zondag 31 december 2023

De mensen worden wakker! 2023 was het jaar dat samenzweringstheorieën feiten werden

 december 31, 2023   2735   11  

Als historici terugkijken op 2023, zal het worden herinnerd als het jaar waarin de mensen wakker begonnen te worden en de globalistische elite haar greep op de macht begon te verliezen. In 2023 werden zogenaamde “samenzweringstheoretici” op een buitengewoon aantal fronten in het gelijk gesteld en moesten de mainstream media en factcheckers gaan zitten en hun mond houden, schrijft Baxter Dmitry.

De onthullingen in 2023 waren zo belangrijk dat mensen die hun hele leven gehersenspoeld zijn door de mainstream media nu wakker beginnen te worden en vragen beginnen te stellen.

Nu we een moment nemen om na te denken over het gedenkwaardige jaar dat achter ons ligt, schiet ons meteen een uitdrukking te binnen: “Openbaring van de Methode”.

Dit concept is afkomstig uit oude Rozenkruisersteksten en verklaart waarom de elite de massa’s blootstelt aan duistere realiteiten, vaak op een verhulde en slinkse manier.

Er is maar één probleem voor de wereldwijde elite en hun occulte rituelen. Wij, het volk, worden wakker en stemmen niet meer in met hun duistere Satanische agenda.

Sinds de komst van de massamedia is de openbaring van de Methode steeds duidelijker geworden. Terwijl de elite in het verleden in het diepste geheim opereerde, probeert ze nu in het volle zicht te opereren.

In zijn boek Secret Societies and Psychological Warfare legt Michael Hoffman uit waarom de elite ons graag in het gezicht wrijft:

Het alchemistische principe van de Openbaring van de Methode heeft als belangrijkste component een clowneske, grijnzende bespotting van het (de) slachtoffer(s) als een show van macht en macabere arrogantie. Wanneer dit op een verhulde manier wordt uitgevoerd, vergezeld van bepaalde occulte tekens en symbolische woorden en geen betekenisvolle reactie van verzet of weerstand van het doelwit of de doelwitten uitlokt, is het een van de meest effectieve technieken van psychologische oorlogvoering en mind-rape.

Talloze gebeurtenissen van 2023 passen perfect in het concept van Openbaring van de Methode. Neem bijvoorbeeld de Netflix-film van Obama. Een duidelijker voorbeeld van voorspellende programmering door de occulte elite zul je waarschijnlijk nooit vinden… en toch begrijpen veel mensen, opgeslokt door hun drukke leven en volledig gehersenspoeld door de mainstream media, nog steeds niet wat er werkelijk aan de hand is. Dit is precies wat de elite wil.

Hier is een blik op enkele onthullende gebeurtenissen van 2023 en wat ze betekenen in het grote geheel der dingen.

Normalisering van pedofilie

Zodra de verborgen waarheden van de elites voorzichtig worden onthuld aan het publiek en worden beantwoord met apathie en onverschilligheid, worden ze genormaliseerd en ingebed in het collectieve onbewuste van de samenleving. Neem bijvoorbeeld de sluipende agenda van de wereldwijde elites om kinderen te seksualiseren en pedofilie te normaliseren.

WEF lanceert "zeer sinister" digitaal paspoort - ja, uw bloed zal nodig zijn

 

We waarschuwen al jaren voor deze agenda en nu kan iedereen die oplet het met eigen ogen zien. We hebben nu het punt bereikt waarop de mondiale elite schaamteloos probeert om de leeftijd van toestemming te verlagen en kinderverkrachting over de hele wereld te decriminaliseren.

Dat rapport is opgesteld door Janet Ossebaard, die in december is overleden. Ze verklaarde onlangs dat ze niet suïcidaal was en dat ze nog veel meer werk te doen had om de elite te ontmaskeren. Helaas is het ontmaskeren van de globalistische elite een gevaarlijke roeping – en het wordt met de dag gevaarlijker.

In 2023 werd de mondiale elite steeds wanhopiger en legde ze klokkenluiders en journalisten zoals Osegaard, die tegen hun agenda werkten, het zwijgen op.

Het is geen wonder, want in 2023 begon hun narratief uit zijn voegen te vallen.

