vrijdag 20 oktober 2023

“Globalisten gebruiken gezondheid als voorwendsel voor wereldregering”: Trump wil de WHO afschaffen

 oktober 20, 2023

 

Ondanks de groeiende weerstand onder de bevolking werken de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en haar lidstaten aan een pandemieverdrag en een hervorming van de Internationale Gezondheidsregeling. Volgens deskundigen is het gevaar groot dat hierdoor een dictatoriale “wereldgezondheidsregering” ontstaat die zich met de soevereiniteit van staten kan bemoeien. De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft nu ook scherpe kritiek geuit op de organisatie en gezegd dat deze “volledig afgeschaft en vervangen” moet worden, schrijft Report24.

Trump kondigde in een videoboodschap aan dat de VS zich weer uit de WHO zou terugtrekken als hij weer president zou worden. Tijdens zijn presidentschap had hij de terugtrekking geregeld; zijn opvolger Biden had zich weer bij de organisatie aangesloten.

Terwijl de WHO in dit land vooral bekritiseerd wordt omdat het gecontroleerd wordt door globalisten (de Gates Foundation is bijvoorbeeld een van de grootste donoren, waardoor de invloed van de farmaceutische industrie onmiskenbaar is), vindt Trump dat de WHO gecontroleerd wordt door China. De ex-president hekelt ook het falen van de WHO ten tijde van Corona.

De vertaling van zijn waarschuwing over de WHO-overeenkomst:

De Wereldgezondheidsorganisatie is niets meer dan een corrupte globalistische zwendel, betaald door de Verenigde Staten, maar eigendom van en gecontroleerd door China. Toen het Chinese virus drie jaar geleden onze kusten bereikte, beschermde de Wereldgezondheidsorganisatie op schandelijke wijze de sporen van de Chinese Communistische Partij – bij elke stap. Daarom was het voor mij een grote eer om een einde te maken aan de relatie van de VS met de Wereldgezondheidsorganisatie.

 Dr. Coleman: Ze willen ons Blut Hongerig Dood

 

De Verenigde Staten betaalden de Wereldgezondheidsorganisatie bijna 500 miljoen dollar per jaar. Toen ik wegging, heb ik dat geld daar weggehaald. En dat was voor 330 miljoen mensen, terwijl China maar 40 miljoen dollar betaalde voor 1,4 miljard mensen. Dus wij hadden 330 [miljoen], zij hebben 1,4 [miljard], en wij betalen meer dan tien keer zoveel.

Dit is typerend voor de Verenigde Staten, want ze weten niet wat ze doen. Helaas is de corrupte Joe Biden zo dom geweest om weer lid te worden van de Wereldgezondheidsorganisatie tegen de volle prijs en zonder onderhandelingen of hervormingen. En nu probeert Biden de Senaat van de Verenigde Staten te omzeilen om een pandemieverdrag op te stellen dat de Amerikaanse soevereiniteit zou afstaan aan de Wereldgezondheidsorganisatie. Wederom gecontroleerd door China.

Het ontwerpverdrag zou de Verenigde Staten verplichten om enorme hoeveelheden medische voorraden naar andere landen te sturen in het geval van een nieuwe pandemie. En het zou een agressieve censuur van de vrije meningsuiting over volksgezondheidskwesties in de hand werken – net zoals ze de waarheid over het lab in Wuhan, waarvan ik zei: “Daar komt het vandaan.”, censureerden. Weet u nog?

Onder de volgende Trump regering zal dat contract onmiddellijk geannuleerd worden. Ik zal niet toestaan dat de volksgezondheid als excuus wordt gebruikt om de opmars van de wereldregering door te drukken. Dat is wat ze aan het doen zijn. Globalisten. De Verenigde Staten zullen zich terugtrekken uit de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie, gezien hun volslagen mislukking bij COVID. Ze hadden een enorme ramp bij COVID. [De WHO] verdient het om volledig afgeschaft en vervangen te worden.

 Studie toont een overwicht aan van potentieel infectiebevorderende antilichamen (ADE) door mRNA-vaccins

 

Daarna zal ik werken aan het smeden van een nieuwe coalitie van naties die zich sterk inzetten voor het beschermen van de gezondheid met behoud van soevereiniteit en vrijheid. Ik wil u hartelijk bedanken, maar ik wil ook dit zeggen: ik had opnieuw over de overeenkomst kunnen onderhandelen. Ik had de Wereldgezondheidsorganisatie om 25 miljoen dollar kunnen vragen.

Biden ging niet voor die deal. Hij betaalde bijna $500 miljoen. Ze wilden zo graag de Verenigde Staten terug nadat ik de overeenkomst had opgezegd. Ze wilden het zo graag terug dat ze me een aanbod deden – 25 tot 30 miljoen dollar. En ik zei: “Nee, ik wacht wel.” Ik had het voor minder kunnen krijgen. Maar ik wilde op dat moment niet minder. We betaalden bijna 500 miljoen dollar. Ik had het voor $25 tot $30 [miljoen] kunnen doen. Biden nam de 500 – bijna de 500 miljoen dollar. Hij wist dat hij voor minder terug had kunnen komen. Waarom betaalde hij dan zoveel? Maar dit is slechts een van de vele dingen die verkeerd zijn in ons land. Dank u wel. – Donald Trump

Het Pandemieverdrag en de Hervorming van de Internationale Gezondheidsregeling moeten in mei 2024 worden aangenomen. Dit zou de WHO, een niet-democratisch gelegitimeerde organisatie, de bevoegdheid geven om niet langer, zoals nu, aanbevelingen te doen aan regeringen die lid zijn, maar om beslissingen te nemen die wetten worden en moeten worden nageleefd. Dit zou een verregaande inbreuk betekenen op de zelfbeschikking van natiestaten – uiteindelijk een gezondheidsdictatuur. Tegen deze achtergrond zouden niet alleen de VS zich uit de organisatie moeten terugtrekken. Ook Duitsland is een van de grootste donoren van de WHO en laat zo zijn belastingbetalers een globalistische constructie financieren die hen willekeurig hun fundamentele rechten en vrijheden kan ontnemen en hen in steeds nieuwe crises kan storten.

Bill Gates dineert met Boris Johnson - Menigte: "Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter!"

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/globalisten-gebruiken-gezondheid-als-voorwendsel-voor-wereldregering-trump-wil-de-who-afschaffen/

 

Wat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te geven

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt voor een “Pandemieverdrag”, of “Pandemieakkoord” zoals het nu wordt genoemd, aan te nemen. Maandag, 11 maanden nadat een Britse petitie waarin werd opgeroepen tot een debat over de kwestie de drempel van het aantal handtekeningen bereikte om een debat in het Parlement te eisen, zal dit eindelijk plaatsvinden, schrijft Dr. Tess … Meer lezen overWat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te geven

https://www.frontnieuws.com/wat-u-niet-wordt-verteld-over-schandalige-plannen-om-de-who-macht-over-uw-leven-te-geven/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...