zondag 31 december 2023

De mensen worden wakker! 2023 was het jaar dat samenzweringstheorieën feiten werden

 december 31, 2023   2735   11  

Als historici terugkijken op 2023, zal het worden herinnerd als het jaar waarin de mensen wakker begonnen te worden en de globalistische elite haar greep op de macht begon te verliezen. In 2023 werden zogenaamde “samenzweringstheoretici” op een buitengewoon aantal fronten in het gelijk gesteld en moesten de mainstream media en factcheckers gaan zitten en hun mond houden, schrijft Baxter Dmitry.

De onthullingen in 2023 waren zo belangrijk dat mensen die hun hele leven gehersenspoeld zijn door de mainstream media nu wakker beginnen te worden en vragen beginnen te stellen.

Nu we een moment nemen om na te denken over het gedenkwaardige jaar dat achter ons ligt, schiet ons meteen een uitdrukking te binnen: “Openbaring van de Methode”.

Dit concept is afkomstig uit oude Rozenkruisersteksten en verklaart waarom de elite de massa’s blootstelt aan duistere realiteiten, vaak op een verhulde en slinkse manier.

Er is maar één probleem voor de wereldwijde elite en hun occulte rituelen. Wij, het volk, worden wakker en stemmen niet meer in met hun duistere Satanische agenda.

Sinds de komst van de massamedia is de openbaring van de Methode steeds duidelijker geworden. Terwijl de elite in het verleden in het diepste geheim opereerde, probeert ze nu in het volle zicht te opereren.

In zijn boek Secret Societies and Psychological Warfare legt Michael Hoffman uit waarom de elite ons graag in het gezicht wrijft:

Het alchemistische principe van de Openbaring van de Methode heeft als belangrijkste component een clowneske, grijnzende bespotting van het (de) slachtoffer(s) als een show van macht en macabere arrogantie. Wanneer dit op een verhulde manier wordt uitgevoerd, vergezeld van bepaalde occulte tekens en symbolische woorden en geen betekenisvolle reactie van verzet of weerstand van het doelwit of de doelwitten uitlokt, is het een van de meest effectieve technieken van psychologische oorlogvoering en mind-rape.

Talloze gebeurtenissen van 2023 passen perfect in het concept van Openbaring van de Methode. Neem bijvoorbeeld de Netflix-film van Obama. Een duidelijker voorbeeld van voorspellende programmering door de occulte elite zul je waarschijnlijk nooit vinden… en toch begrijpen veel mensen, opgeslokt door hun drukke leven en volledig gehersenspoeld door de mainstream media, nog steeds niet wat er werkelijk aan de hand is. Dit is precies wat de elite wil.

Hier is een blik op enkele onthullende gebeurtenissen van 2023 en wat ze betekenen in het grote geheel der dingen.

Normalisering van pedofilie

Zodra de verborgen waarheden van de elites voorzichtig worden onthuld aan het publiek en worden beantwoord met apathie en onverschilligheid, worden ze genormaliseerd en ingebed in het collectieve onbewuste van de samenleving. Neem bijvoorbeeld de sluipende agenda van de wereldwijde elites om kinderen te seksualiseren en pedofilie te normaliseren.

WEF lanceert "zeer sinister" digitaal paspoort - ja, uw bloed zal nodig zijn

 

We waarschuwen al jaren voor deze agenda en nu kan iedereen die oplet het met eigen ogen zien. We hebben nu het punt bereikt waarop de mondiale elite schaamteloos probeert om de leeftijd van toestemming te verlagen en kinderverkrachting over de hele wereld te decriminaliseren.

Dat rapport is opgesteld door Janet Ossebaard, die in december is overleden. Ze verklaarde onlangs dat ze niet suïcidaal was en dat ze nog veel meer werk te doen had om de elite te ontmaskeren. Helaas is het ontmaskeren van de globalistische elite een gevaarlijke roeping – en het wordt met de dag gevaarlijker.

In 2023 werd de mondiale elite steeds wanhopiger en legde ze klokkenluiders en journalisten zoals Osegaard, die tegen hun agenda werkten, het zwijgen op.

