maandag 16 oktober 2023

Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren “vreemde genetische code” in mensen

oktober 16, 2023

   Dr. Peter McCullough

De gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough waarschuwt opnieuw tegen experimentele mRNA-vaccins. Deze zouden “vreemde genetische code” bij mensen injecteren die het lichaam lange tijd niet zou kunnen afbreken of uitscheiden. Dit is gevaarlijk, bericht Report24.

Dr. McCullough benadrukte in een interview op 5 oktober dat er al tientallen jaren onderzoek wordt gedaan naar mRNA. Hij zei dat hij niet begreep waarom de Nobelprijs voor 2023 werd toegekend aan twee wetenschappers voor het creëren van langlevend boodschapper-RNA in het menselijk lichaam. Hij bekritiseerde het concept en legde uit dat het uitgebreid getest was in verschillende toepassingen en een mislukking was gebleken.

De cardioloog benadrukte dat het idee om de genetische code voor een dodelijk eiwit (het spike-eiwit van SARS-CoV-2) te installeren zonder een uitschakelaar vanaf het begin fout was. Dr. McCullough stelde dat het dwingen van het menselijk lichaam om vreemde genetische code te accepteren en vreemde eiwitten te produceren, zoals het geval is bij mRNA-vaccins, een gevaarlijk en onsuccesvol concept is. Hij bekritiseerde het gebrek aan transparantie van de Amerikaanse overheid en suggereerde dat ze hun onderzoeksinspanningen op dit gebied sinds 2012 openlijk hadden moeten erkennen.

Tijdens de getuigenis in het Europees Parlement verklaarde Dr. McCullough dat geen enkel onderzoek de afbraak van boodschapper-RNA na injectie in het menselijk lichaam heeft aangetoond en hij benadrukte dat synthetische vaccins niet op natuurlijke wijze kunnen worden afgebroken. Hij wees erop dat de dodelijke eiwitten van Covid 19-vaccins minstens zes maanden of langer in het lichaam aanwezig blijven. Bovendien leidt de aanbevolen seizoensgebonden injectie of boostervaccinatie tot een constante circulatie van mogelijk schadelijke eiwitten in het lichaam. Dit wordt onder andere ook bevestigd door een onderzoek.

 

Men moet bijvoorbeeld niet vergeten dat in een onderzoeksartikel mRNA-vaccinaties als gentherapieën worden geclassificeerd. Ook is er in mRNA-vaccins gen-veranderend en kankerverwekkend DNA aangetroffen. Toch blijven regeringen over de hele wereld volharden in het gebruik van deze controversiële en gevaarlijke technologie. Dit gaat zelfs zo ver dat Bill Gates aandringt op de massaproductie van dergelijke vaccins in Afrika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-mccullough-mrna-vaccins-injecteren-vreemde-genetische-code-in-mensen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...