dinsdag 19 september 2023

Ursula von der Leyen: “We hebben een continent gevaccineerd!”

september 19, 2023   1981   9  

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, gaf woensdag in haar State of the Union-toespraak een opsomming van wat de Europese Unie onder haar leiding heeft bereikt, waaronder deze parel (verwoord in het karakteristieke onidiomatische Engels van de Europese ambtenarij): “We hebben de bouwstenen gelegd voor een gezondheidsunie en geholpen een heel continent – en grote delen van de wereld – immuun te maken.” (Een video van de toespraak vindt u hier, de tekst hier), schrijft Robert Kogon.

Er wordt geen melding gemaakt van het feit dat de EU het Europese continent grotendeels heeft gevaccineerd met een vaccin – dat van het Duitse bedrijf BioNTech en zijn Amerikaanse partner Pfizer – waarvan de veiligheid en werkzaamheid onbekend waren volgens de voorwaarden van het contract dat de Commissie namens alle EU-lidstaten met de bedrijven heeft gesloten, zoals hieronder te zien is.


Hier ziet u, ter herinnering, hoe dezelfde passage eruit ziet in de bewerkte versie van het contract dat door de Commissie is vrijgegeven.


(De ongewijzigde versie, zoals besproken in mijn artikel hier, werd meer dan twee jaar geleden gepubliceerd door de Italiaanse openbare omroep RAI, maar is grotendeels genegeerd, ongetwijfeld niet in de laatste plaats door onderdrukking op social media).

Er wordt ook geen melding gemaakt van het feit dat in de gepubliceerde resultaten van het klinische onderzoek dat de basis vormde voor de noodvergunning voor het medicijn, expliciet wordt erkend dat het onbekend blijft of het zogenaamde vaccin overdracht van het virus voorkomt.


Dit ondermijnt natuurlijk de bestaansreden van het “vaccineren van een heel continent”, waaronder grote groepen mensen die zelf vrijwel geen risico liepen op de normaal gesproken milde ziekte, maar wel op de zogenaamd onbekende (destijds) bijwerkingen van het medicijn.

 57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet

 

Tot slot werd er geen melding gemaakt van het feit dat, zelfs als er geen logica voor de volksgezondheid was om “een heel continent te vaccineren”, er wel degelijk een commerciële logica was voor ten minste één EU-lidstaat: namelijk Duitsland. Zoals ik hier in mijn korte geschiedenis van het BioNTech-Pfizer partnerschap heb verteld, steunde de Duitse regering BioNTech niet alleen vanaf het begin, maar sponsorde ze zelfs de oprichting ervan.

Ursula von der Leyen was zelf lid van de Duitse regering die de oprichting van BioNTech in 2008 heeft gesponsord. Ze was ook lid van de Duitse regering die, na haar overstap naar de Europese Commissie eind 2019, nog eens €375 miljoen aan subsidies zou steken in de ondersteuning van BioNTech’s COVID-19 kandidaat-vaccin.

Terwijl de rest van de Europese economie leed onder de massale vaccinatie van het Europese continent (“en grote delen van de wereld”) in 2021-2022, ging BioNTech van nul naar €31 miljard winst met een winstmarge van bijna 80% en werd zo de echte motor van de Duitse economische groei (Deze cijfers kunt u hier vinden).

In misschien niet ongerelateerd nieuws kondigde de Europese Commissie op 1 september, 10 dagen voordat de Amerikaanse FDA een soortgelijke aankondiging deed, aan dat zij het “[XBB.1.5-]aangepaste COVID-19-vaccin van BioNTech-Pfizer goedkeurde voor de herfstvaccinatiecampagnes van de lidstaten”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ursula-von-der-leyen-we-hebben-een-continent-gevaccineerd/

 


Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

Heiko von der Leyen is de medisch directeur van Orgenesis, een Amerikaans biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in “celgebaseerde vaccins” en gentherapieën en dat zichzelf beschouwt als “de Uber van de cel- en gentherapieruimte“, schrijft Anti-empire.com. Hij bekleedt deze functie sinds september 2020 en is sinds 2019 lid van de wetenschappelijke adviesraad. Hij is getrouwd met … Meer lezen overUrsula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

https://www.frontnieuws.com/ursula-von-der-leyen-is-de-vrouw-van-de-directeur-van-het-covid-vaccin/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...