zaterdag 21 oktober 2023

10 Moderne methoden voor mind control

 oktober 21, 2023

 
     Afbeelding (C) Freepik

Hoe meer men mind control onderzoekt, hoe meer men tot de conclusie komt dat er al heel lang een gecoördineerd script bestaat met als doel het menselijk ras te veranderen in niet-denkende automaten. Al zolang de mens macht over de massa’s nastreeft, wordt mind control georkestreerd door mensen die menselijk gedrag bestuderen om grote bevolkingsgroepen naar de wil van een kleine “elite”-groep te buigen, schrijft Nicholas West.

Vandaag de dag zijn we in een gevaarlijke fase beland waarin mind control een fysieke, wetenschappelijke dimensie heeft gekregen die een permanente toestand dreigt te worden als we ons niet bewust worden van de instrumenten die de technocratische dictatuur die zich op wereldwijde schaal aan het ontwikkelen is, tot haar beschikking heeft.

Moderne mind control is zowel technologisch als psychologisch. Tests tonen aan dat eenvoudigweg door de methoden van mind control bloot te leggen, de effecten verminderd of geëlimineerd kunnen worden, tenminste voor mind control reclame en propaganda. Moeilijker tegen te gaan zijn de fysieke inbraken, die het militair-industrieel complex blijft ontwikkelen en verbeteren.

1. Onderwijs

Dit is de meest voor de hand liggende vorm van mind control, maar het blijft de meest verraderlijke. Het is altijd de ultieme fantasie van een would-be dictator geweest om natuurlijk beïnvloedbare kinderen “op te voeden”, en daarom is het door de geschiedenis heen een centraal onderdeel geweest van communistische en fascistische tirannieën. Niemand heeft meer bijgedragen aan het blootleggen van de agenda van het moderne onderwijs dan Charlotte Iserbyt – men kan beginnen met onderzoek op dit gebied door een gratis PDF te downloaden van haar boek, The Deliberate Dumbing Down of America, waarin de rol van globalistische stichtingen wordt blootgelegd bij het vormgeven van een toekomst die bedoeld is om slaafse drones voort te brengen waarover een volledig opgeleide, bewuste eliteklasse de scepter zwaait.

2. Reclame en Propaganda

Edward Bernays wordt genoemd als de uitvinder van de consumeristische cultuur die in de eerste plaats ontworpen is om het zelfbeeld (of het gebrek daaraan) van mensen aan te spreken om van een gebrek een behoefte te maken. Dit was in eerste instantie bedoeld voor producten zoals sigaretten. Bernays merkte in zijn boek Propaganda uit 1928 echter ook op dat “propaganda de uitvoerende arm is van de onzichtbare overheid.” Dit is het duidelijkst te zien in de moderne politiestaat en de groeiende verklikkercultuur onder burgers, verpakt in de pseudo-patriottische War on Terror. De toenemende consolidatie van de media heeft de hele bedrijfsstructuur in staat gesteld om samen te smelten met de regering, die nu het concept van propagandaplaatsing gebruikt. Media; drukwerk, films, televisie en kabelnieuws kunnen nu naadloos samenwerken om een algemene boodschap te integreren die de klank van de waarheid lijkt te hebben omdat hij uit zoveel bronnen tegelijk komt. Wanneer men afgestemd raakt op het identificeren van de belangrijkste “boodschap”, zal men deze inprenting overal zien. En dan hebben we het nog niet eens over subliminale boodschappen.

 Thierry Baudet waarschuwt: "De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven" (Nederlands transcript)

 

3. Voorspellende programmering

Velen ontkennen nog steeds dat voorspellend programmeren echt is. Ik zou iedereen willen uitnodigen om de reeks documentatie die Alan Watt heeft samengesteld te bestuderen en tot een andere conclusie te komen dat deze vorm van mind control wijdverbreid is. Voorspellend programmeren vindt zijn oorsprong in het overwegend elitaire Hollywood, waar het grote scherm een grote visie kan bieden op waar het met de samenleving naartoe gaat. Kijk maar eens terug naar de boeken en films waarvan u dacht dat ze vergezocht of “science fiction” waren, en kijk eens goed om u heen naar de huidige maatschappij. Voor een gedetailleerd overzicht van specifieke voorbeelden is Vigilant Citizen een geweldige bron die u waarschijnlijk heel anders naar “entertainment” zal laten kijken.

