zaterdag 7 oktober 2023

Voormalig Young Global Leader van het WEF onthult hoe de CBDC eruit komt te zien


De technologie voor de CBDC, central bank digital currency, kon in 2015 al uitgerold worden, maar ze hebben daar nog even mee gewacht. Dat zei professor Richard Werner, voormalig Young Global Leader van het World Economic Forum en nu klokkenluider, in gesprek met Ivor Cummins.

Hoe komt zo’n CBDC eruit te zien? Daar heeft niemand het over. In eerste instantie kan de digitale munt via een app op je telefoon gebruikt worden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Microchip onder de huid

Het uiteindelijke doel is volgens een centrale bankier waar Werner mee sprak een microchip ter grootte van een rijstkorrel die ze onder je huid willen plaatsen.

Ze beseffen dat veel mensen daar niet op zitten te wachten en daarom zijn er volgens de professor opeens zoveel miljardairs die voorstander zijn van een universeel basisinkomen.

Overstag

Het probleem: werkloosheid, crises. De oplossing: basisinkomen. Je krijgt iedere maand 2000 euro gestort, maar je moet dan wel de nieuwste technologie gebruiken, oftewel een geïmplanteerde CBDC-chip.

Werner verwacht dat veel mensen overstag zullen gaan als ze maandelijks 2000 euro krijgen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...