zaterdag 21 oktober 2023

“Begin etiketten te lezen”: Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedsel

 oktober 20, 2023

    Gedroogde krekelkop, klaar voor consumptie

Mensen die om hun gezondheid geven en geen insecten en krekels in hun dieet willen, moeten de etiketten van voedingsmiddelen goed gaan lezen.

Voedselproducenten zijn betrapt op het stiekem en bedrieglijk toevoegen van insecten en verschillende soorten krekels aan de ingrediëntenlijsten van populaire, alledaagse snacks, nu de drang om de mensheid te voeden met insecten de schappen van supermarkten bereikt, schrijft Baxter Dmitry.


De afgelopen jaren hebben Klaus Schwab en het World Economic Forum verklaard dat de mensheid moet stoppen met het eten van rood vlees en in plaats daarvan insecten en krekels moet gaan eten. Deze plannen zijn al vergevorderd. De grote Amerikaanse vleesproducent Tyson Foods heeft net aangekondigd dat het een fabriek voor de verwerking van insecten opent na een samenwerking met het WEF.

Ondanks een gebrek aan enthousiasme bij het publiek over de overstap naar insectenconsumptie, hebben globalistische miljardairs onder leiding van Bill Gates zich achter de zaak geschaard en honderden miljoenen dollars geïnvesteerd in de nepvlees- en eetbare insectenindustrie.

Beroemdheden zijn gevraagd om de overstap naar insectenconsumptie te steunen. Robert Downey Jr. verscheen onlangs in Colbert om krekeleiwit te promoten. Nicole Kidman heeft zich ook aangesloten bij de kruistocht en heeft voor Vogue een bizarre video gemaakt waarin ze het eten van verschillende insecten aantrekkelijk probeert te maken voor de massa.

Nu nemen voedselproducenten in stilte krekels op in de ingrediëntenlijst van bewerkte voedingsmiddelen – zonder het publiek te informeren.

Gezien de enorme investeringen in nepvlees en insecten door de gebruikelijke verdachten, zou het geen verrassing moeten zijn dat voedselproducenten stilletjes en op bedrieglijke wijze de mensheid proberen te dwingen om insecten in hun voedsel te verwerken.


Nu moeten we onze vergrootglazen gebruiken om de kleine lettertjes op de etiketten van onze favoriete snacks te lezen om te weten of we wel of geen insecten en krekels eten. 

De beste manier om deze puinhoop te vermijden is natuurlijk door vers voedsel met weinig ingrediënten te eten en bij kleine lokale bedrijven te kopen die u echt vertrouwt.

Grote voedingsbedrijven hebben een geschiedenis van het verbergen van ingrediënten in hun producten waarvan ze weten dat we die niet willen consumeren. 

In het verleden was het de aanwezigheid van nieuwe versies van high fructose corn syrup, wat leidde tot obesitas, hartaandoeningen en talloze andere gezondheidsproblemen. 

Deze keer zijn het krekels, een zeer twijfelachtig ingrediënt dat allerlei gezondheidsproblemen zou kunnen veroorzaken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/begin-etiketten-te-lezen-voedselproducenten-betrapt-op-het-stilletjes-bedrieglijk-toevoegen-van-insecten-aan-ons-voedsel/

 

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

De voedselpolitiek van de klimaatalarmbeweging is de laatste jaren geradicaliseerd – van het aanbevelen van minder vlees en meer groenten tot het dwingen van mensen om over te schakelen op het eten van insecten. Om deze trend te versnellen, hoeft de voedselproducent niet te verklaren dat zijn producten de controversiële insecten bevatten, schrijft Mats Dagerlind. … Meer lezen overEU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevat

https://www.frontnieuws.com/eu-fabrikanten-hoeven-niet-aan-te-geven-dat-voedsel-insecten-bevat/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...