zaterdag 12 augustus 2023

Winterkou, duisternis doden, terwijl zomerwarmte en zon levens redden – Tonen gegevens duidelijk aan

 augustus 12, 2023   2402   14 

Uit Duitse gegevens van Bestattungen.de (Begrafenissen.de) blijkt dat er veel meer mensen sterven door koud winterweer dan door warm zomerweer.

De laatste tijd is er in Duitsland een gecoördineerde desinformatiecampagne geweest door beleidsmakers en de media, allemaal bedoeld om mensen te laten geloven dat zomerhitte de echte moordenaar is. En dus moeten regeringen tijdens hittegolven de noodtoestand afkondigen en beperkingen opleggen, wat het afgelasten van grote openluchtevenementen zoals festivals en sportwedstrijden, rijverboden en lockdowns met zich mee kan brengen, schrijft P Gosselin.

Het gaat allemaal om het redden van duizenden levens en het waarborgen van uw veiligheid, beweren ze (ten onrechte)! En vergeet niet dat de gemiddelde zomertemperatuur in Duitsland onder een relatief koele 20°C ligt.

Al die aandacht voor de gevaren van zomerse warmte lijkt vreemd, vooral omdat de meesten van ons het meest naar dit seizoen uitkijken en de verschrikkelijke lange winters duchten, een tijd waarin mensen gedwongen worden om zoveel tijd binnen door te brengen.

Winter doodt, zomer redt levens

Vandaag kwam ik een rapport tegen van Bestattungen.de (Funerals.de), een site die natuurlijk bekend is met de zaken en statistieken van sterven. Het is duidelijk dat koude wintertemperaturen veel gevaarlijker zijn dan warme zomertemperaturen, volgens hun gegevens:


Afbeelding: Besttatungen.de (vertaald in het Engels).

Zoals de grafiek laat zien, ligt het sterftecijfer 9,7% boven het gemiddelde in het holst van de winter, februari, en 7,1% onder het gemiddelde vlak nadat Duitsers zijn blootgesteld aan 3 zomermaanden van tegenwoordig “dodelijke hitte”. In feite begint al het dodelijk lijden pas te eindigen als de temperaturen eindelijk opwarmen in april. Natuurlijk is het rapport niet zo recent, maar we kunnen er zeker van zijn dat het sterftegedrag niet veel veranderd is.

 De gegevens suggereren ook hoe cruciaal vitamine D is

De gegevens wijzen ook op de kracht van vitamine D. Met een volle tank van deze cruciale voedingsstof zijn mensen tot ver in de herfst veel beter bestand tegen infecties en ziekten. Tegen het midden van de winter, wanneer de vitamine D-spiegels uitgeput raken, worden veel meer mensen vatbaar voor ziekten, zeggen veel deskundigen. Daarom adviseerden zo velen om vitamine D te nemen tijdens de COVID “pandemie”.

De volgende tabel toont de rangschikking, van de meest dodelijke maand naar de minst dodelijke maand:


Bron: Bestattungen.de

De zomer redt levens

Nogmaals, de bittere koude maanden januari en februari zijn de echte moordenaars, terwijl de zomermaanden de echte levensredders zijn. Het is absoluut idioot van beleidsmakers om gefocust en geobsedeerd te zijn op hitteplannen voor de zomer. Het enige hitteplan dat mensen nodig hebben is: ga naar buiten, trek uw kleren uit en geniet van het warme weer! Schaduw en koud water is alles wat u nodig hebt om af te koelen.

Volgens Bestattungen.de:

De Duitse weerdienst ziet weergerelateerde factoren als de belangrijkste redenen voor het verschil in sterfterisico. Vochtige, koude lucht verhoogt het risico op verergering van bestaande ziekten. Vooral aandoeningen van de luchtwegen kunnen ernstiger worden in de wintermaanden. Hartaanvallen kunnen ook worden uitgelokt door het weer.”

Andere factoren zijn ook psychologische aspecten en het gebrek aan daglicht en de daarmee gepaard gaande “winterdepressie” verhoogde melatonine en verminderde serotonine.

We hebben een “stom-beleid-beschermingsplan” nodig

We moeten onszelf en de beleidsmakers echt de vraag stellen: waarom wordt verwarmingsbrandstof zo duur gemaakt terwijl we weten dat het veel meer levens zou redden? Stom overheidsbeleid is wat mensen doodt, en niet de levensreddende Duitse zomers.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/winterkou-duisternis-doden-terwijl-zomerwarmte-en-zon-levens-redden-tonen-gegevens-duidelijk-aan/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...