vrijdag 15 september 2023

Voormalig Maleisische premier waarschuwde de wereld voor DEPOPULATIEPLAN door globalisten in 2015 toespraak

 september 15, 2023   2474   30 

 

In 2015 waarschuwde de voormalige premier van Maleisië, Mahathir Mohamad, voor het plan van de globalisten om een één-wereldregering te vestigen, en dat hun plannen nog steeds in beweging zijn nu de ontvolkingsagenda steeds verder vordert.

 

In zijn toespraak op een internationale conferentie in Putrajaya, Maleisië, getiteld “De Nieuwe Wereldorde – Een Recept van Oorlog of Vrede”, waarschuwde Mahathir voor de plannen van de elites om de wereldbevolking te reduceren tot ongeveer één miljard mensen, zodat het gemakkelijker wordt om een één-wereldregering te vestigen, bericht Kevin Hughes.

“Het onderwerp is de Nieuwe Wereldorde. Het gaat over het instellen van een één-wereldregering. We zouden alle staten, alle naties, alle grenzen moeten afschaffen, maar in plaats daarvan slechts een één-wereldregering moeten hebben. En die één-wereldregering moet worden gevormd door bepaalde mensen, elites,” zei Mahathir. “Mensen die heel rijk, heel intelligent en in veel opzichten heel machtig zijn. Zij zijn degenen die de wereld zullen regeren.”

“Er werd niet veel gesproken over democratie of keuze van leiders. In plaats daarvan zou er een regering komen door deze elites die hun regels aan iedereen in deze wereld zouden opleggen. En degenen die zich niet aan hen willen onderwerpen, zullen gestraft worden. We zien dus dat er nu al een nieuwe wereldregering is, met machtige strijdkrachten en de bereidheid om de regeringen van alle landen te ondermijnen.”

Globalisten dringen overal ter wereld aan op regimeverandering

De twee-termijnen Maleisische premier voegde eraan toe dat de globalistische elites er politiek op aandringen dat elk land een regimewisseling ondergaat, behalve de landen die zich al aan hen onderwerpen.

 

“Er moet een regimewisseling plaatsvinden, zodat alle regeringen in deze wereld zich onderwerpen aan deze wereldmacht, deze wereldregering. En als u weigert om uw regering te veranderen, zult u overgehaald worden door propaganda, door acties, inclusief invasie en bezetting, en zal het hoofd van die regering vervangen worden door een die zich onderwerpt aan de machtigste natie,” legde Mahathir uit. “Met andere woorden, degene die het concept van een nieuwe wereldorde zal accepteren.”

Hij zei verder dat tegen recalcitrante naties die zich niet aan de regels houden, sancties zullen worden ingesteld. De voormalige premier verklaarde ook dat men al heeft gezien dat landen zoals Iran en Rusland sancties krijgen opgelegd voor hun handel met andere landen.

“We zien allerlei vormen van ondermijning plaatsvinden die onze morele waarden zodanig ondermijnen dat we hulpeloos worden, niet in staat om iets te doen, en de vrede die we hierdoor zullen krijgen is de vrede van het kerkhof, omdat het ook de bedoeling is om het aantal mensen op deze wereld te verminderen,” zei Mahathir, die aanhaalde dat toen de Nieuwe Wereldorde werd afgekondigd, de wereldbevolking slechts drie miljard mensen telde.

“De bedoeling was om het aantal terug te brengen tot één miljard. Nu is de wereldbevolking zeven miljard. Er zullen vele miljarden mensen gedood of uitgehongerd moeten worden of er zal voorkomen moeten worden dat ze kinderen krijgen om de wereldbevolking te verminderen. Dit is wat de meesten te wachten staat, voor degenen die zullen lijden en sterven, zal er de vrede van het graf zijn.”

Bekijk de video hieronder om Mahathir’s volledige toespraak te horen, waarin hij waarschuwt voor de globalistische plannen om een nieuwe wereldorde te vestigen.


Video Link: https://www.frontnieuws.com/voormalig-maleisische-premier-waarschuwde-de-wereld-voor-depopulatieplan-door-globalisten-in-2015-toespraak/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/voormalig-maleisische-premier-waarschuwde-de-wereld-voor-depopulatieplan-door-globalisten-in-2015-toespraak/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...