maandag 18 september 2023

Duitse politica dringt er bij het publiek op aan om de COVID-tirannie van de overheid te negeren voordat het te laat is

 september 18, 2023   5358   78  

 

De Duitse leidster Christine Anderson heeft er bij het publiek op aangedrongen om ongehoorzaam te zijn aan de COVID-tirannie van de regering voordat het te laat is.

De Duitse EuroparlementariĆ«r Christine Anderson verklaarde: “Het komt allemaal terug. De eerste landen beginnen al te praten over maskermandaten zoals in IsraĆ«l. Ik heb gehoord van een paar universiteiten in de Verenigde Staten. Ze brengen het allemaal al terug, en ik zou echt willen dat u, het volk, niet meedoet. Zeg gewoon nee. Willen ze dat u een masker draagt? Zeg nee. Ze willen dat u nog een mRNA injectie neemt? Zeg nee. Willen ze u een avondklok opleggen? Zeg nee,” schrijft Thepeoplesvoice.

        Video Link : https://twitter.com/i/status/1702684367955313019

“Dat is echt het enige wat u hoeft te doen,” vertelde ze het publiek. “Dat klinkt misschien moeilijk, maar zo moeilijk is het niet. Want als u ze eenmaal duidelijk hebt gemaakt dat u niet meer mee zult doen, als u ze eenmaal hebt laten weten dat ze u niet meer bang kunnen maken. Want zolang u bang bent voor wat ze zouden kunnen doen als u niet meewerkt, hebben ze macht over u. Neem de macht van hen weg. Zeg gewoon nee. Zodra u dat doet, hebben ze geen macht meer over u.”

Infowars.com meldt: Anderson voegde eraan toe dat met alles wat er in de afgelopen drie jaar heeft plaatsgevonden, de mensen van de wereld in hun recht zouden staan om autoritaire regeringen te vertellen “dat ze de pot op kunnen en naar de hel kunnen lopen” waar ze thuishoren.

Dr. Peter McCullough sprak ook op de bijeenkomst van het Europees Parlement en vertelde de groep over de ontsnapping van Covid-19 uit het biolab in Wuhan, China, de dodelijke mRNA-prikken van Covid en de invloed van Big Pharma op het wereldwijde gezondheidsbeleid.


    Video Link: https://rumble.com/v3hwcgm-dr.-mcculloughs-speech-at-the-european-parliament.html

Bekijk het moment waarop Anderson Alex Jones channelde tijdens een toespraak in het Europees Parlement:


     Video Link: https://banned.video/watch?id=64af15ac5ae8a526bcf38f60


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 https://www.frontnieuws.com/duitse-politica-dringt-er-bij-het-publiek-op-aan-om-de-covid-tirannie-van-de-overheid-te-negeren-voordat-het-te-laat-is/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...