zaterdag 2 december 2023

Anonieme luchtvaartpiloot onthult chemtrail-operatie in Groot-Brittannië

 december 2, 2023   3532   36  

 

In een recent interview met Drake Michigan presentator Ant Critchley, sprak een anonieme 34 jaar oude luchtvaartpiloot over een chemtrail operatie van de overheid in het Verenigd Koninkrijk. Hij zegt dat de operatie transportvliegtuigen importeert uit de VS en meerdere lege vennootschappen gebruikt om te profiteren van clandestiene experimenten in het luchtruim, schrijft Lance D Johnson.

De anonieme piloot heeft meer dan 26 verschillende vliegtuigtypes gevlogen en heeft gewerkt voor het leger en bij commerciële luchtvaartmaatschappijen. Ooit beschouwde hij chemtrails als een samenzweringstheorie, maar recente ervaringen hebben zijn mening veranderd.

Na een gedetailleerd onderzoek beweert hij dat de chemtrailing vliegtuigen opereren vanaf de vliegvelden van Newquay, Southampton, Stansted, Teesside, Prestwick en Liverpool, en chemtrails sproeien over Cornwall, een graafschap in het zuidwesten van Engeland, en over de steden Londen, Birmingham, Glasgow en Manchester.

De anonieme piloot werd zich jaren geleden voor het eerst bewust van chemtrails toen een eerste officier de kwestie van geoengineering en weermodificatie onder zijn aandacht bracht. In die tijd klonken chemtrails als samenzweringstheorieën, maar ongeveer drie jaar geleden werden die theorieën werkelijkheid toen hij een laagvliegend vliegtuig van dichterbij ging bekijken dat verdachte sporen achterliet die wetenschappelijk gezien geen contrails konden zijn. Tijdens een ontmoeting met vrienden op het platteland zag de piloot lijnen in de lucht die van noord naar zuid liepen. De lijnen waren ongeveer 16 kilometer lang, met 13 kortere lijnen van drie of vijf kilometer die elkaar kruisten. De lijnen bleven ongeveer 40 minuten hangen en creëerden een soort raster van kronkels.

De nu argwanende piloot nam contact op met een van zijn collega’s op het plaatselijke vliegveld. De collega had toegang tot een surveillance/tracking software genaamd Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B). Dit systeem vertrouwt erop dat vliegtuigen en luchthavenvoertuigen hun identiteit, positie en andere relevante informatie uitzenden via hun boordsysteem. De piloot vroeg zijn collega om een mogelijk vliegtuig te identificeren dat over het vliegveld vloog op ongeveer 3.600 – 4.000 meter, terwijl het “kronkelende lijnen trok”. De collega kon een vliegtuig op die hoogte niet bevestigen, maar identificeerde er wel een op 3.000 meter. Het bevestigen van deze hoogte is belangrijk omdat dit het verschil bepaalt tussen de vorming van contrails en chemtrails.

 De mensheid zoals die nu bestaat, staat op het punt van uitsterven: Een onvermijdelijke bedreiging


Het verschil weten tussen een contrail en een chemtrail

Contrails, die in wezen gewoon ijskristallen van waterdamp zijn, kunnen zich alleen vormen op ongeveer 8.500 meter en bij precies de juiste luchtvochtigheid. Voor elke 305 meter hoogte daalt de temperatuur ongeveer 2 graden Celsius. Op ongeveer 11.000 meter kan de temperatuur min 63 graden Celsius zijn. Op ongeveer 8.500 meter vormen de ijskristallen die langdurige contrails die door de lucht zweven.

De luchtvochtigheid speelt ook een belangrijke rol bij de vorming van contrails. “Naarmate de temperatuur daalt, is het luchtcompartiment minder in staat om waterdamp [of] vocht vast te houden,” zei de piloot. Op 9.000 meter en vliegend in een droog pakket lucht, “kan ik in mijn achteruitkijkcamera kijken en zie ik absoluut niets uit de achterkant van mijn motoren komen,” zei de piloot. “Maar dan kan ik doorvliegen … en een beetje turbulentie krijgen, voor een fractie van een seconde, en ik kijk naar mijn temperatuurmeter en het was min 63 en het is nu min 64 … Ik kijk nu terug in mijn camera en ik zie dat ik aan het contrailen ben.”

Chemische sporen worden daarentegen verspreid door transportvliegtuigen op ongeveer 3.000 en 3.700 meter. Als een vliegtuig op deze hoogte vliegt, zouden er geen contrails of zichtbare tekenen van waterdamp mogen zijn. Het vliegtuig dat op die dag werd geïdentificeerd was echter in staat om verdachte rasterpatronen te maken van een substantie die uit het vliegtuig kwam, en het sproeien vond duidelijk plaats op een hoogte die niet geschikt is voor de vorming van contrails. Bovendien kon het sproeien geen deel uitmaken van een operatie om olielekkages op te ruimen, waarvoor de vliegtuigen een vergunning hebben gekregen.

 De ergste samenzweringstheorie van allemaal

 

Bij nader onderzoek bleek het verdachte vliegtuig geregistreerd te staan bij een Brits bedrijf met de naam 2Excel Aviation Broadsword. Het bedrijf bracht twee Boeing 727’s (vrachtvliegtuigen) over uit de VS. Vandaag de dag zijn deze vliegtuigen geregistreerd om waterwegen te doorkruisen en schoonmaakmiddelen op olielekkages te spuiten. Deze vliegtuigen doen echter veel meer dan dat. Bekijk voor meer informatie over het onderzoek het interview met Drake Michigan.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v36l9qi-dont-look-up-airline-pilot-exposes-truth-about-chemtrails.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/anonieme-luchtvaartpiloot-onthult-chemtrail-operatie-in-groot-brittannie/

 

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

Voormalig CIA-directeur John Brennan hield een toespraak voor de Council on Foreign Relations en daarin gaf hij toe dat de regering zich bezighoudt met “Stratospheric Aerosol Injection (SAI)”, die volgens hem de “klimaatverandering” kan vertragen of stoppen, schrijft Hal Turner. Dus ieder van ons die deze “chemtrails” met eigen ogen heeft gezien, maar wordt uitgemaakt … Meer lezen overGeen samenzweringstheorie meer; ze geven toe Chemtrails te gebruiken!

https://www.frontnieuws.com/geen-samenzweringstheorie-meer-ze-geven-toe-chemtrails-te-gebruiken/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...