Pizzagate

Ondanks dat de mainstream media beweren dat Pizzagate niets meer is dan een ontkrachte “samenzweringstheorie”, zijn er recentelijk talloze mainstream journalisten en figuren die banden hebben met pedofielen uit de elite gearresteerd voor de misdaad die ze zogenaamd “ontkracht” hebben.

In november werd een mainstream journalist en goede vriend van John Podesta, die opschepte over het “ontkrachten” van Pizzagate, gearresteerd op grond van een reeks misselijkmakende beschuldigingen van kinderseks.

Slade Sohmer, hoofdredacteur bij The Recount en vriend van voormalig Hillary Clinton campagnevoorzitter John Podesta, werd gearresteerd voor het verkrachten van meerdere peuters en baby’s.

Maar Sohmer was niet de eerste mainstream journalist die werd gearresteerd op beschuldiging van kinderseks nadat hij eerder had opgeschept over het ontkrachten van Pizzagate.

James Gordon Meek, een 10 jaar ervaren verslaggever bij ABC News die ook opschepte over het ontkrachten van Pizzagate, hangt levenslange gevangenisstraf boven het hoofd na veroordeling voor een misselijkmakende reeks kindermisbruiken.

CNN producer John Griffin, die talloze segmenten produceerde waarin Pizzagate werd ontkracht voor de show van Chris Cuomo, werd in juni veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf voor een reeks “misselijkmakende” kindermisbruiken in Vermont.

Maar het zijn niet alleen de verslaggevers en producenten. Het zijn ook de managers. De krant die voorop liep in het verdoezelen van het Pizzagate schandaal werd geleid door de man die ook hielp bij het beschermen van de beruchte Britse pedofiel Jimmy Savile.

Mark Thompson, die op dat moment de CEO van de New York Times was, was eerder directeur-generaal van de BBC in de tijd dat de meest productieve pedofiel van het Verenigd Koninkrijk, Jimmy Savile, honderden kinderen verkrachtte terwijl hij voor de BBC werkte.

Slechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

 

Kunnen de mainstream media nog steeds beweren dat Pizzagate “ontkracht” is als degenen die de ontkrachtingen deden nu achter de tralies zitten voor het complot waarvan ze beweerden dat het niet bestond?

mRNA-vaccins

Bijna elke samenzweringstheorie die iemand had over Covid bleek waar te zijn. Weet je nog dat de laboratoriumlek theorie strikt verboden werd op social media? Weet je nog dat je onmiddellijk werd verbannen als je zei dat Covid-vaccins geen bescherming boden tegen overdracht?

In 2023 is het mainstream narratief volledig en totaal vernietigd. De samenzweringstheorieën over Covid tijdens de pandemie gingen niet ver genoeg.

Nu weten we dat mRNA het menselijke DNA verandert. Talloze peer-reviewed wetenschappelijke studies hebben het mainstream narratief uit het water geblazen.

We weten ook dat enorme aantallen mensen in volledig gevaccineerde landen zijn overleden – en we weten ook dat deze regeringen alles in het werk stellen om hun sporen uit te wissen.

Dankzij dappere klokkenluiders zoals de beheerder van de Covid-vaccinatiedatabase van Nieuw-Zeeland, weten we nu dat miljoenen mensen zijn gestorven na het nemen van slechte partijen van het Pfizer-vaccin.

Vergis je niet, de mensen worden wakker. In een recente Rasmussen Reports opiniepeiling gaf een enorme 42% van de Amerikanen aan dat ze waarschijnlijk of zeer waarschijnlijk mee willen doen aan een massale class action rechtszaak tegen Pfizer, Moderna en andere medeplichtige Big Pharma bedrijven voor hun misdaden tegen de mensheid. Dat klopt – 42% van de Amerikanen. We staan echt aan de vooravond van een gedenkwaardige verandering. Dit soort cijfers waren een jaar geleden nog ondenkbaar.

6 januari

We weten ook dat het politieke establishment vastbesloten is om te verdoezelen wat er echt gebeurd is op J6. Dankzij het onvermoeibare werk van onafhankelijke onderzoekers weten we nu dat de mainstream media medeplichtig is aan het verspreiden van een vals narratief over een zogenaamde opstand.

Dit was allemaal onderdeel van hun meerjarenplan om het land te destabiliseren en je het recht te ontnemen om de president van je keuze te kiezen.

