerd vast wat in de wetenschappelijke literatuur beschreven wordt als effectieve technologieën die vandaag de dag bestaan: Technologie zoals Quantum Dots.

Quantum Dots zijn nanotechnologieën met het vermogen om zich te organiseren, te werken, te communiceren en structuren in het bloed op te bouwen. Ze doen dit met een afstembare fotoluminescentie die geprogrammeerd kan worden om verschillende taken op te leggen via optische communicatie. De beschrijving en afbeeldingen in de wetenschappelijke literatuur vergeleken met wat Mihalcea’s donkerveldmicroscopie heeft vastgelegd, zijn hetzelfde. U kunt de Quantum Dots in verschillende kleuren zien knipperen, waarbij ze fungeren als kunstmatige intelligentie die de zelfassemblage om hen heen aanstuurt. Er ontstaan bubbels in het bloed die als bouwplaatsen fungeren. Binnen deze bouwbubbels organiseren de Quantum Dots de verschillende materialen in zelf-assemblage.

Deze technologieën worden zowel in het bloed van gevaccineerden als in het bloed van ongevaccineerden gevonden.

Afhankelijk van welke materialen beschikbaar zijn, zetten de Quantum Dots deze aan tot zelfassemblage. De COVID-vaccins zitten vol zeldzame en zware metalen om allerlei soorten nanotechnologie te maken. Maar het lijkt erop dat bijna iedereen geïnfecteerd is met een soort nanotechnologie.

Volgens verschillende onderzoeksteams lijkt het bloed van iedereen de materialen te bevatten die nodig zijn om de filamenten en het rasterwerk voor deze technologie te maken. Bloedmonsters die gezond leken, zijn volledig getransformeerd door slechts 10 milliampère elektrische stroom gedurende twee uur toe te dienen. En het lijkt erop dat we door de Chemtrails besmet zijn.

De ziekte van Morgellons werd voor het eerst gerapporteerd in 2002. Er groeien dan synthetische vezels of filamenten in iemands lichaam. Er wordt al tientallen jaren getheoretiseerd dat dit via Chemtrails wordt verspreid. En onder een microscoop blijken het dezelfde filamenten te zijn die mensen tegenwoordig bloedklonters noemen. En wat de wetenschappelijke tijdschriften zelfgeassembleerde hydrogels noemen. Volgens Dane Wiggington van Geoengineeringwatch.org worden er wereldwijd nanodeeltjes gesproeid.

Het goede nieuws is dat het onderzoek van Dr. Mihalcea een remedie heeft gevonden: het ijzer in het geïnfecteerde bloed is geoxideerd tot een 3-plus toestand. En door antioxidanten in te nemen kan men deze stolsels oplossen. Ze heeft ontdekt dat EDTA-chelatietherapie geïnfecteerd bloed binnen 3 dagen kan genezen. En mega-dosering van vitamine C werkt ook.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nanotechnologie-gevonden-in-zowel-gevaccineerden-als-ongevaccineerden/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...