zaterdag 2 december 2023

5G-alarm: Mensen in Trento bloeden uit hun neus

 december 2, 2023   2413   15    

Een inwoner van de Italiaanse stad heeft een video gepubliceerd waarop de alarmerende niveaus van elektrosmog te zien zijn. De burgemeester werd gevraagd om onmiddellijk een onderzoek in te stellen naar de vermoedelijke correlatie tussen de abnormale niveaus en abnormale bloedingen bij burgers.

Uit de Italiaanse stad Trento komt een verontrustende video van een flatbewoner die vlakbij een gebouw woont waarop een 5G-antenne is geïnstalleerd. De man legt uit dat de frequenties van de antenne onlangs zijn verhoogd. Hij heeft het over bloedneuzen, waar eerst zijn moeder en kort daarna hijzelf last van had. Volgens ComeDonChisciotte lijken dergelijke gevallen zich “te vermenigvuldigen” in de stad, bericht het Italiaanse nieuwsportaal ComeDonChisciotte.


In de video is in de verte een toren met 3G-, 4G- en 5G-antennes te zien, en de man meet met een meetapparaat pieken van 46 V/m op het terras. De meter overschrijdt de bovengrens van het grafische display en geeft zelfs een hoorbaar alarm. In het huis dalen de waarden tot ongeveer 7 V/m. Volgens de man is het 29 november.

De journalist Maurizio Martucci schreef op Telegram dat dit mogelijk was dankzij het abnormale “all’italiana” onderzoek van gemiddeld 6 V/m in 24 uur: ’s Nachts zou tot 0,2 V/m het toegestane gemiddelde vertekenen. Hij vroeg:

“Stel je voor wat er zou kunnen gebeuren als de regering en het parlement de limieten zouden verhogen tot 15 V/m.”

Volgens ComeDonChisciotte heeft raadslid Andrea Maschio de burgemeester van Trento – in zijn hoedanigheid als verantwoordelijke voor de gezondheid van de bevolking in zijn gebied – gevraagd om onmiddellijk in te grijpen via de voorzitter van de gemeenteraad. Het APPA (Provinciaal Agentschap voor Milieubescherming) moet de nodige technische metingen laten uitvoeren en de vermoede correlatie tussen abnormale elektrosmogniveaus en abnormale bloedingen bij burgers onderzoeken.

In deze context wijst het portaal erop dat Trento is gekozen als de volgende stad die gastheer zal zijn van de G7-top over kunstmatige intelligentie. Trento beschrijft zichzelf ook als een “slimme stad”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/5g-alarm-mensen-in-trento-bloeden-uit-hun-neus/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...