woensdag 27 december 2023

Klimaatveranderingswaanzin bereikt nieuwe hoogten als racistische studie beweert dat Afrikaanse bevolkingsgroepen de aarde meer opwarmen met hun adem

 december 27, 2023   724   10  

Klimaatwaanzin heeft nieuwe hoogten bereikt nu een nieuwe studie die de impact van de ademhaling van verschillende rassen en geslachten op de planeet uitsplitst heeft ontdekt dat Afrikanen en vrouwen een bijzonder problematische ademhaling hebben.

Het idee dat iemand vond dat dit een studie was die de moeite waard was om uit te voeren is verontrustend, maar het zou geen verrassing moeten zijn aangezien ontvolking een van de favoriete methoden is van de klimaatveranderingsalarmisten om milieuproblemen aan te pakken, schrijft Cassie B.

Het nieuwe, peer-reviewed onderzoek, dat werd gepubliceerd in het tijdschrift PLOS ONE, is getiteld “Metingen van methaan en stikstofoxide in menselijke adem en de ontwikkeling van emissies op Britse schaal”. Het onderzoek richtte zich op de uitstoot van de twee chemicaliën door mensen en omvatte het verzamelen van ademmonsters van 104 vrijwilligers. Afgezien van het belachelijke concept van dit onderzoek, hoef je geen onderzoeksexpert te zijn om te begrijpen dat 104 vrijwilligers niet zullen dienen als een goede representatieve steekproef van de bevolking van het Verenigd Koninkrijk.

Uit het onderzoek bleek dat mensen “bijdragen aan de opwarming van de aarde” door 16 keer per minuut broeikasgassen zoals kooldioxide en methaan uit te ademen. Mensen krijgen hetzelfde etiket opgeplakt als koeien, “methaanproducenten” (MP), en het onderzoek wees uit dat alleen al ons bestaan bijdraagt aan de problemen waar ons milieu mee te maken heeft.

Onderzoek geeft Afrikanen en vrouwen de schuld van hun bijzonder problematische adem voor het milieu

Het onderzoek kan ook worden geïnterpreteerd als racistisch en seksistisch, omdat het beweert dat Afrikaanse mensen een grotere kans hebben om de planeet op te warmen via hun adem dan individuen in andere etnische groepen. Bovendien is de kans dat vrouwen methaan produceren groter dan mannen.

 

“In eerdere onderzoeken is gerapporteerd dat geboortestreek of etniciteit een sterke indicator is voor de waarschijnlijkheid om een MP te zijn, waarbij Afrikaanse bevolkingsgroepen een veel grotere kans hebben om MP te zijn dan Aziatische bevolkingsgroepen,” benadrukt het onderzoek.

Verder werd opgemerkt dat iedereen waarschijnlijk schuldig is, zelfs als ze geen methaan in hun adem hebben gevonden, omdat ze het kunnen uitstoten door oprispingen en winderigheid.

De onderzoekers voegden eraan toe: “We rapporteren in dit onderzoek alleen emissies in de adem, en de emissies van winderigheid zullen deze waarden waarschijnlijk aanzienlijk verhogen, hoewel er geen literatuur is die deze emissies voor mensen in het Verenigd Koninkrijk karakteriseert.”

Statisticus Dr. Matt Briggs schreef: “De eerste vraag die bij me opkwam toen ik dit adembenemende onderzoek las, was: hoe kunnen mensen zo dom zijn? Het is al een tijdje bekend dat de mens CO2 uitademt. De hoeveelheden stonden ook in de boeken.”

Hij vervolgde: “Vraag het elke arts die is afgestudeerd voordat de woke toesloeg op medische scholen. Je kunt mensen niet tegenhouden om te ademen. … Zou het kunnen, zou het echt kunnen, dat deze academische Experts het bevolkingsoverschot willen verminderen om het ademen te verminderen en ons te redden van de verwoestingen van de opwarming van de aarde?”

Het is niet verrassend dat de bestudeerde uitstoot slechts een fractie is van de totale uitstoot van stikstofoxide en methaan in het Verenigd Koninkrijk.

Dit is slechts een van de vele onderzoeken die hebben gekeken naar willekeurig menselijk gedrag, of het nu gaat om het bezitten van een huisdier of het consumeren van vlees, en het effect daarvan op het milieu hebben onderzocht. Deze onderzoeken geven niet alleen geloof aan het idee dat de klimaatveranderingsbeweging vol zit met slechte logica; ze nemen ook de aandacht weg van dringendere zaken met betrekking tot het milieu.

 

Wat deze studie in wezen zegt, is dat als we allemaal zouden stoppen met ademen, vooral Afrikanen en vrouwen, het klimaat er zoveel beter aan toe zou zijn! Het is ongeveer net zo krankzinnig als al het andere waar de klimaatveranderingsalarmisten mee op de proppen zijn gekomen. Als je ze hoort praten over hoe ze de planeet “koolstofvrij” willen maken, bedenk dan dat wij waarschijnlijk de koolstof zijn die ze willen verminderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/klimaatveranderingswaanzin-bereikt-nieuwe-hoogten-als-racistische-studie-beweert-dat-afrikaanse-bevolkingsgroepen-de-aarde-meer-opwarmen-met-hun-adem/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...