donderdag 16 november 2023

Raytheon-klokkenluider doet bizarre onthullingen over gerichte energiewapens op Antarctica


Eric Hecker werkte voor de Amerikaanse wapenfabrikant Raytheon. Hij was deze week te gast bij de populaire Patrick Bet-David podcast om de wereld te waarschuwen voor de geheimen van het militair-industrieel complex.

Raytheon stuurde Hecker op een dag naar Antarctica, waar hij sprak met de aanwezige wetenschappers. Het werd hem al snel duidelijk dat op de Zuidpool onderzoek wordt gedaan naar gerichte energiewapens.

Er bestaan technologieën op deze planeet die het verstand van de gemiddelde burger ver te boven gaan, zei Hecker. “Dat is waarom ik me uitspreek.”

Heel eenvoudig

In de podcast claimde hij dat een apparaat op Antarctica, de ‘IceCube Neutrino Detector’, bij de eerste testrun twee aardbevingen veroorzaakte in Christchurch in Nieuw-Zeeland.

Volgens de klokkenluider is het ‘heel eenvoudig’ om een aardbeving te veroorzaken met deze technologie.

Eind 2021 gaf het ministerie van Justitie en Veiligheid een document vrij over gerichte energiewapens.

Crowd control

In het document valt te lezen dat deze zogeheten Directed Energy Wapens (DEW) merendeels gericht zijn op het verstoren of vernietigen van elektronische systemen. “Dit zijn wapens die in een bepaalde vorm energie naar een doelwit stralen zonder gebruik te maken van een projectiel.”

Een laser is een voorbeeld van een DEW. Lasers kunnen variëren van een (onschadelijke) laserpointer tot een dodelijke hoogenergie laser. Een voorbeeld van een ‘onschuldige’ laser is de laser dazzler. Deze is bedoeld om mensen te desoriënteren door ze met laserpulsen in de ogen te schijnen. Het ministerie van Defensie heeft een groene laser dazzler ingevoerd voor commercieel gebruik bij road blocks.

Andere vormen van DEWs zijn de High Power Microwave (HPM) wapens. Zo’n wapen creëert een onzichtbare elektromagnetische puls. Er bestaat ook een HPM die met een frequentie werkt die mensen kunnen voelen: het Active Denial System, in het bijzonder bedoeld voor crowd control.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...