zaterdag 21 oktober 2023

Bizar tafereel in Britse parlement: waar zijn alle Kamerleden?


Vrijdag deed zich een bizar tafereel voor in het Britse parlement. Parlementslid Andrew Bridgen sprak in een nagenoeg lege Britse Tweede Kamer over de oversterfte na de uitrol van de coronavaccins. Het was het eerste debat over deze stille gezondheidscrisis, maar de parlementariƫrs lieten het massaal afweten.


Nadat zijn verzoek meer dan 20 keer was afgewezen kreeg Bridgen dan eindelijk de kans om zijn zorgen te uiten in het parlement. Hij hield een 24 minuten lange toespraak over dit gevoelige onderwerp.


“De experimentele coronavaccins zijn niet veilig en ze zijn niet effectief,” benadrukte Bridgen. “We hebben geschiedenis geschreven. Dit is het eerste debat over de oversterfte in ons parlement. Het eerste debat over de oversterfte ter wereld. Ik beloof u dat het niet het laatste zal zijn,” zei hij buiten het parlement.

Tijdens het debat gebeurde er iets zeer opmerkelijks. De BBC liet op tv maar liefst 9 verschillende teksten in beeld verschijnen, bijvoorbeeld dat de coronavaccins die in Groot-BrittanniĆ« worden gebruikt ‘veilig zijn en de beste bescherming bieden tegen ernstige ziekte’, dat vaccins ‘geen autisme veroorzaken’ en dat vaccins ‘het immuunsysteem niet overbelasten of verzwakken’.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...