donderdag 5 oktober 2023

Massaal door de lucht verspreide mRNA biowapen “toediening” voor het proletariaat: Een gruwel!

oktober 5, 2023

De Amerikaanse regering is nooit verlegen geweest om haar eigen burgers te gebruiken als onwetende proefpersonen voor haar experimenten met biowapens. Hoewel er veel bekende gevallen zijn, is dit in feite honderden keren gebeurd in de Amerikaanse geschiedenis, wat de volslagen minachting aantoont die de machthebbers hadden, en nu nog steeds hebben, voor de algemene bevolking van dit land.” – Gary D. Barnett – Hoofdstuk 12, p. 260,  “When China Sneezes” door Cynthia McKinney

Het is belangrijk om de lange geschiedenis van de vergiftiging, massale experimenten, het ziek maken en doden van de eigen bevolking door de Verenigde Staten in kaart te brengen, in pogingen om hun biowapens te testen voor afschuwelijk militair gebruik. Het is maar een kleine stap van deze weerzinwekkende praktijk naar het gebruiken van deze zelfde bevolking als proefkonijn in een complot voor massale “vaccinatie”, volledig heimelijk en zonder toestemming. De mogelijkheid om dit te doen is onlangs geverifieerd, toegegeven en beschreven door de Yale School of Engineering and Applied Science. Het is gemeld door enkele alternatieve sites, maar er zijn al meerdere mainstream ontkenners die beweren dat zo’n heimelijk “vaccinatieprogramma” niet zou worden geprobeerd. De geschiedenis vertelt een ander verhaal, schrijft Gary D. Barnett.

Om er maar een paar te noemen, en beginnend in 1932:

Tuskegee Syphilis Study; waar 600 zwarte mannen werden gebruikt als voer voor een afschuwelijk Syfilis-experiment, en opzettelijk geen behandeling kregen, waardoor velen een afschuwelijke dood stierven.

Operation Sea Spray; een scenario voor een biologische aanval op San Francisco in 1950 door de Amerikaanse marine, waarbij heimelijk longontsteking veroorzakende bacteriën boven de stad werden gesproeid om het infectieniveau onder de inwoners te controleren. In werkelijkheid voerde het Amerikaanse leger 239 biologische oorlogstests uit boven bevolkte gebieden in Amerika.

Operation Big Buzz; was een Amerikaanse militaire vrijlating van met gele koorts besmette muggen (die zogenaamd niet besmet waren) in 1955 boven Savannah, Georgia, alleen maar om de effecten op de nietsvermoedende mensen daar te controleren. Er waren minstens negen andere operaties van dit type in de jaren 1950 en daarna, waaronder Operation Big Itch, Operation Magic Sword, Operation Drop Kick, Operation May Day, ook in Savannah, Operation Dew, Operation Polka Dot, Operation Dark winter, Operation Whitecoat en Operation LAC.

Project 112; in 1962 begon men met een enorme toename van het testen van biowapens, goedgekeurd door Generaal Robert McNamara, de toenmalige Minister van Defensie van de V.S.. Dit werd gedaan in het New Yorkse metrosysteem en stelde tienduizenden Amerikanen bloot aan dodelijke bacteriën.

In 1965 werden gevangenen in Philadelphia als proefkonijnen gebruikt en blootgesteld aan dioxine, het vreselijke kankerverwekkende chemische gif dat gebruikt werd in Agent Orange. Dit werd gedaan om de resulterende kankerinfectie onder deze gevangenen te verifiëren. De Holmesburg gevangenis in Pennsylvania, bijgenaamd de “Terrordome”, experimenteerde tientallen jaren lang op gevangenen totdat het in 1995 werd gesloten. Een voorbeeld van horror.

Onthoud dat dit slechts een handvol voorbeelden zijn van verborgen experimenten en terreur door de Amerikaanse overheid, het leger en farmaceutische bedrijven tegen nietsvermoedende Amerikaanse burgers. Er zijn letterlijk honderden voorbeelden van dit soort kwaad die meer dan een eeuw lang gepleegd zijn, en dit gebeurt vandaag de dag nog steeds op de een of andere manier. Dit is exclusief de verschrikking die zich voordeed tijdens het fake “covid pandemie” angst zaaien; een valse vlag evenement bedoeld om zo veel mogelijk mensen geïnjecteerd te krijgen met experimentele, kanker veroorzakende, gezondheidsvernietigende en extreem dodelijke giftige giffen genaamd een “covid vaccin”. Miljoenen mensen zijn bedreigd, zijn hun baan kwijtgeraakt, er is tegen hen gelogen over het succes en de veiligheid, en ze zijn blootgesteld aan allerlei levensbedreigende ziekten en bijwerkingen van deze giftige biowapeninjecties.

Nu hebben ‘onderzoekers’ van Yale verklaard dat ze een nieuw, via de lucht inhaleerbaar boodschapper-RNA (mRNA), longgericht, afgiftesysteem van nanodeeltjes hebben voor ‘vaccinatie’ via de lucht of slijmvliezen. Dit is bedoeld voor ‘vaccinatie’ op grote schaal en zou (naar mijn mening) gebruikt kunnen worden voor het op grote schaal en heimelijk toedienen van dit gif aan de massa’s zonder hun medeweten of toestemming; tenzij dit natuurlijk al gebeurt door de voortdurende chemische besproeiing van luchten over de hele wereld met zeer schadelijke nanodeeltjes. Volgens de Yale-studie:

“Een inhaleerbaar platform voor boodschapper-RNA (mRNA) therapeutica zou een minimaal invasieve en longgerichte toediening voor een groot aantal longziekten mogelijk maken. De ontwikkeling van longgerichte mRNA-therapieën is beperkt door de slechte transfectie-efficiëntie en het risico op vehikel-geïnduceerde pathologie.

