vrijdag 15 september 2023

Op 20 september nemen 1 miljoen Canadezen deel aan mars: ‘Dit kan het begin zijn van een enorme beweging’


Overal in het Westen wordt de genderideologie opgedrongen. Canadezen hebben er genoeg van. Op woensdag 20 september lopen een miljoen Canadezen een mars om kinderen te beschermen tegen LGBT-indoctrinatie op school.

Overal in het land, van kust tot kust, zijn plekken aangewezen waar mensen mee gaan doen aan de zogeheten Million Person March. De slogan is: ‘Laat onze kinderen met rust’. Canadezen willen dat hun kinderen niet langer worden blootgesteld aan genderideologie, seksuele inhoud in bibliotheken en LGBT-propaganda.

Thuishouden van school

Op de website van de organisatoren valt te lezen dat ‘woke-ideologie’ vijandigheid, verdeling en haat in de hand werkt.

Het hoofdprotest zal plaatsvinden in Ottawa, de hoofdstad van Canada. Betogers verzamelen zich om 09.00 uur lokale tijd bij het parlementsgebouw, waar ook de truckers demonstreerden. Om 11.00 uur lopen ze een mars naar de binnenstad.

Ouders die niet kunnen deelnemen aan de mars worden opgeroepen om hun kinderen die dag thuis te houden van school.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We moeten actie ondernemen

“Ouders zijn het zat,” zei Natasha Montreal in gesprek met Jim Ferguson. Mogelijk brengen de Canadezen de bal aan het rollen en verspreiden de protesten zich ook naar andere landen, zei Ferguson. “Dit kan het begin zijn van een enorme beweging.”

Natasha wees erop dat deze radicale genderideologie onderdeel is van Agenda 2030 van de globalisten. “We moeten actie ondernemen. Niemand komt ons redden. Dit gaat om onze kinderen.” 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...