zaterdag 30 december 2023

Het geheime programma is bij sommigen al heel lang bekend


 veranderen menselijk DNA  Dat 'vaccinaties' gebruikt zullen worden om het DNA van mensen te veranderen is bij sommigen al heel lang bekend.

Mensen die zo’n 20 jaar geleden al waarschuwden dat je dokter misschien wel je grootste vijand kan worden.


Kijk om je heen naar wat er de afgelopen jaren is gebeurd.

We hebben te maken gehad met een nep coronapandemie, waarbij de bevolking door de MSM een ongekende angst is aangejaagd.

Een angst die zo groot was dat ze maar al te graag bereid waren om een niet geteste experimentele gentherapie te nemen. Een gentherapie die wel degelijk het menselijk DNA verandert.

We weten ook dat de nep pandemie al lang geleden is gepland.

Er waren dan ook mensen die beschikten over voorkennis. Mensen die zo’n 20 jaar geleden al wisten te voorspellen dat ze DNA veranderingen teweeg zouden brengen via ‘vaccins’.

Zo iemands was destijds Dr. Bill Deagle, waarover Coast to Coast ooit schreef:

Dr. Bill Deagle is a member of the American Board of Family Practice, Canadian College of Family Practice, American Academy of Environmental Medicine, and the American Academy of Anti-Aging Medicine.

Kijk naar de volgende clip die waarschijnlijk ergens begin deze eeuw is opgenomen.

In die clip waarschuwt Dr. Deagle voor het elektronisch patiƫntendossier. Een dergelijk dossier zal door de medische autoriteiten worden gebruikt om te controleren of de dokter wel precies handelt zoals voorgeschreven door de instanties.

Zo niet, dan kan deze worden verwijderd als praktiserend arts en door dit elektronisch dossier kan je dokter zomaar opeens je vijand worden. Dat niet alleen, maar dit zal vooral in de toekomst gaan dienen als een controlemiddel om artsen in het gareel te houden van wat Deagle de Mengele/Nazi medische autoriteiten noemt.

We hebben tijdens de nep coronapandemie gezien hoe ze artsen aanpakken die zich niet houden aan de voorschriften.

En dat is nodig want, je dokter gaat een heel belangrijke rol spelen bij de komst van de New World Order. Deze zal als instrument worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de bevolking wordt ‘gevaccineerd’.

Dit heeft uiteraard niets met gezondheid te maken, maar alles met het volledig onder controle brengen van de mensheid via onder andere DNA veranderingen.

Maar, ook vertelt Deagle dat ze die ‘vaccins’ zullen gebruiken om kanker te veroorzaken bij mensen.

Deagle sprak in een tijd dat ze het nog hadden over het implementeren van chips, maar met de huidige technologie spreken we over nano technologie die heel gemakkelijk via de ‘vaccins’ is toe te dienen zoals Spaans onderzoek heeft aangetoond.
Als we weten dat de nep pandemie en de daaruit voortvloeiende ‘vaccinaties’ onderdeel vormen van een oud plan om van de mensheid een soort gehoorzame robots te maken en het overtollige deel van de bevolking uit te roeien, dan weten we ook dat er absoluut een nieuw nep pandemie zal volgen, met uiteraard ‘nieuwe vaccins’ zoals uitgelegd door Dr. Pierre Capel.

Voor wie meer oude interviews met Dr. Bill Deagle wil zien, kan hier terecht.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...