vrijdag 15 september 2023

Blootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen, PEROXYNITRITEN genaamd, zich ophopen in het lichaam

 september 15, 2023   2474   19  

 

Mocht u het nog niet gemerkt hebben, de wereld is een radioactieve nachtmerrie geworden. De komst van microgolven, Wi-Fi-routers, draadloze mobiele telefoons, slimme meters en alle bijbehorende technologie die met deze dingen gepaard gaat – waaronder 5G-technologie – richt een ravage aan op de menselijke gezondheid die zijn weerga in de geschiedenis niet kent, schrijft Ethan Huff.

Elke grote provider van mobiele telefonie in de Verenigde Staten – en veel buiten de Verenigde Staten, behalve in Rusland en een paar andere plaatsen waar 5G verboden is – plaatst overal waar het maar kan 5G, en binnenkort 6G, transmissieknooppunten, ondanks het feit dat er geen veiligheidsstudies zijn die aantonen dat chronische blootstelling aan 5G veilig is. Het resultaat is wijdverspreide ziekte in verschillende vormen.

Het type 5G dat in heel Amerika wordt gebruikt, maakt voornamelijk gebruik van een bandbreedte die bekend staat als de millimetergolf. Dit is hetzelfde type straling als de naked bodyscanners op Amerikaanse luchthavens, en het staat erom bekend dat het een branderig gevoel op de huid veroorzaakt – dit is de reden waarom veel luchtreizigers ervoor kozen om in plaats daarvan een invasieve pat down te doen. Millimetergolfstraling wordt ook in verband gebracht met oog- en hartproblemen, onderdrukte immuunfunctie, genetische schade en vruchtbaarheidsproblemen.

De Federal Communications Commission (FCC) geeft openlijk toe dat er nog geen enkel onderzoek is gedaan naar 5G, noch door het agentschap zelf, noch door één van de grote spelers in de telecommunicatie-industrie – en er zijn ook geen studies gepland voor de toekomst. Dit betekent dat Amerikanen dag in dag uit gefrituurd worden door een ongetest type straling, waarvan de langetermijneffecten nog steeds niet bekend zijn.

 

Mensen worden niet alleen blootgesteld aan 5G-masten die millimetergolven uitzenden, maar ook aan de handapparaten die ermee communiceren. Hieronder vallen met 5G uitgeruste “smartphones”, laptops, tablets en allerlei andere elektronische draadloze apparaten.

Volgens Dr. Joseph Mercola veroorzaakt aanhoudende blootstelling aan microgolffrequenties, zoals die door deze producten worden uitgezonden, mitochondriale disfunctie, evenals de productie van peroxynitriet, een schadelijke stof die ontstaat wanneer een bepaalde vrije radicaal genaamd superoxide anion reageert met stikstofmonoxide (NO). Het eindresultaat is de mogelijke vorming van allerlei chronische gezondheidsproblemen, waaronder hartritmestoornissen, angst, depressie, autisme, de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid, om er maar een paar te noemen.

“Peroxynitriet interageert met lipiden, DNA en eiwitten via directe oxidatieve reacties of via indirecte, radicaal-gemedieerde mechanismen”, verklaart een onderzoek uit 2008 dat gepubliceerd is in het peer-reviewed tijdschrift Physiological Reviews. “Deze reacties veroorzaken cellulaire reacties, variërend van subtiele modulaties van celsignalering tot overweldigende oxidatieve schade, waardoor cellen necrose of apoptose ondergaan.”

Uit het onderzoek bleek verder dat het genereren van peroxynitriet een directe rol speelt, pathogeen gezien, bij ernstige gezondheidsaandoeningen zoals beroerte, myocardinfarct, chronisch hartfalen, diabetes, circulatieshock, chronische ontstekingsziekten, kanker en neurodegeneratieve aandoeningen.

In een petitie die door meer dan 230 internationale EMV-wetenschappers is ingediend bij de Verenigde Naties (VN), werd verder uitgelegd dat chronische blootstelling aan EMV op niveaus die de regeringen van de wereld als “veilig” beschouwen, ook verband houdt met een reeks andere gezondheidsproblemen.

“De effecten omvatten een verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugentekorten, neurologische stoornissen en negatieve effecten op het algemene welzijn bij mensen. De schade gaat veel verder dan alleen de mens, aangezien er steeds meer bewijs is van schadelijke effecten op zowel planten als dieren.”

 

5G had überhaupt nooit goedgekeurd mogen worden: Het is niet getest en onveilig

Tot nu toe hebben deze pleidooien voor overheidsinstanties om iets te doen niets opgeleverd. Een oproep uit 2017 voor een moratorium op 5G-technologie werd genegeerd, ondanks de steun van meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 35 landen die zeggen dat 5G verboden moet blijven “totdat de potentiële gevaren voor de menselijke gezondheid en het milieu volledig zijn onderzocht door wetenschappers die onafhankelijk zijn van de industrie”.

“Het is bewezen dat RF-EMF schadelijk is voor mens en milieu,” voegde dit cohort van veldexperts eraan toe, en merkte verder op dat “5G de blootstelling aan radiofrequente elektromagnetische velden aanzienlijk zal verhogen, bovenop de reeds bestaande 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, enz. voor telecommunicatie.”

Dr. Ronald Powell, PhD, een gepensioneerd wetenschapper toegepaste natuurkunde aan de Harvard University, gelooft dat “er geen veilige manier is om 5G in onze gemeenschappen te implementeren … er zijn alleen ‘slechte manieren’ en ‘slechtere manieren’,” zegt hij.

Verbazingwekkend genoeg zijn er van de meer dan 35.000 gepubliceerde artikelen over EMV’s slechts zeven die betrekking hebben op medische of biologische studies. En niet één van deze zeven had betrekking op het moduleren of pulsen van het signaal zoals in het echte leven gebeurt voor 5G-transmissie, volgens Dr. Joel M. Moskowitz, PhD, directeur van het Center of Family and Community Health School of Public Health aan de UC Berkeley.

In de afgelopen 100 jaar is de blootstelling aan EMV verbazingwekkend een quintiljoen keer toegenomen – een quintiljoen is een miljoen triljoen, of een miljoen miljoen miljoen. Dat is veel meer straling dan een mens zich kan voorstellen of kan kwantificeren, laat staan lang kan verdragen voordat er ernstige gezondheidsproblemen optreden.

 

Een paar eenvoudige manieren om uw blootstelling aan EMV en 5G te minimaliseren, is bijvoorbeeld door geen 5G-telefoon te gebruiken. Het is ook ideaal om uw huis te ontdoen van zoveel mogelijk “slimme” apparaten en toestellen, en om uw telefoon en draadloze router ’s nachts uit te schakelen terwijl u slaapt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/blootstelling-aan-microgolven-en-straling-van-mobiele-telefoons-zorgt-ervoor-dat-gevaarlijke-vrije-radicalen-peroxynitriten-genaamd-zich-ophopen-in-het-lichaam/

 

Doe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beesten

La Quinta Columna (De Vijfde Colonne) is een groep die uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar en gepubliceerd heeft over nanotechnologie in de gedwongen injecties en 5G. Hier is een twee minuten durende video waarin zij een eenvoudig experiment presenteren, met gebruikmaking van een smartphone, om te testen op radiosignalen van nanotech-apparaten in ieder van ons … Meer lezen overDoe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beesten

https://www.frontnieuws.com/doe-de-test-voor-uzelf-zij-hebben-u-gemerkt-als-beesten/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...