maandag 4 december 2023

Globalisten op COP28 pushen insecten en Frankenmeat vanwege Henry Kissinger’s Regel #1

 "Klimaatverandering" is oplichterij. Het is de sleutel die de globalisten gebruiken om hun wil op te leggen. En ze gebruiken die sleutel om totale controle over de voedselvoorziening te krijgen.

december 4, 2023  

 

Hier is een gewaagde bewering: Eén leugen over klimaatverandering springt eruit als de grootste. Het is gewaagd omdat er zoveel leugens over klimaatverandering worden verspreid door de Globalisten Elite Cabal en hun vele marionetten in de regering, media en de “wetenschappelijke” gemeenschap. Niettemin is er één een echte “Whopper” in zowel de letterlijke als de Burger-King-Sense van de term.

Ze beweren dat gas dat afkomstig is van koeien de grootste bedreiging vormt voor het milieu. Je zou gemakkelijk een heel boek kunnen schrijven over het ontkrachten van deze bewering, maar het echte bewijs dat iedereen vraagtekens zou moeten zetten bij het hele verhaal is het feit dat in het laboratorium gekweekt vlees – de zogenaamde “groene” vervanger van echt vlees – tot 25 keer slechter is voor het milieu dan natuurlijk vlees, schrijft JD Rucker.

Als het echt de bedoeling was om het milieu te redden, zou dit feit dan niet de vervanging van rundvlees door Frankenmeat een non-starter maken? Het is niet zo dat deze gegevens afkomstig zijn van een of andere “marginale” site of “rechtse” wetenschapper. Het werd aanvankelijk gerapporteerd in een onderzoek door de Universiteit van Californië in Davis. Zoals zij opmerkten:

De wetenschappers definieerden het aardopwarmingsvermogen als de kooldioxide-equivalenten die worden uitgestoten voor elke kilogram geproduceerd vlees. Uit het onderzoek bleek dat het aardopwarmingsvermogen van vlees uit laboratoria met deze gezuiverde media vier tot 25 keer hoger is dan het gemiddelde voor rundvlees uit de detailhandel.

Als het vervangen van de weide door het petrischaaltje als oorsprong van rundvlees niets te maken heeft met het redden van het milieu, wat willen de leden van de Globalisten Elite Cabal dan wel? Voor dat antwoord wenden we ons tot de onlangs overleden Godfather van het moderne Globalisme, Henry Kissinger. Hij beschreef drie regels voor hun agenda:

1.    “Wie de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen.”

2.    “Wie de energie controleert, kan hele continenten controleren.”

3.    “Wie het geld controleert, kan de wereld beheersen.”

 

Dat eerste principe is hier relevant. Het beheersen van de voedselvoorziening is een primair doel van de Globalisten Elite Cabal. Het is veel gemakkelijker om echt rundvlees gewoon te verbieden dan om te proberen elke ranch in de wereld over te nemen.

Degenen die sceptisch zijn over de bedoelingen van de Globalisten Elite Cabal, verzoek ik dringend om zich te verdiepen in alle drie de Kissinger grondbeginselen. 

Kijk wat er gebeurt met: 

- de voedselvoorziening met de Frankenmeat push, 

- ongekende vogelgriep, 

- voedselproductiefabrieken die worden vernietigd, 

- wetten die worden aangenomen om boeren te schaden 

- en enorme inflatie in de supermarkten en restaurants.

Herhaal het proces voor energie en geld. Je hoeft geen complete samenzweringstheoreticus te worden die de maanlandingen in twijfel trekt om de machinaties van de Globalisten Elite Cabal voor onze ogen te zien ontvouwen. Je hoeft je alleen maar te realiseren dat de “elites” (ik haat het om die term te gebruiken, maar het is wat iedereen gebruikt, dus ik gebruik hem hier voor de duidelijkheid) echt bezig zijn met een ontvolkings- en controle-agenda die zich uitstrekt over de eerder genoemde regeringen, media en “wetenschappelijke gemeenschap”. 

Voeg daar de academische wereld, federale wetshandhavers, Big Tech, centrale banken, Hollywood en nog een dozijn andere invloedrijke industrieën aan toe en de reikwijdte van ons dilemma wordt duidelijker.

In het weekend kwamen deze “elites” bijeen in Dubai om onze ondergang verder uit te stippelen tijdens COP28. 

Er waren enkele vertegenwoordigers uit de echte vleeswereld die probeerden om hen tot rede te brengen, maar ze werden niet alleen opgewacht door een onwillig publiek, maar ook door eco-cultisten. Zoals The Gateway Pundit opmerkte:

Veganistische eco-terroristen zijn woedend dat vleeslobbyisten zijn neergestreken op de COP28 klimaatconferentie in Dubai om de aanval op de vleesconsumptie in de eerstewereldlanden te pareren.

De klimaatveranderingsijveraars (communisten) komen niet alleen voor jullie brandstof-aangedreven voertuigen, ze willen ook de vee- en landbouwindustrie vernietigen onder het mom van het verminderen van koolstofuitstoot met een ‘netto-nul plan’.

Het ‘netto nul plan’ zal leiden tot hongersnood. Natuurlijk is dit het plan en het is niet de eerste keer dat rommelwetenschap wordt gebruikt om miljoenen (of miljarden) mensen uit te hongeren. De Sovjet-Unie gebruikte de communistische pseudowetenschapper Trofim Lysenko om miljoenen mensen uit te hongeren in de 20e eeuw.

De Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) heeft haar voedselrichtlijnen voor landen in de eerste wereld uitgebracht in een poging om de koolstofuitstoot te verminderen.

De boodschap aan ‘rijke’ landen? Eet minder vlees.

“Landen met een overconsumptie van vlees wordt geadviseerd hun inname te beperken, terwijl ontwikkelingslanden – waar onderconsumptie van vlees bijdraagt aan een voedingsprobleem – hun veeteelt moeten verbeteren, aldus de FAO,” meldt Bloomberg.

Er is geen manier om mensen op andere gedachten te brengen die al hebben besloten dat ze echt vlees uit ons dieet moeten schrappen. We weten dit omdat de feiten die UC Davis heeft gepresenteerd hen van koers hadden moeten doen veranderen als dat mogelijk was geweest. 

Maar dat is niet zo. Het enige wat we kunnen doen is:

1.    Doorgaan met de goede strijd door ons te verzetten tegen alle acties van overheden en bedrijven tegen de echte voedselindustrie.

2.    Onszelf, onze gezinnen en waar mogelijk onze gemeenschappen voorbereiden op een toekomst waarin echt voedsel verboden is en alleen door de overheid verstrekte rantsoenen worden gebruikt om de massa onder controle te houden.

3.    Bid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/globalisten-op-cop28-pushen-insecten-en-frankenmeat-vanwege-henry-kissingers-regel-1/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...