donderdag 31 augustus 2023

De VS hebben zojuist hun belangrijkste bondgenoot aangevallen, 3x waarom we daar wél over moeten praten


De wereld wordt volledig gereset, zei Tucker Carlson tijdens een speech in Boedapest. Hij stelde dat de post-Koude Oorlog-orde in elkaar stort en dat daarnaast de NAVO in elkaar gaat storten.

De drijvende kracht achter de NAVO, de Verenigde Staten, heeft de belangrijkste Duitse bron van goedkope energie gesaboteerd. De regering-Biden heeft Nord Stream opgeblazen en de Duitsers zijn zo zelfhatend dat ze er niet over willen praten, lichtte Carlson toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grootste menselijke CO2-uitstoot

“Ik wil er wel over praten, want het is belangrijk. Ten eerste was het de grootste industriële sabotageactie uit de geschiedenis. Ten tweede was het de grootste menselijke CO2-uitstoot uit de geschiedenis. Voor global warming-sekteleden is dat vergelijkbaar met de duivel die neerdaalt op aarde. En de regering-Biden heeft dat gedaan,” zei Carlson.

Wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen

“Ten derde en belangrijker nog: het was een aanval op Duitsland, het machtigste land in Europa. West-Europa is de laatste belangrijke bondgenoot van Amerika en wij hebben zojuist onze belangrijkste bondgenoot aangevallen,” vervolgde hij.

Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker

De NAVO kan niet lang meer blijven bestaan. Op een gegeven moment worden de Duitsers wakker en beseffen ze dat Amerika hun economie heeft gesloopt. Ik denk dat het [bondgenootschap] daarna niet kan blijven bestaan, aldus Carlson.

Schokkende cijfers uit Duitsland: ‘De zelfmoord van Europa is hiermee niet ver weg’

Photo of Robin de Boer Robin de Boer30 augustus 2023 21:00
113 13.897

De Duitse economie komt piepend en krakend tot stilstand. Volgens de Duitse Industrie- en Handelskamer (DIHK) staat maar liefst 37 procent van alle Duitse industriële bedrijven met 500 of meer medewerkers op het punt om het land te verlaten, weet de krant Junge Freiheit.

Veel andere bedrijven zijn van plan om te vertrekken. De belangrijkste reden: het energie- en klimaatbeleid.

Dat zijn schokkende cijfers

Jurist Sietske Bergsma, die in Duitsland heeft gewoond, merkt op: “Zo’n 40 procent van alle Duitse industriebedrijven pakt inmiddels hun koffers om het land te verlaten. Dat zijn schokkende cijfers.”

“Hoofdreden: klimaatpolitiek maakt het ondernemen onmogelijk. De zelfmoord van Europa is hiermee niet ver weg,” benadrukt Bergsma. “Ook omdat er dus geen gevecht of weerstand komt uit die hoek.”

Ze wijst erop dat Nederland vaak vanzelf volgt.

Onvoorstelbaar

Financieel expert Ab Flipse reageert: “Het is onvoorstelbaar te zien hoe de grootste economie van Europa massaal ‘zelfmoord’ pleegt. West-Europa is verloren.”

Verleden week waarschuwde ING-econoom Carsten Brzeski al dat de economische problemen van Duitsland, de belangrijkste handelspartner van Nederland, zich verder opstapelen na een tegenvallend cijfer over het ondernemersklimaat in dat land.

Volgens Brzeski wacht de grootste economie van Europa een langere periode van stagnatie dan eerder werd gevreesd.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...