maandag 16 oktober 2023

Covid-geninjecties propaganda is op zijn einde – niemand wil de nieuwe boosters

oktober 16, 2023    2856   13

Volgens officiële gegevens heeft in de Verenigde Staten slechts 2 procent van de bevolking de nieuwe “geüpdate ” boosters tegen Covid-19 laten inspuiten. Alle propaganda dringt niet meer tot de mensen door. Blijkbaar wil bijna niemand zijn geninjectie-abonnement verlengen, schrijft Report24.

De onthullingen over de bijwerkingen en het gebrek aan beschermend effect van de Covid-geninjecties lijkt te werken. Ondanks de voortdurende Covid bangmakerij hebben Amerikanen blijkbaar genoeg van het vaccin Want volgens de woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services zijn er tot nu toe slechts ongeveer zeven miljoen Amerikanen “gevaccineerd” met de nieuwe “geüpdate” Covid-geninjecties, die zijn goedgekeurd voor iedereen van 6 maanden en ouder. Dat is slechts ongeveer twee procent van de Amerikaanse bevolking.

Tegen de herfst/winter van 2022 was er al weinig vraag naar dit genprikabonnement. Slechts 17 procent van de Amerikaanse bevolking – ongeveer 56,6 miljoen mensen – had op dat moment de booster toegediend gekregen. Het is nauwelijks te verwachten dat dit cijfer deze herfst/winter overschreden zal worden. Ondanks alle paniekzaaierij over de zogenaamde XBB.1.5-variant, die qua symptomen en effecten uiteindelijk op een verkoudheid lijkt, hebben mensen duidelijk geen vertrouwen in de geninjecties van Pfizer/BioNTech of Moderna.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...