dinsdag 14 november 2023

PUREBLOODS als spermadonoren: De vraag naar sperma van ongevaccineerde donoren neemt sterk toe

november 14, 2023

Vrouwen die een beroep doen op spermadonoren om zwanger te worden, zoeken steeds vaker donoren die geen COVID-19-vaccin hebben gekregen, nu de bezorgdheid over de negatieve effecten van de prik op de voortplanting en de ontwikkeling van de foetus toeneemt, bericht Cassie B.

Bij spermabanken en online groepen waar vrouwen spermadonoren zoeken, geven veel vrouwen nu aan dat ze alleen sperma zoeken dat afkomstig is van ongevaccineerde mannen.

Op de Facebook-groep Sperm Donation USA bijvoorbeeld, wordt de vaccinatiestatus steeds vaker genoemd onder de honderden leden. De groep is verantwoordelijk voor het helpen van veel vrouwen bij het stichten van hun gezin, met leden variërend van alleenstaande vrouwen en stellen die worstelen om zwanger te worden tot jonge professionals en lesbische stellen. Veel mannen die lid worden van de groep bieden hun sperma gratis aan.

Verschillende mannen die hun sperma aanbieden, gebruiken verkoopargumenten zoals “ongevaccineerde man (sperma niet gemodificeerd door mRNA)” om hun punt duidelijk te maken.

Een vrouw die succesvol zwanger werd met het sperma van een ongevaccineerde man postte een foto van een positieve zwangerschapstest met een onderschrift dat zei: “Nog een ‘farm-raised’, ‘not Pharma-raised’ baby onderweg!”

Een van de leden van de groep, Jonathan David Rinaldi, vertelde aan The Daily Mail waarom hij denkt dat zoveel vrouwen op zoek zijn naar dit type sperma. Hij legde uit dat nadat hij zo’n grote toename had gezien van vrouwen die ongevaccineerde donoren wilden, hij zijn eigen groep begon die zich uitsluitend richt op ongevaccineerde donoren en vrouwen die op zoek zijn naar hun sperma.

 Vertrouwelijke Pfizer documenten en nieuwe studie bevestigen dat COVID "Vaccin Shedding" heeft plaatsgevonden met schokkende en gevaarlijke gevolgen

 

Rinaldi, die bekend staat als “The Sperminator”, heeft in de loop der jaren minstens 16 kinderen verwekt via spermadonatie. Hij zei: “Ik vertrouw de grote overheid en de grote farmaceutische bedrijven niet, ik vertrouw ze niet en ik hoef mezelf niet in te spuiten met dingen waarvan ik niet eens weet wat het is.”

Hij zei dat hij weliswaar de typische kindervaccinaties kreeg toen hij opgroeide, maar dat hij zich meer in de kwestie ging verdiepen toen hij zijn eerste kind kreeg en niet beviel wat hij zag.

“Toen ik mijn eerste kind kreeg, begon ik de bijsluiters en de ingrediënten te lezen. En toen de school begon te zeggen dat mijn zoon ze moest hebben… Ik hou er echt niet van dat de overheid me vertelt wat ik moet doen, dus het zette me aan het denken en deed het tegenovergestelde,” merkte hij op.

Hij vertelde de publicatie dat in het ideale geval de vrouwen die zijn sperma ontvangen ook niet gevaccineerd zullen zijn, hoewel hij toegaf dat “niet iedereen op de hoogte is” van deze kwestie. Hij zei wel dat een vrouw aan wie hij had overwogen zijn sperma te geven, hem vertelde dat ze na de eerste twee prikken een booster zou krijgen. Hij vertelde haar dat hij niet bereid zou zijn om zijn sperma aan haar te doneren als ze dat zou doen.

Effecten COVID-19 vaccin op voortplanting en vruchtbaarheid nog grotendeels onbekend

Kort na het krijgen van COVID-19 vaccins, hebben veel vrouwen veranderingen in hun menstruatiecyclus gemeld en gynaecologen hebben hogere percentages miskramen gemeld sinds de introductie van de vaccins.

Eén onderzoek toonde aan dat vrouwen die de mRNA COVID-19 prikken kregen een hoger risico hadden op miskramen, vruchtbaarheidsafwijkingen en andere gezondheidscomplicaties. Uit het onderzoek, dat werd gepubliceerd in Lancet Infectious Diseases en waaraan bijna 200.000 vrouwen in de vruchtbare leeftijd deelnamen, bleek dat vrouwen die hun tweede dosis van de Moderna-prik kregen een significant groter risico hadden op een ernstige gezondheidsgebeurtenis.

De meest gerapporteerde negatieve zwangerschapsuitkomsten onder de groep waren doodgeboorte en miskraam, gevolgd door verminderde foetale beweging, abnormale foetale hartslag en vaginale bloeding.

Bovendien is de schade die de vaccins op de lange termijn veroorzaken bij degenen die ze krijgen, nog steeds niet bekend, en het zal pas over tientallen jaren duidelijk worden wat de gevolgen kunnen zijn voor toekomstige generaties. Daarom is het geen verrassing dat veiligheidsbewuste moeders die hun kinderen de beste kansen op een gezond leven willen geven, sperma zoeken van mannen die niet zijn blootgesteld aan deze giftige vaccins.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/purebloods-als-spermadonoren-de-vraag-naar-sperma-van-ongevaccineerde-donoren-neemt-sterk-toe/

 

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliën, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven. Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice. De professor … Meer lezen overToparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

https://www.frontnieuws.com/toparts-waarschuwt-dat-turbokanker-veroorzaakt-door-mrna-miljoenen-mensen-kan-doden/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...