En de klappen blijven maar komen. Er werd ons verteld dat we samenzweringstheoretici waren omdat we zeiden dat de regering Biden niet de grootste daad van industrieel terrorisme in de geschiedenis pleegde toen ze de Nord Stream pijplijn opbliezen. Maar dat deden ze wel. En de integriteit van de mainstream media is aan flarden.

Er werd ons verteld dat 15-minutensteden een krankzinnige samenzweringstheorie was en dat de elite ons niet allemaal in enorme openluchtgevangenissen wil houden. Totdat de elite ze begon uit te rollen en de mainstream media hun woorden moesten inslikken – alweer.

Gezien de ineenstorting van het narratief van de elite is het geen verrassing dat ze hun aanvallen op zogenaamde “samenzweringstheoretici” opvoeren.

Politieafdelingen in Nieuw-Zeeland en Australië eisen dat burgers hun buren verraden als ze hen horen praten over “samenzweringstheorieën”.

Zowel Australië als Nieuw-Zeeland zijn diep geïnfiltreerd door het World Economic Forum van Klaus Schwab.

Het WEF staat in de frontlinie van de oorlog tegen de zogenaamde “samenzweringstheorieën” die het plan van de elites voor wereldheerschappij doen ontsporen. Maar de elite zal zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Het WEF kondigde aan dat het honderdduizenden “informatiestrijders” heeft gerekruteerd om het internet te controleren en social media en forums te controleren op “desinformatie” en samenzweringsinhoud die vervolgens systematisch zal worden afgesloten.

De autoritaire controle van internet, media en social media door de globalisten elite heeft rampzalige gevolgen gehad voor onze vrijheden. Maar er is een positief punt dat we uit dit alles kunnen halen.

De globalisten elite zou burgers niet aansporen om elkaar te verklikken en massale legers van “informatiestrijders” op het internet uitrollen als ze niet wanhopig bang voor ons waren. Als ze niets te verbergen hadden, zouden ze niet hun toevlucht hoeven te nemen tot achterbakse en dwingende tactieken.

Ze zijn het argument aan het verliezen. Ze weten dat ze niet kunnen winnen als ze een eerlijk gevecht aangaan. De mensheid wordt wakker en doorziet hun kwaadaardige plannen omdat de mensheid er geen belang bij heeft om geleid te worden door mensen die vastbesloten zijn om pedofilie te normaliseren terwijl ze de wereld ontvolken.

De mensheid is altijd gemotiveerd geweest door leven, licht en liefde. Niet duisternis, dood en vernietiging.

2023 is het jaar waarin de mensen wakker begonnen te worden voor de kwade agenda van de globale elite. Hoewel de strijd nog wel even zal duren, moeten we ons oog op de prijs gericht houden. Ze zeggen nu al dat 2024 het jaar van de “polycrisis” zal zijn, terwijl ze erkennen dat ze “het vertrouwen opnieuw moeten opbouwen”. Nu hun plannen openbaar zijn, is het tijd dat wij mensen samenkomen om hun crisis af te wijzen en de toekomst vorm te geven die wij willen.

Kijk:

   Video Link on Rumble: https://rumble.com/v448g83-the-people-are-rising-up-2023-was-the-year-conspiracy-theories-became-mains.html

 


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-mensen-worden-wakker-2023-was-het-jaar-dat-samenzweringstheorieen-feiten-werden/


Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Dokters leggen uit dat de pandemie gepland was. Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd “Artsen voor Informatie”, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1) De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een … Meer lezen overSluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/


Top cardioloog: Vaccin-pushers zijn “medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid”

december 31, 2023   1269   6  

Een van ’s werelds meest vooraanstaande cardiologen heeft de mensen achter de Covid mRNA-injecties gewaarschuwd dat ze “medeplichtig zijn aan een misdaad tegen de mensheid.”

De waarschuwing werd gegeven door Dr. Peter McCullough, een van de meest gepubliceerde hartspecialisten ter wereld, schrijft Frank Bergman.

McCullough slaat al enige tijd alarm over de impact van de injecties op de volksgezondheid.

De topexpert heeft opgeroepen tot het verbieden van de injecties omdat hij zich zorgen maakt dat Covid mRNA-injecties verantwoordelijk zijn voor recente pieken in bloedproppen, beroertes, hartfalen en plotselinge sterfgevallen.

