dinsdag 28 november 2023

WEF-bureaucraat roept leger op om bevolking te vaccineren: “Stop met het uitleggen van de wetenschap”

DE WEF psychopatenkliek slaat door, welke regering stopt deze gekken ???!!!

november 28, 2023   5617  8  

Een machtige bureaucraat van de Europese Unie (EU) heeft regeringen over de hele wereld opgeroepen om te stoppen met het uitleggen van “de wetenschap” aan hun burgers en in plaats daarvan militairen in te zetten om het publiek te vaccineren, bericht Frank Bergman.

De voorzitter van de Europese Onderzoeksraad van de EU, Maria Leptin, die een bijdrage levert aan de agenda van het World Economic Forum (WEF), stelt dat het proberen uit te leggen aan burgers waarom ze zich zouden moeten laten vaccineren een mislukking was tijdens de Covid pandemie.

Tijdens een paneldiscussie van het WEF verklaarde Leptin dat regeringen moeten stoppen met het proberen het publiek te overtuigen om vaccins te nemen en gewoon het leger en het “religieuze establishment” moeten inschakelen.

Naast Leptin in het panel zaten Stéphane Bancel, CEO van Moderna, Shyam Bishen, lid van het WEF Executive Committee, voormalig CEO van Bill Gates’ GAVI en medebedenker van COVAX Seth F. Berkley en Michelle Williams van Harvard.

Leptin vindt echter dat de wetenschap achter vaccins niet moet worden uitgelegd en dat het publiek in plaats daarvan door de overheid moet worden gedwongen om de injectie te nemen.

Volgens Leptin moeten vaccinatiecampagnes niet worden uitgevoerd met geïnformeerde toestemming.

In plaats daarvan moeten ze aan bevolkingen worden opgedrongen met manipulatieve of dwingende middelen, aldus de ongekozen Eurocraat.

Vermoedelijk is deze tactiek het meest nuttig wanneer wetenschappelijk bewijs “de wetenschap” niet ondersteunt en bevolkingen deze waarschijnlijk zullen aanvechten.

Terwijl ze haar zaak uiteenzet, legt Leptin uit dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad de landen waren waarvan de regeringen geen tijd verspilden aan “het laten begrijpen van de wetenschap door hun burgers”.

 “Eén daarvan is Bhutan,” merkte ze op.

Ze legde uit dat de Zuid-Aziatische natie de invloed van het “religieuze establishment” gebruikte om het publiek onder druk te zetten.

“Ze kregen fantastische berichtgeving – er werd geen wetenschap uitgelegd,” merkte ze op.

“Het andere voorbeeld dat ik ken is Portugal, waar de campagne in handen kwam van een gepensioneerde legergeneraal,” vervolgde Leptin.

“En de legergeneraal behandelde het land als zijn troepen en hij riep de troepen bijeen. Hij verklaarde het als een oorlog die het land, in patriottische passie, samen zou gaan uitvechten. En ze hadden daar, denk ik, de leiding in Europa. Zo niet de wereld. Dus geen wetenschap. Laten we dat onthouden.”

Kijk:


Het nieuws komt op het moment dat elites wereldwijd doorgaan met het promoten van Covid mRNA-injecties, ondanks dat de pandemie voorbij is.

Regeringen, gezondheidsfunctionarissen en ongekozen globalisten eisen een hoge mate van naleving van vaccins terwijl de publieke belangstelling afneemt.

Zoals Slay News meldde, onthulde een groep vooraanstaande Amerikaanse wetenschappers onlangs een nieuwe “Air Vax” die luchtaërosolen gebruikt om mRNA-vaccins rechtstreeks in de longen van mensen af te leveren.

Het nieuwe systeem is ontwikkeld door onderzoekers van Yale University.

De wetenschappers ontwikkelden de “Air Vax” om vaccinatieweigering tegen te gaan, omdat de nieuwe methode injecties overbodig maakt omdat het in de lucht kan worden gepompt en kan worden gebruikt om grote groepen mensen tegelijk te vaccineren via de lucht die ze inademen.

Het mRNA in “Air Vax” is volgens de rapporten ingekapseld in nanodeeltjes van polymeren.

Na een onderzoek op muizen verklaarden de onderzoekers dat deze “nieuwe toedieningsmethode de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal zou kunnen veranderen.”

Air Vax kan de klus klaren zonder naald en spuit, waardoor een grotere vaccinatiegraad mogelijk is.

Wetenschappers zeggen dat de methode de overheid zal helpen om vaccins tegen Covid en andere virussen af te leveren bij mensen in afgelegen gebieden in de wereld.

Het zal ook een oplossing bieden voor de lage vaccinatiegraad onder mensen die de injecties niet willen krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-bureaucraat-roept-leger-op-om-bevolking-te-vaccineren-stop-met-het-uitleggen-van-de-wetenschap/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...