dinsdag 14 november 2023

Koning Charles kondigt TOTAL BAN aan voor het roken van sigaretten in het VK - is het omdat de nicotine in tabak helpt beschermen tegen COVID?

 12 dec     2023 // Ethan Huff // 10,8K Weergaven

Tags : verbodgrote regeringbiowapensGroot-BrittanniësigarettenCOVIDcovid-19tot slaaf gemaaktvrijheidgoede gezondheidGroot-BrittanniëinfectiesinfectieziektenKoning CharlesnicotinegehoorzamenVolksgezondheidluchtweginfectiesrokenstop met rokenTabakgifstoffenTirannieUKVerenigd Koningkrijk


Bij de staatsopening van het Britse parlement deze week, schokte koning Charles  de natie met een plan om roken in het hele Verenigd Koninkrijk volledig te verbieden.

In de toespraak van de koning, die plechtig het begin markeert van het nieuwe wetgevingsjaar, onthulde koning Charles dat premier Rishi Sunak een historisch hardhandig optreden tegen sigaretten en het roken van tabak zal opleggen.

De eerste fase omvat het aannemen van wetgeving om de wettelijke leeftijd voor het kopen van sigaretten te verhogen. In elk jaar dat volgt, wordt de wettelijke leeftijd keer op keer verhoogd totdat er uiteindelijk geen rokers meer zijn in Groot-Brittannië.

“We moeten de grootste geheel vermijdbare oorzaak van slechte gezondheid, invaliditeit en overlijden aanpakken”, verklaarde Sunak eerder in een anti-tabaksboodschap aan de natie.

“En dat is rook, en dat is ons land. Roken is de oorzaak van één op de vier sterfgevallen door kanker”, verklaarde hij verder.

Als het plan doorgaat zoals bedoeld, zal een 14-jarige die vandaag de dag in Groot-Brittannië woont, nooit legaal een sigaret verkocht krijgen.

(Related: Research out of Texas A&M University vond dat nicotine kan helpen bij het beschermen van verouderde hersenen tegen de ziekte van Parkinson en Alzheimer.)

Is nicotine allemaal slecht?

Nicotine kan zelfs nuttig zijn bij de bescherming tegen cytokinestormen. De eerste van de rookverbodwetgeving zal onderworpen zijn aan een “vrije stemming”, wat betekent dat leden van het parlement (parlementsleden) door partijhandhavers niet zullen worden verteld hoe ze moeten stemmen.

De Labour Party heeft echter bevestigd dat zij van plan is om samen met de Conservatieve regering te stemmen om het wetsontwerp goed te keuren, wat betekent dat het “naar verwachting er doorheen zal vliegen”, aldus The Sun.

"Mensen pakken sigaretten als ze jong zijn", beweert Sunak. "Vier op de vijf rokers zijn begonnen tegen de tijd dat ze twintig zijn. Later probeert de overgrote meerderheid te stoppen." "Maar velen falen omdat ze verslaafd zijn en ze wensten dat ze er überhaupt nooit aan begonnen waren. Als we die cyclus zouden kunnen doorbreken, als we het begin zouden kunnen stoppen, dan zouden we op weg zijn om een einde te maken aan de grootste oorzaak van vermijdbare sterfgevallen en ziekten in ons land.”

Samen met vele andere dingen die momenteel op het wereldtoneel plaatsvinden en hun eindspel op deze specifieke tijdlijn zullen bereiken, is Engeland van plan tegen 2030 volledig rookvrij te worden, wat betekent dat minder dan vijf procent van het publiek sigaretten wordt gebruikt.

Er is door de jaren heen veel gespeculeerd over de vraag waarom regeringen van de wereld werkelijk willen dat mensen stoppen met roken. Het kan niet om de volksgezondheid gaan, anders verbieden ze andere dingen verboden, zoals genetisch gemodificeerde organismen (GGO's), vaccins, gefluorideerd water, 5G en vele, vele andere dingen die veel gevaarlijker zijn dan de tabaksfabriek.

Het kan voor sommigen als een schok komen, maar er zijn eigenlijk enkele medicinale voordelen voor tabak en zijn nicotinebestanddelen. Tien eerste nicotine remt cytokinestormen, ook bekend als hypercytokinemie, een overactieve aangeboren immuunrespons die veel pro-inflammatoire signaalmoleculen afgeeft, wat soms de dood tot gevolg heeft.

De kwestie van tabaks- en cytokinestormen kwam meer dan eens ter sprake tijdens de ‘pandemie’ van het Wuhan-coronavirus (COVID-19), toen werd ontdekt dat nicotine feitelijk beschermende voordelen biedt voor de longen bij ernstige luchtweginfecties.

“Statistische onderzoeken onder COVID-19-patiënten geven, tegen alle gangbare logica in, aan dat mensen die roken minder vatbaar zijn voor de infectie en/of minder ernstige ademhalingssymptomen vertonen dan niet-rokers”, luidt de samenvatting van een onderzoek over dit alles dat werd gepubliceerd. gepubliceerd in het tijdschrift Immunologieletters (Elsevier).

“Dit suggereert dat nicotine mogelijk een preventief of modulerend effect heeft op de ontstekingsreactie in de longen. Omdat bekend is dat de reactie op en het verdwijnen van de SARS-CoV-2-infectie voornamelijk afhangt van de longmacrofagen, bespreken we de recente wetenschappelijke bevindingen, die kunnen verklaren waarom en hoe nicotine de respons van longmacrofagen tijdens een COVID-19-infectie kan moduleren."

Wanneer Big Brother – of in dit geval Big Royalty – vertelt dat er iets verboden moet worden om de volksgezondheid te beschermen, wordt het waarschijnlijk tegen je gelogen.

Meer informatie bij Tyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

The-Sun.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-11-12-king-charles-ban-cigarettes-uk-tobacco-nicotine.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...