donderdag 24 augustus 2023

‘Kinderen die beweren dat ze transgender zijn hebben een psychische aandoening’


Als een kind beweert transgender te zijn, lijdt het aan psychische problemen. Dat heeft de Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy gezegd.

“Als een kind zegt dat zijn of haar gender niet overeenkomt met zijn of haar geslacht, heeft het geestelijke gezondheidsproblemen. Dat is een psychische aandoening,” aldus Ramaswamy in een interview met The Blaze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onmenselijk en barbaars

We moeten hun misplaatste geloof volgens de presidentskandidaat niet bevestigen. Dat is inhumaan en wreed, vindt hij. “We moeten achterhalen wat er misgaat in het leven van dat kind.”

“Het is onmenselijk en barbaars dat we in een cultuur leven die dat laat gebeuren bij kinderen en als we niet leren van die fouten, zijn we daar zelf schuldig aan,” zei de presidentskandidaat.

Indoctrineren

“Als je volwassen bent en je wilt je op een bepaalde manier kleden, zal ik je niet tegenhouden. Maar ga niet onze taal, onze sporten, onze kleedkamers veranderen en ga zeker niet de manier veranderen waarop we onze kinderen indoctrineren,” benadrukte hij.

Ramaswamy, die in recente peilingen aan een opmars bezig lijkt, viel op tijdens het eerste debat tussen Republikeinse presidentskandidaten. Zo noemde hij alle anderen op het podium ‘omgekocht’. Hij verwees daarbij naar de vele campagnedonaties die zij ontvangen.

[Summit News]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...