maandag 16 oktober 2023

EU-parlementslid Christine Anderson wil WHO-werelddictatuur bestrijden


Jullie hebben voor dit gevecht gekozen, jullie wilden dit gevecht. Nou raad eens, dan krijgen jullie een gevecht. Wij zullen de strijd aangaan. De dappere burgers, mijn collega’s en ik, zullen nooit ophouden jullie te bevechten. Die woorden sprak EuroparlementariĆ«r Christine Anderson onlangs in het Europees Parlement.

“Omdat we met miljoenen zijn, miljoenen over de hele wereld. Dat kunnen jullie van me aannemen, van ons aannemen. Wees er zeker van dat miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld jullie ten val zullen brengen. En we stoppen niet voordat we dat gedaan hebben,” waarschuwde ze de elite.

Zelf noemt ze het Europarlement altijd ‘het grootste gekkenhuis ter wereld’, zei ze in een interview met Kla.tv. Ze vindt dat het Parlement moet worden opgedoekt. “Het is onherkenbaar geperveteerd. Ondertussen is het eigenlijk gewoon een schijndemocratie, een illusie van democratie om de burgers allerlei onzin op te leggen,” zei Anderson.

Totaal onaanvaardbaar

Ze sprak in het Europarlement om een Europees burgerinitiatief te lanceren dat moet voorkomen dat de WHO zich de regeringsbevoegdheid van de lidstaten toe-eigent in het geval van een nieuwe ‘pandemie’.

“Dit is absoluut onacceptabel. Het is totaal onaanvaardbaar dat bijvoorbeeld een Bill Gates bepaalt wanneer burgers hun huis uit mogen, wanneer ze een masker moeten dragen, in welke bus ze mogen rijden, of ze nog een baan hebben of eventueel een ‘mRNA-track & trace’ in hun arm moeten accepteren.”

Wereldregering

Ze benadrukte dat het belangrijk is om te beseffen dat het nooit om de volksgezondheid ging. “We zien welke agenda hier wordt doorgedrukt. Het gaat over de afschaffing van vrijheid, democratie en de rechtsstaat. Het gaat om het installeren van een wereldregering, van welke aard dan ook.”

Ze spreekt liever niet van een wereldregering, maar een orgaan dat in principe alle bevoegdheden heeft en waarbij de burger niets te zeggen heeft. Dat moeten we volgens haar koste wat kost voorkomen.

Bron: https://www.ninefornews.nl/eu-parlementslid-christine-anderson-wil-who-werelddictatuur-bestrijden/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...