Het is geen wonder, want in 2023 begon hun narratief uit zijn voegen te vallen.

Pizzagate

Ondanks dat de mainstream media beweren dat Pizzagate niets meer is dan een ontkrachte “samenzweringstheorie”, zijn er recentelijk talloze mainstream journalisten en figuren die banden hebben met pedofielen uit de elite gearresteerd voor de misdaad die ze zogenaamd “ontkracht” hebben.

In november werd een mainstream journalist en goede vriend van John Podesta, die opschepte over het “ontkrachten” van Pizzagate, gearresteerd op grond van een reeks misselijkmakende beschuldigingen van kinderseks.

Slade Sohmer, hoofdredacteur bij The Recount en vriend van voormalig Hillary Clinton campagnevoorzitter John Podesta, werd gearresteerd voor het verkrachten van meerdere peuters en baby’s.

Maar Sohmer was niet de eerste mainstream journalist die werd gearresteerd op beschuldiging van kinderseks nadat hij eerder had opgeschept over het ontkrachten van Pizzagate.

James Gordon Meek, een 10 jaar ervaren verslaggever bij ABC News die ook opschepte over het ontkrachten van Pizzagate, hangt levenslange gevangenisstraf boven het hoofd na veroordeling voor een misselijkmakende reeks kindermisbruiken.

CNN producer John Griffin, die talloze segmenten produceerde waarin Pizzagate werd ontkracht voor de show van Chris Cuomo, werd in juni veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf voor een reeks “misselijkmakende” kindermisbruiken in Vermont.

Maar het zijn niet alleen de verslaggevers en producenten. Het zijn ook de managers. De krant die voorop liep in het verdoezelen van het Pizzagate schandaal werd geleid door de man die ook hielp bij het beschermen van de beruchte Britse pedofiel Jimmy Savile.

Mark Thompson, die op dat moment de CEO van de New York Times was, was eerder directeur-generaal van de BBC in de tijd dat de meest productieve pedofiel van het Verenigd Koninkrijk, Jimmy Savile, honderden kinderen verkrachtte terwijl hij voor de BBC werkte.

Slechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

 

Kunnen de mainstream media nog steeds beweren dat Pizzagate “ontkracht” is als degenen die de ontkrachtingen deden nu achter de tralies zitten voor het complot waarvan ze beweerden dat het niet bestond?

mRNA-vaccins

Bijna elke samenzweringstheorie die iemand had over Covid bleek waar te zijn. Weet je nog dat de laboratoriumlek theorie strikt verboden werd op social media? Weet je nog dat je onmiddellijk werd verbannen als je zei dat Covid-vaccins geen bescherming boden tegen overdracht?

In 2023 is het mainstream narratief volledig en totaal vernietigd. De samenzweringstheorieën over Covid tijdens de pandemie gingen niet ver genoeg.

Nu weten we dat mRNA het menselijke DNA verandert. Talloze peer-reviewed wetenschappelijke studies hebben het mainstream narratief uit het water geblazen.

We weten ook dat enorme aantallen mensen in volledig gevaccineerde landen zijn overleden – en we weten ook dat deze regeringen alles in het werk stellen om hun sporen uit te wissen.

Dankzij dappere klokkenluiders zoals de beheerder van de Covid-vaccinatiedatabase van Nieuw-Zeeland, weten we nu dat miljoenen mensen zijn gestorven na het nemen van slechte partijen van het Pfizer-vaccin.

Vergis je niet, de mensen worden wakker. In een recente Rasmussen Reports opiniepeiling gaf een enorme 42% van de Amerikanen aan dat ze waarschijnlijk of zeer waarschijnlijk mee willen doen aan een massale class action rechtszaak tegen Pfizer, Moderna en andere medeplichtige Big Pharma bedrijven voor hun misdaden tegen de mensheid. Dat klopt – 42% van de Amerikanen. We staan echt aan de vooravond van een gedenkwaardige verandering. Dit soort cijfers waren een jaar geleden nog ondenkbaar.

