donderdag 28 december 2023

Telegraaf-columnist voorziet turbulent jaar na opstand tegen elites: ‘En dit is pas het begin’


De elites beweerden bij hoog en bij laag dat vaccinatie, lockdowns en mondkapjes een einde zouden maken aan de pandemie en dat de overheid totale controle moest krijgen om de bevolking tegen zichzelf te beschermen.

Ze waarschuwden voor internetdesinformatie, terwijl zij zichzelf schuldig maakten aan massale desinformatie, schrijft Telegraaf-columnist Leon de Winter.

“Bij een groot deel van de bevolking begon steeds luider die ene cruciale vraag te klinken: waarom liegen de elites?”

Laten we het hopen

De opstand van de meerderheid van de Nederlandse bevolking tegen de hegemonie van de elites op 22 november is geen incident, merkt De Winter op. “Elders in de wereld broeit het ook. 2024 wordt een turbulent jaar,” voorziet hij.

“Laten we het hopen,” zegt neuroloog Jan Bonte. “Want het elitaire machtsblok zal een keertje moeten luisteren naar het gepeupel. Of het nu wil of niet.”

Dit is pas het begin

Privacy-expert Bas Filippini voegt toe: “De enige columnist die de olifant in de kamer durft te benoemen. Deze systeemcorruptie moet worden gestopt.”

“De opstand tegen de elites. En dit is pas het begin,” stelt voormalig Eerste Kamerlid René Dercksen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...