donderdag 24 augustus 2023

MSM verwijderen stilletjes artikelen over corruptie en nazi’s in Oekraïne: ‘Niet te filmen dit!’


De gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor zei in de show van Tucker Carlson dat Oekraïne het meest corrupte land ter wereld is, erger nog dan Mexico.

Dat is juist en weten de Main Stream Media natuurlijk ook, merkt advocate Carine Knapen op. “Zij hebben er in het verleden genoeg over bericht. Overigens ook over het groeiend probleem van extreem neonazisme.

Maar wat blijkt nu? Dit mag het publiek niet meer weten. Wat hebben de MSM gedaan? Knapen ontdekte dat ze alle negatieve nieuwsartikelen over Oekraïne die vóór 2022 zijn gepubliceerd van het net hebben gehaald.

Foetsie

“Weg! Foetsie! Over desinformatie gesproken: er is geen beter voorbeeld van hoezeer de pers het volk bedot, beliegt en bedriegt,” benadrukt de advocate.

Samen met Christoph Van Daele, die wekenlang heeft zitten graven en een groot deel van de artikelen terug heeft gevonden, heeft Knapen een lijst gemaakt van artikelen die de MSM hebben verwijderd. Ze heeft die gedeeltelijk gepubliceerd op X.

De artikelen hebben onder meer betrekking op corruptie en neonazi’s in Oekraïne. ‘Neonazi’s Oekraïne steeds brutaler’, kopte De Standaard in 2014. ‘Oekraïne: neonazi’s stichten chaos’, schreef De Morgen datzelfde jaar.

Niet te filmen dit

‘Oekraïne: neonazi’s in de regering?’ vroeg De Standaard in 2014. ‘Het Oekraïense neonazisme: een zorgwekkende tendens’, stelde Le Soir in 2010.

“Niet te filmen dit! Weg! Alles!” reageert fractievoorzitter van FVD in Hengelo Brian Geertshuis. Waarop Knapen zegt dat de lijst nog veel langer is.

Geertshuis: “Zo ziet censuur eruit. Zo wordt de geschiedenis herschreven!”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...