6 januari

We weten ook dat het politieke establishment vastbesloten is om te verdoezelen wat er echt gebeurd is op J6. Dankzij het onvermoeibare werk van onafhankelijke onderzoekers weten we nu dat de mainstream media medeplichtig is aan het verspreiden van een vals narratief over een zogenaamde opstand.

Dit was allemaal onderdeel van hun meerjarenplan om het land te destabiliseren en je het recht te ontnemen om de president van je keuze te kiezen.

En de klappen blijven maar komen. Er werd ons verteld dat we samenzweringstheoretici waren omdat we zeiden dat de regering Biden niet de grootste daad van industrieel terrorisme in de geschiedenis pleegde toen ze de Nord Stream pijplijn opbliezen. Maar dat deden ze wel. En de integriteit van de mainstream media is aan flarden.

Er werd ons verteld dat 15-minutensteden een krankzinnige samenzweringstheorie was en dat de elite ons niet allemaal in enorme openluchtgevangenissen wil houden. Totdat de elite ze begon uit te rollen en de mainstream media hun woorden moesten inslikken – alweer.

Gezien de ineenstorting van het narratief van de elite is het geen verrassing dat ze hun aanvallen op zogenaamde “samenzweringstheoretici” opvoeren.

Politieafdelingen in Nieuw-Zeeland en Australië eisen dat burgers hun buren verraden als ze hen horen praten over “samenzweringstheorieën”.

Zowel Australië als Nieuw-Zeeland zijn diep geïnfiltreerd door het World Economic Forum van Klaus Schwab.

Het WEF staat in de frontlinie van de oorlog tegen de zogenaamde “samenzweringstheorieën” die het plan van de elites voor wereldheerschappij doen ontsporen. Maar de elite zal zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Het WEF kondigde aan dat het honderdduizenden “informatiestrijders” heeft gerekruteerd om het internet te controleren en social media en forums te controleren op “desinformatie” en samenzweringsinhoud die vervolgens systematisch zal worden afgesloten.

De autoritaire controle van internet, media en social media door de globalisten elite heeft rampzalige gevolgen gehad voor onze vrijheden. Maar er is een positief punt dat we uit dit alles kunnen halen.

De globalisten elite zou burgers niet aansporen om elkaar te verklikken en massale legers van “informatiestrijders” op het internet uitrollen als ze niet wanhopig bang voor ons waren. Als ze niets te verbergen hadden, zouden ze niet hun toevlucht hoeven te nemen tot achterbakse en dwingende tactieken.

Ze zijn het argument aan het verliezen. Ze weten dat ze niet kunnen winnen als ze een eerlijk gevecht aangaan. De mensheid wordt wakker en doorziet hun kwaadaardige plannen omdat de mensheid er geen belang bij heeft om geleid te worden door mensen die vastbesloten zijn om pedofilie te normaliseren terwijl ze de wereld ontvolken.

De mensheid is altijd gemotiveerd geweest door leven, licht en liefde. Niet duisternis, dood en vernietiging.

2023 is het jaar waarin de mensen wakker begonnen te worden voor de kwade agenda van de globale elite. Hoewel de strijd nog wel even zal duren, moeten we ons oog op de prijs gericht houden. Ze zeggen nu al dat 2024 het jaar van de “polycrisis” zal zijn, terwijl ze erkennen dat ze “het vertrouwen opnieuw moeten opbouwen”. Nu hun plannen openbaar zijn, is het tijd dat wij mensen samenkomen om hun crisis af te wijzen en de toekomst vorm te geven die wij willen.

Kijk:

   Video Link on Rumble: https://rumble.com/v448g83-the-people-are-rising-up-2023-was-the-year-conspiracy-theories-became-mains.html

 


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-mensen-worden-wakker-2023-was-het-jaar-dat-samenzweringstheorieen-feiten-werden/


Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Dokters leggen uit dat de pandemie gepland was. Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd “Artsen voor Informatie”, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1) De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een … Meer lezen overSluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...