4. Sport, politiek, religie

Sommigen zullen misschien aanstoot nemen aan het feit dat religie, of zelfs politiek, naast sport wordt gezet als een methode om de geest te beheersen. Het centrale thema is overal hetzelfde: verdeel en heers. De technieken zijn heel eenvoudig: maak korte metten met de natuurlijke neiging van mensen om samen te werken om te overleven, en leer hen om teams te vormen die erop uit zijn om te domineren en te winnen. Sport heeft altijd een rol gespeeld als een belangrijke afleiding die tribale neigingen in een onbelangrijke gebeurtenis samenbalt, wat in het moderne Amerika belachelijke proporties heeft aangenomen, waar protesten uitbreken over het vertrek van een sportberoemdheid uit hun stad, maar essentiële menselijke kwesties zoals vrijheid worden weggelachen als onbelangrijk. Het politieke discours is strikt in een links-rechts paradigma van gemakkelijk te controleren oppositie, terwijl religie de achtergrond vormt van bijna elke oorlog in de geschiedenis.

5. Voedsel, water en lucht

Additieven, gifstoffen en ander voedselvergif veranderen letterlijk de hersenchemie om volgzaamheid en apathie te creëren. Het is bewezen dat fluoride in drinkwater het IQ verlaagt; aspartaam en MSG zijn excitotoxinen die hersencellen prikkelen tot ze afsterven; en de gemakkelijke toegang tot fastfood dat deze giftige stoffen bevat, heeft over het algemeen een bevolking gecreëerd die geen focus en motivatie heeft voor een actieve levensstijl. Het grootste deel van de moderne wereld is perfect voorbereid op passieve ontvankelijkheid – en acceptatie – van de dictatoriale elite. En als u ervoor kiest om zorgvuldig op uw voeding te letten, zijn ze er helemaal klaar voor om de bevolking van het bovenstaande te besproeien.

 Erger dan het COVID-19 vaccin, staan we voor 'Game Over' voor de mensheid?

 

6. Drugs

Dit kan elke verslavende stof zijn, maar de missie van mind controllers is om er zeker van te zijn dat u ergens aan verslaafd bent. Een belangrijke tak van de moderne mind control agenda is de psychiatrie, die erop gericht is om alle mensen te definiëren aan de hand van hun stoornissen, in tegenstelling tot hun menselijk potentieel. Dit werd al voorspeld in boeken als Brave New World. Vandaag de dag is het tot nog grotere extremen doorgedreven en is er een medische tirannie ontstaan waarbij bijna iedereen een of andere stoornis heeft – vooral degenen die het gezag in twijfel trekken. Het gebruik van zenuwstillers in het leger heeft geleid tot recordaantallen zelfmoorden. Het ergste van alles is dat de moderne drugsstaat nu meer dan 25% van de kinderen in de V.S. aan geestdodende medicatie heeft. Gratis online therapie wordt een populaire manier om hulp te krijgen, zonder dat iemand of iets uw gedachten beheerst.

7. Militaire testen

Het leger heeft een lange geschiedenis als proeftuin voor mind control. De militaire geest is misschien wel het meest kneedbaar, omdat degenen die een leven in het leger nastreven over het algemeen resoneren met de structuren van hiërarchie, controle en de behoefte aan onbetwiste gehoorzaamheid aan een missie. Voor het toenemende aantal militairen dat hun indoctrinatie in twijfel trekt, werden in een recent verhaal de plannen van DARPA voor transcraniële breinbesturingshelmen belicht die hen gefocust zullen houden.

