dinsdag 10 oktober 2023

Gezondheidsrichtlijnen van de WHO worden gewijzigd: dit wordt voorgesteld


In de Internationale Gezondheidsrichtlijnen van de WHO staat nu nog dat ze uitgevoerd zullen worden met volledig respect voor de waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden van personen.

De WHO wil deze principes letterlijk schrappen. In plaats daarvan moeten de Gezondheidsrichtlijnen worden gebaseerd op de principes van ‘billijkheid, inclusiviteit en samenhang’.

Oftewel: mensenrechten en vrijheden moeten worden geschrapt uit de Richtlijnen.

Adviezen zijn niet langer ‘niet-bindend’

Wat wordt nog meer voorgesteld? Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zocht het op. Adviezen zijn niet langer ‘niet-bindend’. Woorden als ‘non-binding’ (niet-bindend) worden simpelweg geschrapt.

Er wordt zelfs een heuse ‘noodcommissie’ voorgesteld die maatregelen van lidstaten teniet kan doen en bindende maatregelen kan opleggen.

En verder: het is de bedoeling dat de WHO op wereldniveau meer mogelijkheden krijgt om ‘mis- en desinformatie’ te bestrijden.

Forse toename van de macht

Ook worden voorstellen gedaan om ‘informatieverspreiding’ via ‘passende boodschappen’ op te leggen aan landen.

Opmerkelijk: tot de gezondheidsproducten die de WHO kan inzetten, behoren ‘vaccins’, maar ook ‘genbehandelingen’.

De voorstellen behelzen een forse toename van de macht van de WHO, inperking van de nationale soevereiniteit van de lidstaten, omvangrijke nieuwe bureaucratie, en meer censuur, schreef De Andere Krant eerder over de aangekondigde wijzigingen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...