woensdag 13 september 2023

Waarschuwing: Door Bill Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten

augustus 28, 2022  14143   26   

In een bakstenen gebouw van twee verdiepingen in Medellín, Colombia, werken wetenschappers in benauwde laboratoria om wekelijks 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen te kweken. Zij zorgen voor alles wat de insecten nodig hebben om op te groeien van larve tot pop tot volwassen dier, door de temperatuur op het juiste niveau te houden en ze rijkelijk te voeden met vismeel, suiker en, natuurlijk, bloed. Daarna worden ze in 11 landen in het wild uitgezet, schrijft Rairfoundation.com.

Miljardair Bill Gates, die het project financiert, verzekert ons dat het geen scène uit een griezelfilm is. “De fabriek is echt. En de muggen die worden vrijgelaten terroriseren de plaatselijke bevolking niet. Zij helpen miljoenen levens te redden en te verbeteren.” Net zoals zijn “COVID-19 vaccins” miljoenen levens hebben “gered” of zijn eerdere vaccinatieprojecten vrouwen in India en Kenia onvruchtbaar hebben gemaakt. Of zoals zijn poliovaccins verlammingen, toevallen en koortsstuipen hebben veroorzaakt in Afrika ten zuiden van de Sahara, Afghanistan, Congo en de Filipijnen.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1hl8px-gates-factory-breeds-30-million-genetically-modified-mosquitoes-a-week-for-.html

Wolbachia bacterie

“De muggen die in deze fabriek gekweekt worden, dragen de Wolbachia-bacterie, die voorkomt dat zij knokkelkoorts en andere virussen – waaronder Zika, chikungunya en gele koorts – op mensen overbrengen. Door ze vrij te laten en ze met wilde muggen te laten fokken, verspreiden ze de bacterie, waardoor de virusoverdracht wordt verminderd en miljoenen mensen tegen ziekten worden beschermd,” beweert Gates – net zoals zijn “COVID-19 vaccins” de virusoverdracht hebben “verminderd” en miljoenen mensen tegen ziekten hebben “beschermd”.

Uit onderzoek in Indonesië is gebleken dat muggen die Wolbachia dragen 77 procent bescherming bieden tegen knokkelkoorts, en 86 procent effectief zijn tegen ziekenhuisopname. Net zoals zijn “COVID-19 vaccins” bijna 100 procent “bescherming” bieden tegen covid en ziekenhuisopname.

11 landen

De muggen worden uitgezet in Colombia, Brazilië, Mexico, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Australië, Fiji, Kiribati, Nieuw Caledonië, en Vanuatu – elf landen in totaal.

Gates is van plan om honderden miljoenen Wolbachia-muggen te kweken. Hebben Gates en zijn onderzoekers rekening gehouden met alle variabelen die zich waarschijnlijk zullen voordoen bij een programma waarbij een nieuwe vector voor de verspreiding van een bacterie door een insect dat mensen en andere dieren bijt en daarbij die bacterie bij hen inbrengt? Waar is het één, twee, vijf, en tienjarig rapport over de veiligheid van zo’n programma uit een gecontroleerde omgeving?

Wat zou er mis kunnen gaan?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/waarschuwing-door-gates-gefinancierde-fabriek-kweekt-30-miljoen-genetisch-gemodificeerde-muggen-per-week-om-in-11-landen-uit-te-zetten/

 

He can be modifying them to literally spread anything. People like him are the ones who should be supervised the most before they destroy all life on Earth, it may be already too late.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...