vrijdag 13 oktober 2023

Globalisten-architect Henry Kissinger geeft toe dat “open grenzen westerse landen vernietigen”

 oktober 13, 2023

Globalistische supremo Henry Kissinger, de man die Klaus Schwab in de jaren ’60 voor de zaak rekruteerde, heeft toegegeven dat open grenzen langzaam maar zeker westerse naties van binnenuit vernietigen.

Kissinger, de 100 jaar oude voormalige minister van Buitenlandse Zaken en nationale veiligheidsadviseur – en een belangrijke frontman voor de beweging die streeft naar het opleggen van wat hij en andere globalisten een “Nieuwe Wereldorde” noemen – deed de schokkende concessie over massamigratie tijdens een interview met Politico deze week, schrijft Baxter Dmitry.

“Het was een grote vergissing om zoveel mensen met een totaal andere cultuur en religie en concepten binnen te laten, omdat het binnen elk land die dat doet een pressiegroep creëert,” zei Kissinger. Kijk:

De opmerkingen van Kissinger vormen een grote afwijking van zijn gebruikelijke globalistisch gewauwel.

Tijdens de Covid pandemie verklaarde Kissinger dat de Verenigde Staten zich moesten aansluiten bij een “mondiaal programma” dat na afloop van de pandemie een nieuwe “liberale wereldorde” zou inluiden, waarbij hij waarschuwde dat de wereld “in brand zou kunnen vliegen” als dit niet zou gebeuren.

De Nobelprijswinnaar voor buitenlands beleid droeg de VS op om “de principes van de liberale wereldorde” hoog te houden en zei dat “welvaart afhangt van wereldwijde handel en het verkeer van mensen”.

“De founding legende van de moderne regering is een ommuurde stad beschermd door machtige heersers, soms despotisch, andere keren welwillend, maar altijd sterk genoeg om het volk te beschermen tegen een vijand van buitenaf,” schreef Kissinger.

 

“Verlichtingsdenkers hebben dit concept geherformuleerd door te stellen dat het doel van de legitieme staat is om te voorzien in de fundamentele behoeften van het volk: veiligheid, orde, economisch welzijn en rechtvaardigheid,” vervolgde hij.

“De pandemie heeft geleid tot een anachronisme, een heropleving van de ommuurde stad in een tijdperk waarin welvaart afhangt van wereldwijde handel en verplaatsing van mensen.”

Kissinger gelooft dat “de democratieën van de wereld hun Verlichtingswaarden moeten verdedigen en in stand houden.”

Kissinger waarschuwde dat het falen om het coronavirus te overwinnen of de post-coronavirus wereldorde op te bouwen tot een wereldwijde catastrofe zou kunnen leiden.

“De historische uitdaging voor leiders is om de crisis te beheersen en tegelijkertijd aan de toekomst te bouwen,” concludeerde hij.

“Falen zou de wereld in brand kunnen zetten.”

De voormalige Britse premier Gordon Brown heeft de wereldleiders ook opgeroepen om een nieuwe orde te creëren door een “tijdelijke” wereldregering te vormen om de medische en economische crises als gevolg van de Covid-19 pandemie aan te pakken.”

Volgens Brown is de wereldregering nodig om ervoor te zorgen dat de inspanningen van de centrale banken worden gecoördineerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/globalisten-architect-henry-kissinger-geeft-toe-dat-open-grenzen-westerse-landen-vernietigen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...