McCullough heeft nu een directe boodschap afgegeven aan degenen die betrokken zijn bij de publieke verspreiding van de injecties.

“Elke persoon die ooit heeft aangemoedigd, onder druk gezet, gedwongen of gedreigd met represailles voor een van deze COVID-19 vaccins is medeplichtig aan een misdaad tegen de mensheid,” waarschuwt McCullough.

“Die misdaad is massale dood door schuld.”

Kijk:

De opmerkingen van McCullough komen nadat hij voortdurend wereldregeringen heeft gewaarschuwd voor de bijwerkingen van de injecties.

In november waarschuwde McCullough het publiek en overheidsfunctionarissen in niet mis te verstane bewoordingen dat Covid injecties gevaarlijk zijn en “niet veilig voor menselijk gebruik”.

Dr. McCullough getuigde voor het Europees Parlement tijdens een hoorzitting georganiseerd door vijf leden van het Europees Parlement (MEPs), zoals Slay News meldde.

De hoorzitting was bedoeld om de zorgen over de machtsgreep van de globalistische Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan de orde te stellen.

McCullough gaf bewijs van de enorme golf van schade die de Covid mRNA-injecties hebben veroorzaakt.

Er komt een enorme storm op de gevaccineerden af...

 

De gerenommeerde hartexpert vertelde ambtenaren van de Europese Unie dat het verhaal dat Covid de schuld is van pieken in hartstilstanden, beroertes en plotselinge sterfgevallen niet klopt.

Hij vertelde wetgevers dat de stijgende gezondheidsproblemen en gerelateerde sterfgevallen waar zijn.

McCullough getuigde echter voor de hoorzitting dat de mRNA-injecties van Covid de oorzaak zijn van de explosief stijgende ziekte- en sterftecijfers, niet het virus.

“De COVID-19 vaccins en al hun opvolgers en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik”, aldus McCullough.

“De WHO staat achter deze vaccins,” voegde hij eraan toe.

Ik ben van mening dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle belangrijke belanghebbenden zich eigenlijk volledig uit de WHO zouden moeten terugtrekken.

Aan het begin van de pandemie was er een onderzoek door de WHO naar de oorsprong van SARS cov2 en toen is het begin van de doofpotaffaire begonnen,” legde McCullough uit aan de leden van het Europees Parlement.

We wisten op dat moment … dat Anthony Fauci, Francis Collins, Jeremy Farrar die bij de Wellcome Trust zat [en] die nu de hoofdwetenschapper is bij de WHO, Kristian Andersen bij Scripps [Research], Eddie Holmes in Sydney, Peter Daszak bij EcoHealth Alliance – ze hebben allemaal samengespannen in januari 2020 om te verdoezelen wat ze wisten.

Dat het virus was ontwikkeld in een gezamenlijke Amerikaans-Chinese samenwerking in het lab in Wuhan China. En ze misleidden de wereld met 12 daaropvolgende frauduleuze papers in de peer-reviewed literatuur.

De vaccins hebben de wereldbevolking verwoest.

Wereldwijd nam twee derde van de mensen een vaccin … [het boodschapper-RNA-vaccin] is de code voor het potentieel dodelijke spike-eiwitdeel van het virus.

Het was het slechtste idee ooit om de genetische code via injectie te installeren en de ongebreidelde productie van een potentieel dodelijk eiwit in het menselijk lichaam toe te staan voor een ongecontroleerde tijdsduur.

Autopsiestudie die massale sterfgevallen door vaccins aantoonde binnen enkele uren verwijderd

 

Alles wat we geleerd hebben over het vaccin sinds het op de markt is, is afschuwelijk.

In 3400 peer-reviewed manuscripten is bewezen dat het spike-eiwit vier belangrijke ziektedomeinen veroorzaakt.

Eén daarvan is hart- en vaatziekten, hartontsteking of myocarditis …

Het cardiovasculaire domein van schade in het menselijk lichaam door het vaccin is aanzienlijk groter dan alles wat we ooit hebben gezien bij cholesterol, hoge bloeddruk of diabetes …

We hebben hartstilstanden gezien twee jaar na deze vaccinaties.”

