zondag 1 oktober 2023

WEF eist strafbaarstelling van “klimaatinactiviteit”, strafbaarbaarstelling die kan oplopen tot de doodstraf

 oktober 1, 2023   23


Het World Economic Forum (WEF) roept regeringen over de hele wereld op om zogeheten “klimaatinactiviteit” strafbaar te stellen met zware straffen voor overtreders.

In een recent artikel van de ongekozen organisatie van Klaus Schwab eist het WEF dat het niet naleven van de globalistische groene agenda als een “schending van de mensenrechten” moet worden beschouwd, schrijft Frank Bergman.

In de meeste beschaafde landen ter wereld zijn mensenrechtenschendingen ernstige misdaden waar zware straffen op staan.

In de Verenigde Staten variëren de straffen voor mensenrechtenschendingen volgens de FBI van een boete of een gevangenisstraf van maximaal een jaar, of beide.

Als er lichamelijk letsel wordt toegebracht of als er sprake is van het gebruik, de poging tot gebruik of het dreigen met gebruik van een gevaarlijk wapen, explosieven of vuur, krijgen overtreders een boete of gevangenisstraf van maximaal tien jaar of beide.

Als een schending van mensenrechten de dood tot gevolg heeft, of als dergelijke handelingen ontvoering of een poging tot ontvoering, zwaar seksueel misbruik of een poging tot zwaar seksueel misbruik, of een poging tot moord omvatten, kan een persoon worden veroordeeld tot een gevangenisstraf van een aantal jaren of levenslang, of kan de doodstraf worden opgelegd, aldus de FBI.

Het is opmerkelijk dat voorstanders van de groene agenda, Democraten en hun bondgenoten in de bedrijfsmedia herhaaldelijk het narratief pushen dat de zogenaamde “klimaatcrisis” “mensen vermoordt.”

Door van “niet-handelen op het gebied van het klimaat” een schending van de mensenrechten te maken, kunnen mensen die schuldig worden bevonden aan het “ontkennen” van de zogenaamde “opwarming van de aarde” tot de doodstraf worden veroordeeld.

 

Volgens het WEF zou dit de juiste manier zijn om de groene agenda vooruit te helpen.

“Is niet-handelen op klimaatgebied een schending van de mensenrechten?” vraagt het WEF in een artikel op haar website.

In het artikel suggereert het WEF dat er de komende jaren steeds meer klimaatgerelateerde rechtszaken zullen komen.

“Klimaatgerelateerde rechtszaken lijken over het algemeen klaar te zijn voor uitbreiding,” aldus het artikel.

Het WEF stelt verder dat “klimaatontkenners” verantwoordelijk zijn voor het “recordaantal sterfgevallen door hitte.”

Volgens de Global Climate Change Litigation database zijn er wereldwijd meer dan 130 zaken geweest waarin op mensenrechten gebaseerde claims tegen regeringen zijn ingediend.

Bovendien vertelde Clémentine Baldon, advocate voor klimaatrechtszaken, vorig jaar aan het WEF dat er een sterke verwachting is dat mensenrechten-gerelateerde klimaatclaims “zullen blijven toenemen.”

Woensdag diende een rechtszaak voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, aangespannen door zes jonge individuen tegen 32 Europese landen.

De zes personen beweren dat de landen hebben gefaald in het aanpakken van de “klimaatcrisis” die veroorzaakt zou zijn door menselijke activiteiten.

“Het wordt beschreven als ‘ongekend’ in termen van potentiële impact,” beweert het WEF.

“Een overwinning zou een aantal van de rijkste landen ter wereld ertoe kunnen aanzetten om hun respons op een veranderend klimaat op te voeren; een verlies zou van invloed kunnen zijn op de talloze andere juridische inspanningen die nu worden ondernomen om het gebrek aan actie aan te pakken.”

Vorig jaar zei Kjerstin Braathen, CEO van Norwegian Finance en WEF-spreker, dat mensen bereid moeten zijn om “pijn”, inflatie en “energietekorten” te lijden om de groene agenda van het WEF en de Verenigde Naties (VN) vooruit te helpen.

 

“We moeten accepteren dat er wat pijn in het proces zal zijn,” zei Braathen.

“Het tempo dat we nodig hebben [om een einde te maken aan de klimaatverandering] zal ruimte bieden voor misstappen. Er zullen energietekorten kunnen ontstaan.”

“Het zal inflatoire druk creëren, en misschien moeten we daarover beginnen te praten – dat die pijn het eigenlijk wel waard is.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-eist-strafbaarstelling-van-klimaatinactiviteit-strafbaarbaarstelling-die-kan-oplopen-tot-de-doodstraf/

 

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

FENIXX KLASSIEKEN Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op de planeet volkomen natuurlijk en normaal zijn. Maar het ruimteagentschap heeft, om welke reden dan ook, besloten om de zogenaamde door de mens veroorzaakte opwarmingszwendel te laten voortbestaan en zich te laten verspreiden, ten … Meer lezen overNASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

https://www.frontnieuws.com/nasa-geeft-toe-dat-de-klimaatverandering-natuurlijk-is-en-veroorzaakt-wordt-door-de-zon/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...