zaterdag 12 augustus 2023

In Europa is iets ‘heel interessants’ aan de hand en niemand praat erover


In veel Europese landen met een hoge vaccinatiegraad is nog altijd sprake van oversterfte. De sterfte ligt daar hoger dan mag worden verwacht. Deze sterfte kan niet worden toegeschreven aan corona.

Uit cijfers van Eurostat, het statistiekbureau van de Europese Unie, blijkt dat de oversterfte in Oostenrijk bijvoorbeeld meer dan 13 procent bedraagt. Finland en Ierland komen uit op vergelijkbare percentages: respectievelijk 12,4 en 12,1 procent.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ondersterfte

Ook Nederland kampte in april met aanhoudende oversterfte. Er stierven in ons land bijna 10 procent meer mensen dan gemiddeld.

In een aantal Oost-Europese landen waar veel minder is gevaccineerd, is juist sprake van ondersterfte. Daar overlijden mínder mensen dan verwacht.

Precies het tegenovergestelde

In Roemenië bedraagt de ondersterfte 12 procent, in Bulgarije 8,7 procent en in Hongarije 2 procent. “Dit is heel interessant,” zegt dr. John Campbell.

Dit is wat je overal zou verwachten, omdat sommige kwetsbare mensen tijdens een ‘pandemie’ vroegtijdig sterven. Je zou op dit moment wereldwijd, overal lagere sterftecijfers verwachten, aldus Campbell. “We zien precies het tegenovergestelde.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...