maandag 4 december 2023

Nieuwe studie bevestigt: Geboosterde mensen hebben meer kans om Covid te krijgen

 juni 19, 2023   3474   21  

 

    Symbool afbeelding/collage: Report24.news; grafiek uit studie (zie artikel), foto Freepic.

Opnieuw bevestigt een studie hoe nutteloos de experimentele Covid-vaccins eigenlijk zijn. Niet alleen leiden ze tot aanzienlijke bijwerkingen, maar ze verhogen blijkbaar ook het risico op Covid-ziekte – met andere woorden, ze doen precies het tegenovergestelde van wat aan het publiek beloofd was. De auteurs van de studie klagen over het gebrek aan beschermend effect van de “bivalente boosters”, bericht Report24.

Hoewel de wereld voor het grootste deel langzaam terugkeert naar “normaliteit”, blijven ze proberen om mensen de Covid-gen-injecties op te dringen. Mensen worden verondersteld om elke paar maanden een “booster” te nemen en zo hun cellen in spike-eiwitfabrieken te veranderen. Maar wat is het nut? Afgezien van ontelbare gezondheidsschade door bijwerkingen, hebben deze mRNA-injecties geen waarneembare medische effecten. Ze beschermen noch tegen overdracht van het coronavirus, noch tegen ziekte. Integendeel, ze verhogen blijkbaar zelfs het risico op Covid 19-ziekte.

Dit wordt nu ook bevestigd door een nieuw gepubliceerde studie van de Cleveland Clinic in de Verenigde Staten (Risk of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) among Those Up-to-Date and Not Up-to-Date on COVID-19 Vaccination).

Volgens het onderzoek neemt het risico op Covid-ziekte met ongeveer een derde toe bij voortdurende toediening van de gen-injecties. De auteurs van het onderzoek vergeleken de gegevens van mensen die volgens de Amerikaanse CDC “up-to-date” waren (d.w.z. de nieuwe “bivalente boosters” hadden gekregen) en mensen die dat niet waren (d.w.z. niet gevaccineerd en mensen die maximaal twee van deze injecties hadden gekregen). Of simpel gezegd, hoe minder van deze experimentele mRNA-injecties iemand kreeg, hoe kleiner de kans was dat diegene geïnfecteerd of ziek werd. Het onderzoek komt overeen met de resultaten van Effectiveness of the Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) Bivalent Vaccine, een onderzoek dat door dezelfde kliniek werd gepubliceerd en sindsdien door veel kritische medische specialisten in lezingen wordt aangehaald.

De grafiek toont het verschil in respiratoire “Covid-19” ziekte tussen “volledig gevaccineerden” en “niet volledig gevaccineerden”. Degenen die minder herhalingsinjecties kregen, hebben een significant voordeel ten opzichte van degenen die vaker werden geïnjecteerd..

De auteurs van de studie hebben ook onderzocht of er vertekeningen zijn. Dat wil zeggen, of de vaccinatiefanatici zichzelf bijvoorbeeld vaker hadden laten testen. Maar zelfs daar, na de verdeling in drie groepen van bereidheid om getest te worden, kwam over de hele linie hetzelfde beeld naar voren: degenen die plichtsgetrouw de mRNA “vaccinaties” bleven laten toedienen, hadden ook een significant hoger Covid-risico. Het volgende feit is ook bijzonder interessant: volgens de studie hebben vrouwelijke gevaccineerden een 24 procent hoger risico op infectie dan hun mannelijke tegenhangers. In het algemeen gaat het zelfs zo ver dat de auteurs zich beklagen over de vaccins:

“De resultaten van deze studie roepen de vraag op of het redelijk is om het idee te promoten dat iedereen op dit moment “up-to-date” bescherming tegen het COVID-19 vaccin moet hebben, zoals dat momenteel gedefinieerd is. Er wordt vaak beweerd dat het belangrijkste doel van vaccinatie het voorkomen van ernstige COVID-19 ziektes en sterfte is. Daar zijn we het natuurlijk mee eens, maar er moet op gewezen worden dat er geen enkel onderzoek is dat heeft aangetoond dat het bivalente COVID-19 vaccin beschermt tegen ernstige ziekte of sterfte veroorzaakt door de XBB-lijnen van de Omicron-variant.

Ten minste één eerdere studie heeft geen beschermend effect van het bivalente vaccin tegen de XBB-lijnen van SARS-CoV-2 aangetoond. Mensen kunnen er nog steeds voor kiezen om gevaccineerd te worden, maar de aanname dat het vaccin zal beschermen tegen ernstige ziekte en dood is geen voldoende reden om onvoorwaardelijk een vaccin met twijfelachtige werkzaamheid aan alle volwassenen toe te dienen.”

Het wordt steeds duidelijker dat dergelijke studies op grotere schaal verspreid moeten worden. Het is vooral nodig om de massa te informeren en zo de druk op politieke besluitvormers te verhogen. Een medicijn dat geen voordeel maar wel veel bijwerkingen heeft, moet uit de handel worden genomen – en wel onmiddellijk. (Dit was ook de verklaring van Prof. Burkhardt in zijn laatste interview met Report24.news).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-studie-bevestigt-geboosterde-mensen-hebben-meer-kans-om-covid-te-krijgen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...