woensdag 27 december 2023

(Corrupte) WHO-baas Tedros verklaart de oorlog aan vlees en landbouw


WHO-baas Tedros heeft de oorlog verklaard aan vlees en de landbouw, want ‘klimaatverandering’.

“Onze voedselsystemen zijn schadelijk voor de gezondheid van mensen en de planeet. Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor meer dan 30 procent van de uitstoot van broeikasgassen en een derde van de wereldwijde ziektelast,” beweert hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gejongleerd met percentages

Het transformeren van voedselsystemen is om die reden noodzakelijk, aldus Tedros, die pleit voor een verschuiving richting een ‘gezond, divers en plantaardig dieet’.

De uitspraken van de WHO-baas doen wenkbrauwen fronsen. “Zoals gewoonlijk wordt er weer gejongleerd met percentages,” merkt advocaat Carine Knapen op. “Hoeveel precies is 30 procent? Hoeveel is de totale uitstoot? Waar zijn de onderliggende data?” Ze wil weten of hij zelf ook geen biefstuk en vlees meer eet.

Diep corrupte stroman

Auteur en spreker David Icke wijst erop dat door mensen veroorzaakte klimaatverandering zo’n grote leugen is dat hij je naar adem laat happen.

Hij voegt toe dat Tedros een diep corrupte stroman is voor Bill Gates en zijn meesters, en de Rockefellers en hun meesters. Ze willen de bevolking voor voedsel afhankelijk maken van de globalisten, aldus Icke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...