“Het tweede belangrijke domein is neurologische aandoeningen,” merkte hij op.

“Beroertes, zowel ischemische als hemorragische, Guillain-Barre syndroom, oplopende verlamming die tot de dood kan leiden [en] die tot de dood heeft geleid met boodschapper RNA vaccins, kleine vezel neuropathie, gevoelloosheid en tintelingen, oorsuizingen [en] hoofdpijn.”

“Deze komen vaak voor,” verklaarde hij.

“Het derde belangrijke domein zijn bloedstolsels – bloedstolsels zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

Het spike-eiwit is het meest trombogene eiwit dat we ooit in de menselijke geneeskunde hebben gezien… het spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels.

Het vierde en laatste domein is immunologische afwijkingen.

Vaccin-geïnduceerde trombotische trombocytopenie [VITT] en spierstelselontstekingsstoornis zijn vroege acute syndromen.

“73,9 procent van de sterfgevallen na vaccinatie is te wijten aan het vaccin … bij verdenking op myocarditis … is het in 100 procent van de gevallen te wijten aan het vaccin.

Niet de Covid-luchtwegaandoening – het vaccin,” benadrukte hij.

“Het eerste valse verhaal was ‘het virus is onaantastbaar we moeten opgesloten blijven en bang zijn.

Het tweede valse verhaal is ‘neem een vaccin het is veilig en effectief’.

Het derde valse narratiefis nu ‘het is niet het vaccin dat deze problemen veroorzaakt, het is covid, het is covid dat we zagen in 2020 dat al deze problemen veroorzaakt in 2023’.

Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

 

Trap niet in het valse narratief … De vaccins veroorzaken deze enorme golf van ziektes.”

Dr. McCullough legde uit dat het erop lijkt dat ongeveer 30% van de mensen die een injectie hebben gehad geen bijwerkingen hebben, zelfs geen pijnlijke arm.

Iets minder dan 70% lijkt “wat gematigde bijwerkingen te hebben, wat problemen maar ze lijken niet echt ernstige voorvallen te hebben.”

En dan ongeveer 4,2% – “gaat door het dak, myocarditis, hartstilstand, bloedstolsels, hemorragische beroerte, handicaps, plotselinge dood thuis in bed.”

Het is hetzelfde in de Verenigde Staten zei Dr. McCullough.

“4,2 procent van de mensen in Europa zit op dit moment in de problemen omdat ze de pech hadden een batch met een hoog risico te krijgen.

De weg vooruit is duidelijk dat niemand nog een injectie mag nemen – niemand … de COVID-19 vaccins en al hun nakomelingen en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik …

Ik smeek u … om alle druk en de nodige urgentie uit te oefenen om de COVID-19 vaccins van de markt te halen.

De WHO staat achter deze vaccins.

Ze zijn veel meer een probleem dan een hulp …

En ik ben ervan overtuigd dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle grote belanghebbenden zich eigenlijk volledig uit de WHO zouden moeten terugtrekken.”

Kijk:

    Video Link: https://youtu.be/F3StJGMs0Q4


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/top-cardioloog-vaccin-pushers-zijn-medeplichtig-aan-misdaden-tegen-de-mensheid/

Opofferen voor het grotere goed ...

december 31, 2023   1082   3  

Ik denk dat veel mensen geloven dat onze samenleving zo complex is geworden, met zoveel mensen en zoveel behoefte aan consumptie van natuurlijke hulpbronnen om comfortabel te zijn, dat wat de overheid ons nu oplegt nodig is om te overleven.

Dit omvat alle controle, beperkingen, gedwongen vaccinaties, lockdowns, censuur van vrije meningsuiting, 15-minutensteden en een groot aantal andere beperkingen en mandaten. Dit geloof is onzinnig dom, maar dom is zoals dom doet. Wat kun je zeggen? schrijft Todd Hayen.

Hé, ik ben het echt beu om om al deze onzin heen te draaien. Ik zeg nu waar het op staat en vergeet dat ik beleefd of politiek correct ben. Deze mensen die in deze poppenkast geloven, vernietigen onze levens en ook de mensheid zelf.

