donderdag 28 december 2023

Herinner je je dit nog?

 december 28, 2023   1272   4  

 

    © 1Veertje / Flickr (CC BY 2.0 DEED)

Als je het niet herinnert, zal ik je eraan herinneren…

Weinig Duitsers die Lotharingen verdedigden konden beschouwd worden als eersteklas troepen. Het Derde Leger stuitte op hele bataljons die bestonden uit dove mannen, andere uit koks en weer andere die volledig bestonden uit soldaten met maagzweren. De G2 identificeerde ook een nieuwe reeks Duitse formaties die voIksgrenadier divisies werden genoemd.) Deze inderhaast samengestelde divisies telden slechts 10.000 man. – Gabel

Ze zetten ook de hele 5 tot 10 tanks per stuk in voor de hele drie “panzerdivisies”. Maar blijkbaar wordt dit niet geleerd aan de cadetten van de USMA op West Point of officieren van het US Army War College (inclusief het historische verhaal Patton At Bay), want deze “grote” generaal slaagde er zelfs niet in om zich door deze Wehrmacht-troepen heen te vechten, schrijft Andrei. Maar raad eens, dit is geen grap – ik heb het gecontroleerd – dit is wat de VSU “accepteert” als haar troepen:

Mensen komen nu volledig in aanmerking voor dienst in de Oekraïense Strijdkrachten zijn in “Invaliditeitsgroep III,” bestaande uit mensen die:

1.    Aan één oog blind zijn of ontbreken.

2.    Gedeeltelijk doof zijn.

3.    Een tracheotomie [luchtpijp] hebben.

4.    Een kaakafwijking hebben die normaal kauwen verhindert.

5.    Lijden aan dwerggroei (<130cm voor mannen).

6.    Een arm missen of niet functioneert.

7.    Een geamputeerd been hebben tot aan de dij.

8.    Vingers missen.

9.    Beide voeten missen.

10. Een pacemaker geïmplanteerd hebben.

11. Slechts één werkende nier hebben.

12. Slechts één werkende long hebben.

13. Hebben geleden aan “traumatische castratie”.

14. Een hersenabces hebben (!)

15. Een aanzienlijke schedelafwijking hebben.

16. Parkinson hebben (!)

17. Een extreme scoliose [verkromming van de rug] hebben.

18. Ernstige borstafwijkingen hebben.

19. “Ernstige bijnierinsufficiëntie” hebben (het is oorlog hè?)

20. Geen blaas hebben.

Zo zie je maar. Kun je je voorstellen wat er momenteel op het Russische internet gebeurt na kennis te hebben genomen van deze voorwaarden (het Pentagon zal zich hier nooit van kunnen afwassen – ze speelden een cruciale rol in het doden van honderdduizenden VSU-personeel)? Maar ja, wat verwacht je als je oorlogsvoering bestudeert via Hollywood en pluimstrijkers? Man, blinde dwergen zonder voeten en ontbrekende vingers met een hersenabces – ik weet zeker dat de Russische generale staf trilt van afschuw. Nee, dat doen ze – die mensen zijn eersteklas professionals met moraal en eer die al generaties lang in de families aanwezig zijn, ze kunnen lowlifes oorlogsmisdadigers niet accepteren als gelijkwaardige militaire professionals. Je eet toch ook niet uit de vuilnisbak als je eten kunt kopen bij de supermarkt? Daarom wordt het Oekraïense oorlogstribunaal in gereedheid gebracht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/herinner-je-je-dit-nog/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...