zondag 1 oktober 2023

Het Duurzameontwikkelingsdoelstellingen (SDG) embleem is het symbool van de Grote Reset

 Het SDG-embleem doet de ronde met veel invloedrijke mensen die dit iconische embleem dragen.

oktober 1, 2023

1

Het SDG-embleem (Duurzameontwikkelingsdoelstellingen) wordt gepromoot door de Verenigde Naties om hun beleid voor te stellen om een wereldregering tot stand te brengen. Dit logo werd gecreëerd door de Verenigde Naties om hun beleid voor te stellen om een wereldregering in te voeren (LINK). Het breekt door in de mainstream en binnenkort zal iedereen het zien, schrijft Chris Kitze.

Wat betekent het? Wie laat het zien? Waarom doen ze dit?

Het iconische SDG-symbool (badge). 17 kleuren in een cirkel met een gat in het midden. Elke kleur staat voor een doel van de VN voor duurzame ontwikkeling (aka Eén Wereldregering).

Badges en emblemen zijn altijd betekenaars en sigils geweest, tekens met supernormale krachten. Ze identificeren de ingewijden en het ontbreken van een badge geeft aan dat iemand “buiten” hun orde staat. Badges en spelden brengen autoriteit over. Iedereen met €10 kan zo’n speld op Amazon kopen.

Meme herplaatst van een Reddit samenzweringsforum, u kunt erover discussiëren wat het betekent, maar de machtigste mensen dragen en promoten dit symbool. Tedros van de WHO, Bill Gates en Macron van Frankrijk zijn allemaal gezien terwijl ze hun badge droegen. (LINK)

Insignes kunnen ringen, armbanden en andere sieraden, tatoeages, stickers, memes, enz. zijn. – gelovigen denken dat ze supernormale krachten bezitten. Het maakt niet uit of u het gelooft of niet – zij geloven deze dingen.

Hier zijn de 17 doelen van SDG. Let op de iconografie voor elk doel, deze grafiek verschijnt nu op vele websites zoals universiteiten, mediasites zoals National Geographic, NPR, enz:

Van de VN-website, dit zijn de 17 duurzameontwikkelingsdoelstellingen. De 18e is “De Kroon”, de volledig in kleur betegelde cirkel en bekroning van de prestatie. 3 rijen van 6 pictogrammen. 6-6-6.

Hier zien we enkele van de typische iconografie van man/vrouw (als één, #5), de zon (#7), kubus (#9), oneindige slang (#12), en het alziend oog (#13). Ongetwijfeld heb ik er een paar gemist en we laten het aan onze lezers over om deze paaseieren in de commentaren te plaatsen. De meesten zullen het eens zijn met #1-15; het probleem ontstaat met #16 en #17, waar bijna alle vrijheden worden vernietigd om het communisme op te leggen.

 

Het 18e symbool is “De Kroon” op “De Koning”. Corona = Kroon. Snapt u het?

Koning Charles III geeft een lezing op het World Economic Forum (WEF) over duurzame ontwikkeling. Het 18e symbool is “De Kroon”. (LINK)

Volgens mij denken de gelovigen in dit SDG-symbool dat ze de samenleving naar het laatste en laatste niveau zullen brengen; ofwel “Verlichting” ofwel volledige vernietiging. Volgens hen bestaat de wereld uit een aantal verschillende niveaus, voorgesteld door een piramide. Naarmate u de piramide beklimt, wordt elk niveau kleiner, en als u de top bereikt, hebt u “verlichting” (of verlichting) bereikt.

De piramide op de achterkant van het Amerikaanse één dollar biljet. Elk niveau wordt kleiner naarmate u hoger in de piramide komt. Novus Ordo Seclorum – “Nieuwe Orde voor de Eeuwen” is de VS. De VS *is* de NWO (bron: Wikipedia).

Het concept van niveaus is belangrijk, maar de betekenis van het SDG-symbool moet wat nader onderzocht worden. Er zijn 17 gekleurde gebieden. Wat is de betekenis van het getal 17? Nou, als u een Saturnus cult aanbidder bent:

17 werd in het oude Rome geassocieerd met de god van de dood, Saturnus. In het oude Rome werd elke god en godin geassocieerd met een bepaald getal. Het getal 17 vertegenwoordigde Saturnus, de god van de dood. Daarom zagen de mensen het getal 17 als een slecht voorteken en vermeden ze het in veel situaties.