Ik wens hen geen kwaad toe (nou ja, de daders wens ik gerechtigheid toe) maar ik ben er klaar mee om te proberen aardig te zijn over dit alles. Luister naar me, verdomde SCHAPEN! Kom naar voren en doe waarvoor je door God gegeven hersenen ontworpen zijn. Stop met kwijlen aan de voeten van mama medicijn en papa dictator en neem je leven terug. Genoeg is genoeg.

Oef. Ik ben blij dat ik dat gezegd heb.

Ik heb de laatste tijd veel Patrick Wood gelezen, check hem als je dat nog niet gedaan hebt. Ik lijk een beetje traag te zijn met dit soort dingen en ben vaak de laatste die iets ontdekt wat de meesten van jullie al tientallen jaren weten.

Wood brengt ons helemaal naar boven voor een vogelperspectief van dit alles, wat voor mij erg nuttig is om een beter perspectief te krijgen. Natuurlijk was ik op de hoogte van het streven naar een mondiale centristische regering vanuit het perspectief van Klaus Schwab, maar ik was me niet echt bewust van het begin van dit alles met de Trilaterale Commissie, opgericht door onze goede vriend David Rockefeller en zijn maatjes Zbigniew Brzezinski en Jimmy Carter (wie had dat gedacht?) in de jaren ’70 van de vorige eeuw. En natuurlijk was er zelfs voor die tijd al heel wat gaande. De utopische/dystopische Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN, waaronder de smart city-initiatieven, Agenda 21 en de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling, was niet eens iets waar ik me tot vrij kort geleden (2022 of zo) bewust van was.

Technocratie, overmoed, macht en geld hebben de perfecte horror voor de toekomst van de mensheid geschapen

 

Wat wel duidelijk is, in grote lijnen, is de onderliggende wortel/stok-benadering van dit alles. De wortel bungelt al tientallen jaren rond en we beginnen nu pas een klein stukje van de stok te krijgen. Echt goede wappies (wat ik niet ben, mijn neus is duidelijk niet scherp genoeg) wisten vanaf dag één wat er aan de hand was. Kortneuzige wappies, zoals ik, hebben een beetje van de stok nodig om het echt te begrijpen. Schapen moeten blijkbaar eerst in elkaar geslagen worden voordat ze het doorhebben. En het serieuze afranselen is nog niet begonnen.

Wood heeft het over Antony Sutton, een vroege feeks met een scherpe neus, die met “Sutton’s Paradox” kwam (eigenlijk heeft Wood misschien het adagium bedacht dat past bij Sutton’s werk en opvattingen). “De mate van persoonlijke respons is omgekeerd evenredig met de duur van de persoonlijke pijn. Dit zou “Het Credo van het Schaap” moeten heten. De schapen voelen dezer dagen weinig van de pijn.

Dit alles ziet er absoluut geweldig uit voor hen. Eerst krijgen ze te horen dat de planeet sterft door de klimaatverandering (en natuurlijk hebben we daar allemaal schuld aan), ze zijn zich duidelijk bewust van armoede, racisme, schendingen van mensenrechten en vrouwenrechten over de hele wereld, en natuurlijk de gevaren van ziekten, virussen en pandemieën. Vervolgens krijgen ze te horen dat hun GloboCap-organisaties zoals de VN, het WEF en de WHO er zijn om hen veilig en gelukkig te houden.

Kijk maar naar de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Wie zal beweren dat dit geen prachtige doelen zijn voor een betere wereld? Een einde maken aan armoede, een einde maken aan honger, gendergelijkheid bevorderen, schoon water voor iedereen – je moet wel erg kil zijn om het er niet mee eens te zijn dat de wereld een betere plek zou zijn als deze doelen zouden worden bereikt. Wat een lekkere vette sappige wortel. Het eerste teken van de stok is beseffen dat deze worteldoelen een beetje te mooi zijn. Klinkt een beetje utopisch, hè? En we weten allemaal, tenminste diegenen onder ons met hersenen ouder dan 10 jaar in hun mentale capaciteit – utopie = dystopie.

De Onzalige Drie-eenheid van Sociale Controle: Covid, Klimaatverandering en Kritische Rassentheorie

 

Dus wat is het probleem? Als je een idealistische geest hebt, waarom zou je deze verheven doelstellingen dan niet nastreven? Ten eerste hebben de mensen die dit allemaal leiden hersenen die ouder zijn dan een 10-jarige. Ze weten dat dit allemaal onzin is. Ze weten dat het wortelmateriaal is, en het hele punt is om ons allemaal “7-jarige mentale equivalenten” aan boord te krijgen en te roepen, “vertel me, vertel me, wat kan ik doen om te helpen? Vertel me wat ik moet doen, alsjeblieft, alsjeblieft, ik wil al deze dingen ook!”

