maandag 18 september 2023

Data-analist bevraagt balsemers over mysterieuze bloedstolsels en presenteert hier zijn schokkende resultaten


De Amerikaanse data-analist Tom Haviland heeft contact gezocht met balsemers van over de hele wereld. Hij is vooral geïnteresseerd in de mysterieuze witte stolsels die sinds enkele jaren worden aangetroffen in de lichamen van overledenen.

Het blijkt dat balsemers deze fibreuze stolsels nog steeds in een aanzienlijk percentage van de lichamen tegenkomen. Het probleem gaat niet weg.

Haviland werkte tot vorig jaar als defensie-aannemer. Daarvoor werkte hij 20 jaar bij de Amerikaanse luchtmacht, waar hij de rang van majoor behaalde.

 Link: https://odysee.com/@Voorwaarheid:1/2023-09-17-Shocking-Results--Embalmer-Blood-Clot:c?src=embed 
Schokkende onderzoeksresultaten

De afgelopen tijd deed Haviland uitsluitend in de Verenigde Staten onderzoek naar de bloedstolsels. Sinds maart heeft hij zijn onderzoek uitgebreid naar Canada, Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Hij bespreekt zijn schokkende onderzoeksresultaten met Willem Engel.

Bijna 120 balsemers (66 procent van de ondervraagden) zien inderdaad de ongewone witte bloedstolsels in de lichamen die ze balsemen, zoals getoond in de documentaire ‘Died Suddenly’.

50 procent of meer

Deze balsemers zijn het erover eens dat de stolsels voor het eerst in 2021 opdoken. De coronavaccins zijn dus een mogelijke oorzaak, benadrukt Haviland.

De stolsels worden in sommige gevallen in minstens 50 procent van de lichamen aangetroffen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...