8. Elektromagnetisch spectrum

Een elektromagnetische soep omhult ons allemaal, opgeladen door moderne apparaten waarvan is aangetoond dat ze een directe invloed hebben op de hersenfunctie.

In een stilzwijgende bekentenis van wat er mogelijk is met deze methode van gedachtenbeheersing, heeft een onderzoeker gewerkt met een “godhelm” om visioenen op te wekken door het elektromagnetische veld van de hersenen te veranderen.

Onze moderne soep laat ons passief baden in potentieel geestveranderende golven, terwijl een breed scala aan mogelijkheden zoals mobiele telefoonmasten nu beschikbaar is voor de would-be mind controller voor meer directe interventie.

 Zal de mensheid over een paar jaar uitgestorven zijn?

 

9. Televisie, computer en “flikkering”.

Het is al erg genoeg dat wat er op uw tv “geprogrammeerd” staat (en waartoe u toegang hebt via de “afstandsbediening”) gemanipuleerd is; het wordt allemaal nog gemakkelijker gemaakt door u letterlijk in slaap te sussen, waardoor het een psychosociaal wapen wordt. Flikkertesten tonen aan dat alfahersengolven worden veranderd, waardoor een soort hypnose ontstaat – wat geen goed voorteken is voor de nieuwste onthulling dat lampen gecodeerde internetgegevens kunnen verzenden door “sneller te flikkeren dan het oog kan zien”. De flikkersnelheid van de computer is lager, maar door videospelletjes, sociale netwerken en een basisstructuur die de hersenen overlaadt met informatie, veroorzaakt het hoge tempo van moderne communicatie een ADHD-toestand. Een onderzoek naar videospellen toonde aan dat langdurig spelen kan leiden tot een lagere bloedtoevoer naar de hersenen, waardoor de emotionele controle afneemt. Bovendien zorgen rollenspellen met levensechte oorlogs- en politiestaatscenario’s voor een ongevoeligheid voor de realiteit. Eén blik op de WikiLeaks-video Collateral Murder zou iedereen bekend moeten voorkomen die wel eens een spel als Call of Duty heeft gezien.

10. Nanobots

Van sciencefictionhorror rechtstreeks naar het moderne brein; de nanobots zijn onderweg. Directe hersenmodificatie is al verpakt als “neuroengineering”. Een artikel in Wired uit begin 2009 benadrukte dat directe hersenmanipulatie via glasvezel een beetje rommelig is, maar als het eenmaal geïnstalleerd is “kan het iemand gelukkig maken met één druk op de knop”. Nanobots tillen het proces naar een geautomatiseerd niveau, waarbij de hersenen molecuul voor molecuul opnieuw bedraad worden. Erger nog, deze minidroids kunnen zichzelf vermenigvuldigen, waardoor men zich moet afvragen hoe deze geest ooit weer terug in de fles kan komen als hij eenmaal losgelaten is. Verwachte datum van aankomst? Begin 2020.

Er is een gezamenlijke inspanning aan de gang om menselijk gedrag te beheersen en te voorspellen, zodat de sociale wetenschappers en de dictatoriale elite de massa kunnen controleren en zichzelf kunnen beschermen tegen de gevolgen van een volledig ontwaakte, vrije mensheid. Alleen door wakker te worden voor hun pogingen om ons in slaap te sussen, maken we een kans om onze vrije wil te behouden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/10-moderne-methoden-voor-mind-control/

 

WEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennes

Niet tevreden met het euthanaseren van grootouders, het pompen van mRNA in de voedselvoorziening om uw hart te vergiftigen, het normaliseren van pedofilie en u met kanker doordrenken via Bill Gates’ uiterst kankerverwekkende nepvlees, willen de globalistische elites van het WEF u nu een volledige frontale lobotomie geven via gevaarlijke nieuwe technologie die mensen zal … Meer lezen overWEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennes

https://www.frontnieuws.com/wef-wil-het-menselijk-ras-lobotomiseren-tot-6g-antennes/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...