Het antwoord? Vertel het me. Je hebt het al gehoord, “minimaliseer je ecologische voetafdruk, koop elektrische auto’s, eet insecten, reis niet zoveel, leef in slimme steden, neem vaccins waar we geen zak van weten, recycle, pak je spullen en sterf, of pleeg zelfmoord…” Ga maar door. En dat is nog maar het begin.

Het probleem hier zijn allereerst de onrealistische doelen, dat zou de eerste aanwijzing moeten zijn. Maar zelfs als de doelen realistisch zouden zijn, is de manier waarop dit alles wordt uitgevoerd het grootste probleem. De doelen zijn een list, een wortel, want het echte doel is op zijn minst het creëren van een centrale, ongekozen, niet-representatieve, technocratische wereldregering die uiteindelijk elk aspect van ons leven zal beheersen – inclusief het creëren van een synthetisch lichaam. En ook niet in ons voordeel, het zal een wereld zijn die alleen is gecreëerd voor een zeer kleine elitegroep die controle heeft over elke kleinigheid van het leven op de planeet. Dit is nog maar het begin en het kan behoorlijk vreemd worden als je je erin verdiept, zoals velen van jullie hebben gedaan. Ik vertel jullie nog niet de helft. En als je afdaalt in dit konijnenhol krijg je het gevoel dat je in een zeer macabere sciencefictionhorrorfilm zit. Ja, zo erg is het. Het is bijna onvoorstelbaar.

Klaus Schwab bejubelt de komst van de "Nieuwe Wereldorde" terwijl het WEF de controle over de landen overneemt

 

“Oh, maar we moeten de planeet redden! Moeten we daar geen offers voor brengen? Moeten we niet bereid zijn, voor het welzijn van anderen, om te bezuinigen op onze consumptie, onze vrijheden te beperken, slaven te worden, eh, dienaren van dit systeem om een betere wereld te maken?”.

Nee. Dat hoeven we niet. Maar het lijkt er wel op, nietwaar?

Zeker, een deel van de effectiviteit in hun spel van manipulatie komt voort uit het feit dat sommige van de problemen waar de planeet mee te maken heeft met betrekking tot vervuiling, de moedwillige verkrachting van haar hulpbronnen, hongerende mensen, slecht water en het krankzinnige niveau van consumentisme dat we ervaren, een basis in de waarheid heeft. Voornamelijk omdat deze agenda precies die wereld heeft gecreëerd – een wereld waar al geruime tijd bewust en opzettelijk aan wordt gewerkt.

Maar veel van het afschuwelijke beeld dat door de agenda wordt geschetst is gewoon niet waar. En zelfs als het allemaal waar zou zijn, is de manier om de situatie te verbeteren niet hoe de globalisten te werk gaan. Hun agenda is slecht, het is genocidaal, niet alleen voor mensen, maar voor elk levend organisme op aarde, en het is volledig verzonnen als een middel om controle en uitbuiting te krijgen over de bevolking van de aarde – in ieder geval wat er van over zal zijn als de eerste ruimingsoperatie voltooid is.

Geloof de wortel geen seconde. De stok zal zeker volgen. En die stok is een dreun.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/opofferen-voor-het-grotere-goed/

 

De psychologie van kwaadaardige narcisten – Mensen van de Leugen

“Het kwaad wordt niet begaan door mensen die onzeker zijn over hun rechtschapenheid, die hun eigen motieven in twijfel trekken, die bang zijn zichzelf te verraden. Het kwaad in deze wereld wordt gepleegd door de geestelijke dikdoeners, door de Farizeeërs van onze tijd, de zelfingenomen mensen die denken dat ze zonder zonde zijn omdat ze … Meer lezen overDe psychologie van kwaadaardige narcisten – Mensen van de Leugen

https://www.frontnieuws.com/de-psychologie-van-kwaadaardige-narcisten-mensen-van-de-leugen/

  

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...