Voor een Romein was 17 het getal van de dood:

In Rome werd het getal 17 als ongeluksgetal beschouwd. Een anagram van dit getal geschreven in Romeinse tekens – XVII, vormt het woord VIXI, dat in het Latijn “ik leefde” betekent. (noot: impliceert dat u niet meer leeft)

De eerste dag van Saturnalia, een feest dat de tijd viert dat Goden en Mensen samen waren, begon oorspronkelijk op 17 december. Tijdens Saturnalia werd er veel gedronken, gegokt en geschenken uitgewisseld (samen met rituele offers van gladiatoren). Deze Romeinse feestdag werd vervangen door Kerstmis.

 

Als u van numerologie houdt:

Het getal 17 is echter meer dan alleen een priemgetal – als u de eerste vier priemgetallen bij elkaar optelt, is hun som 17. Het is ook het enige priemgetal dat bestaat uit vier andere opeenvolgende priemgetallen, namelijk 2, 3, 5 en 7.

Hoe zit het met de kleuren? De gay pride vlag is uitgebreid van zes (een natuurlijke regenboog heeft zeven kleuren – ROYGBIV) naar zeventien kleuren. Het is getransformeerd van een vierkant naar een cirkel en u kunt verwachten dat dit nieuwe symbool een prominentere rol zal spelen, aangezien de pride-vlag op de achtergrond zal verdwijnen.

Wat symboliseert nog meer een cirkel? Ouroboros, de slang die zichzelf opeet, een oud symbool dat staat voor dood en reïncarnatie:

Uit Wikipedia, oorspronkelijk uit een boek over alchemie van een tekening uit 1478 (Fol. 279 van Codex Parisinus graecus 2327) met vermelding voor Ouroboros.

Mijn kijk op dit symbool is dat dit de laatste fase is van het plan der eeuwen. Er komt veel dood en vernietiging bij kijken, een ritueel offer op een schaal die nog nooit eerder is gezien… de eindscène. Als we naar de piramide kijken, vernietigt elke laag de laag eronder om de wereld te “zuiveren”. Elke laag gelooft dat zij de hoogste is (aangezien zij beperkt zijn tot het kennen van alleen hun eigen niveau of daaronder). De vernietiging van het niveau eronder is een ritueel offer dat het niveau erboven brengt om zichzelf te redden.

Hoe kan zo’n rituele moord ooit goed zijn? Het kan nooit goed zijn. Het is kwaadaardig.

Het ultieme egoïsme is het ritueel opofferen van alle anderen om jezelf te redden, in plaats van te proberen alle voelende wezens te redden (wat volgens mij de wens van De Schepper is).

 

De 18e “kleur” is in feite de kroon.

18 is natuurlijk 6+6+6. Dat magische getal weer en zij geloven dat het veel magische kracht over alles uitstraalt. Alles waar zij verstand van hebben, wat natuurlijk beperkt is tot hun niveau. Er zijn vele niveaus boven hen.

Natuurlijk zal dit plan niet werken, ze vernietigen alleen zichzelf terwijl ze al het andere onder hen vernietigen. De lagen erboven doen hetzelfde met hen als ze met alle anderen doen. De ene laag na de andere, totdat alles in puin eindigt. Ze bemoeien zich met de regelingen van de Allerhoogste, de Schepper, wiens wens het was om alle voelende wezens te redden. Alles zou door iedereen vergeven zijn, maar dat is niet wat egoïstische wezens zelfs maar kunnen overwegen.

De slang is een demon. Uiteindelijk eet de slang zichzelf op. Het einde. Vergif is gewoon vergif, het kan niets anders dan vergif zijn.

Volgens mij is er maar één uitweg. Volg een andere weg, volg Waarheid, Mededogen en Verdraagzaamheid en vermijd De Slang. Zelfs Slangvolgelingen kunnen nog gered worden, tenminste tot het te laat is. Tijd is van essentieel belang!

De Schepper is hier.

Eén gedachte kan de uitkomst veranderen, want uw gedachten manifesteren zich om uw werkelijkheid te worden. Vandaag kan iedereen een goede keuze maken voor een Heldere Toekomst door vriendelijk en medelevend te zijn voor anderen.

Mijn rol is om te observeren en te waarschuwen en anderen met mededogen te behandelen. Ik heb geen vijanden en hoop oprecht het beste voor alle voelende wezens!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/het-duurzameontwikkelingsdoelstellingen-sdg-embleem-is-het-symbool-van-de-grote-reset/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...