Hier maken we melding van een inhaleerbaar vehikel op basis van polymeren voor toediening van therapeutische mRNA’s in de long. We optimaliseerden biologisch afbreekbare poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexen [nanodeeltjes] voor mRNA-toediening met behulp van modificaties van eindgroepen en polyethyleenglycol. Deze polyplexen bereikten een hoge transfectie van mRNA in de hele long, met name in epitheel- en antigeen-presenterende cellen.

We pasten deze technologie toe om een mucosaal vaccin te ontwikkelen voor severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 en ontdekten dat intranasale vaccinatie met spikeiwitcoderende mRNA-polyplexen krachtige cellulaire en humorale adaptieve immuniteit opwekte en kwetsbare muizen beschermde tegen dodelijke virale aanvallen. Samen tonen deze resultaten het translationele potentieel aan van PACE-polyplexen voor therapeutische toediening van mRNA in de longen.”

In termen die een normaal mens kan begrijpen, betekent dit dat een biologische giftige soep gevuld met dodelijke RNA/DNA-veranderende nanodeeltjes in de longen van iedereen kan worden afgeleverd zonder dat zij het weten, om gecodeerde ‘piek-eiwitten’ in te brengen om te genezen wat valselijk een ‘virus’ wordt genoemd. Dit zogenaamde ‘coronavirus’ (‘covid’) is nog nooit gescheiden, geïsoleerd of geïdentificeerd, en er is nog nooit aangetoond dat het bestaat, en er is nog nooit bewezen dat het welke ziekte dan ook veroorzaakt, maar maakt u zich geen zorgen, ‘uw’ regering zal goed voor u ‘zorgen’, of u dat nu leuk vindt of niet.

Dit is wat een vriend en nabije correspondent van mij, Dr. Igor Shepherd, hierover te zeggen had in een brief die hij mij onlangs stuurde:

“Dit is hoe Rusland in de jaren 80 biologische bewapende virussen op de bevolking testte (meestal in metro’s). Dit veroorzaakte enorme griepepidemieën in de steden. Deze sukkels doen alles wat nodig is om de bevolking massaal te vaccineren.”

“Deze inkapseling van toegediend materiaal is zeer stabiel als het eenmaal in het milieu verspreid is, en kan maandenlang in de lucht blijven hangen. Daarom werd het in de metro van Leningrad gedaan, voor een snelle verspreiding. Dezelfde technologie werd door de KGB gebruikt voor moordaanslagen. Op massale schaal kunnen enorme uitbraken zo snel gecreëerd worden zonder dat iemand hiervan op de hoogte is… en dit kan hun volgende pandemie veroorzaken. En dan zullen ze precies dezelfde technologie gebruiken om de bevolking te “vaccineren” voor deze pandemie. Deze keer zal het een echte pandemie zijn, en zullen er veel mensen sterven.. hoe dan ook… dit is hun doel… de mensheid te laten krimpen, en de nieuwe “generatie” transhumans te introduceren.”

Het moet gezegd worden dat deze snode pogingen van de staat, zijn controleurs, de kwaadaardige farmaceutische industrie, de mainstream media, de politici, de zogenaamde “denktanks,” alle overheidsbureaucratieën, het leger, de handhavingsinstanties, de centrale banken en de NGO’s maar één agenda hebben. Dat is totale controle over alle bevolkingen, met als doel de oppervlaktebevolking drastisch te verminderen door middel van eugenetische manipulatie, democide, genocide en psychologische verkrachting van de geesten van de naïeve kudde.

Zoals Dr. Shepherd al zei, kan dit complot om iedereen massaal te “vaccineren”, de volgende “pandemie” veroorzaken, maar deze keer, in tegenstelling tot het nep “covid” complot, zal de massale dood het gevolg zijn van een giftige biowapenaërosolaanval, die extreme paniek en angst zaait. Wat gewenst en verwacht zal worden door de staat, is een collectieve schreeuw om hulp van de overheid voor deze onwetende en ongelukkige bevolking. Dat is precies waarnaar gestreefd wordt, dus pas op voor het opzettelijke kwaad dat bedoeld is om een weerloos volk teweeg te brengen dat schreeuwt om een meester om hen te redden.

U, allemaal, bent uw eigen meester. Let goed op, want het complot voor één enkele wereldwijde regerende macht is nabij, en dat kan alleen maar leiden tot slavernij door de handen van technocratische monsters.

“Vaccinatie is een barbaarse praktijk en een van de meest dodelijke van alle waanideeën van onze tijd. Gewetensbezwaarden tegen vaccinatie zouden alleen moeten staan, desnoods tegen de hele wereld, om hun overtuiging te verdedigen.” ~ Mahatma Gandhi


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/massaal-door-de-lucht-verspreide-mrna-biowapen-toediening-voor-het-proletariaat-een-gruwel/ 


Door de lucht verspreide mRNA-vaccin: Wat kan er misgaan?

Wetenschappers zijn verheugd over de ontwikkeling van iets dat de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal zou kunnen veranderen – een methode die via de lucht mRNA rechtstreeks in uw longen aflevert, of u dat nu wilt of niet. Zal de VS, met een geschiedenis van het uitvoeren van geheime biowapensimulaties op Amerikanen, zijn toevlucht … Meer lezen over

Door de lucht verspreide mRNA-vaccin: Wat kan er misgaan?

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...