dinsdag 5 december 2023

Uitgelekte video onthult Rockefeller ‘voorspelde’ Covid Prik ontvolkingsagenda in 1994

 december 5, 2023   3380   8  

 

Volgens de mainstream media is de ontvolkingsagenda nepnieuws, niets meer dan een complot dat is verzonnen door paranoïde complottheoretici die moeten accepteren dat de mondiale elite, waaronder Klaus Schwab en Bill Gates, het beste met ons voor heeft.

Het slechte nieuws voor de mainstream media is dat we meer dan genoeg bewijs hebben om aan te tonen dat de mondiale elite zich niet inzet om ons leven te verbeteren, maar in feite van plan is om de overgrote meerderheid van ons te vermoorden om hun eigen levensstandaard te verbeteren, schrijft Baxter Dmitry.

Als dat vergezocht klinkt, heb je de gebeurtenissen van de afgelopen tijd waarschijnlijk niet goed in de gaten gehouden. Gebeurtenissen zoals de Covid-pandemie en de uitrol van mRNA staan al tientallen jaren op stapel. En het slechte nieuws is dat de mondiale elite nog maar net begonnen is met hun plannen.

Hoe weten we dat? Ze legden de blauwdruk vast in toespraken zoals deze zeldzame Rockefeller toespraak uit 1994, waarin de globalistische patriarch gedetailleerde plannen schetste voor massale bevolkingsvermindering, ook bekend als massamoord, in de Westerse wereld.

Dit is verontrustend maar essentieel voor iedereen die het plan van de mondiale elite voor eugenetica door stiekem te doen en hun volgende stappen in het plan van meerdere decennia wil begrijpen.

De mondiale elite heeft een plan voor ons en ze zijn al tientallen jaren achter gesloten deuren bezig met het schetsen van de blauwdruk.

Tijdens het jaarlijkse Ambassadeursdiner van de VN in 1994 riep David Rockefeller expliciet op tot een vermindering van de wereldbevolking. De clip wordt nog verontrustender wanneer hij expliciet het jaar 2020 noemt als een jaar dat van belang is voor de globalistische elite.

Volgens Rockefeller en de mondiale elite is de economische groei in de westerse wereld in de tweede helft van de 20e eeuw een slechte zaak. Volgens Rockefeller verdienden mensen in Westerse landen, waaronder de VS, te veel geld, hadden ze te veel plezier, kregen ze te veel kinderen en aten ze te veel Thanksgiving-maaltijden. Volgens de elite is dit een probleem dat alleen kan worden opgelost met zorgvuldige planning en meedogenloze efficiëntie.

Dit is de donkere kern van Rockefellers globalistische agenda. De mensen stilletjes, efficiënt en zonder hun religieuze gevoeligheden te beledigen doden. Hij is niet de enige globalistische titaan die spreekt over het belang om beschaafd te blijven terwijl langzaam de aarde te ontvolken. Het is een terugkerend thema geworden.

Dit jaar riep een hooggeplaatste wetenschapper van het WEF op tot een vermindering van de wereldbevolking met 86 procent zodat de globalistische elite “onsterfelijkheid” kan nastreven en van een “hogere levensstandaard” kan genieten.

De oproep werd gedaan door Dennis Meadows, een extreem-linkse Amerikaanse wetenschapper, die beweert dat het doel van ontvolking langzaam en “vreedzaam” kan worden bereikt.

Luister in de video goed hoe Rockefeller toegeeft dat de mondiale elite de wereldeconomie zal verstikken, pijn zal veroorzaken en de levensstandaard van de mensen in het Westen de komende decennia zal verlagen.

Waarom worden Rockefellers kwaadaardige ideeën vandaag de dag, een jaar na zijn dood, nog steeds uitgevoerd? Het is heel eenvoudig als je de afstamming van globalistische ideeën analyseert.

Rockefeller rekruteerde Henry Kissinger, die vorige week op 100-jarige leeftijd overleed, en Kissinger rekruteerde Klaus Schwab, die sindsdien elk kabinet in het Westen is gepenetreerd en regeringen over de hele wereld heeft gecorrumpeerd.

Zoals Rockefeller toegaf, bleef Kissinger tot het einde toe zeer invloedrijk in globalistische kringen. Hij was ook verantwoordelijk voor het mentorschap van Klaus Schwab ver terug in de donkere nevelen van de tijd in de jaren 1950 toen Schwab een jonge, ambitieuze Duitser van nazi afkomst was die zijn weg probeerde te vinden in de wereld.

Wanneer de globalistische elite voor het Neurenberg 2.0 proces wordt gesleept, zullen we al het bewijs hebben, rechtstreeks uit hun mond, om hen te veroordelen voor hun misdaden tegen de mensheid.

Barack Obama’s favoriete schrijver Yuval Noah Harari, die toevallig ook Klaus Schwab’s rechterhand is, schept al jaren op over de plannen van de elite om de wereld te ontvolken.

Maar dit is geen nieuw fenomeen en de hoofdoorzaak van de wereldproblemen kan worden teruggevoerd naar de Rockefeller familie en hun globalistische trawanten.

Je hoort Rockefeller opscheppen over het rekruteren van Kissinger voor het binnenste heiligdom van de globalistische doodscultus. Hij maakte geen grapje.

In 1974, tijdens zijn ambtstermijn als Nationaal Veiligheidsadviseur, bereidde Kissinger een topgeheim rapport en plan voor om de wereldbevolking te controleren, met een plan om te experimenteren op de bevolking van minder ontwikkelde landen in Azië en Afrika voordat het plan werd uitgerold naar de VS en Europa.

Dit is geen aluminiumhoedje samenzweringstheorie. Dit is een samenzweringstheorie in de waarste zin van het woord. Het was een crimineel plan uitgebroed door samenzweerders, waaronder de Rockefellers en Henry Kissinger, die inmiddels een hoge positie in de Amerikaanse regering bekleedde, om de mensheid te vermoorden en tot slaaf te maken.


Deze officiële documenten zijn allemaal te vinden op websites van de Amerikaanse overheid.


Kissinger schreef: “Het probleem is langduriger en complexer dan eerst leek en een kortstondige uitbarsting van activiteit of morele vurigheid zal het niet oplossen.”

Wat bedoelt hij met ‘morele vurigheid’ zal het niet oplossen?

Hij bedoelde dat de mondiale elites het heft in eigen handen moeten nemen.

Laten we nu eens kijken naar de aanbevelingen van Kissinger. Hij adviseerde vele opties voor lange- en kortetermijnplannen, waarbij zijn prioriteit lag bij biomedisch onderzoek en vaccins.


Een ander kortetermijndoel was de sterilisatie van mannen en vrouwen. In 1976, slechts twee jaar na dit rapport, experimenteerden de Rockefeller en Ford stichtingen met gedwongen sterilisaties bij mensen in India.

Officieel werden in slechts een jaar tijd 6,2 miljoen Indiase mannen gedwongen gesteriliseerd door de mondiale elites. Bijna tweeduizend mensen stierven tijdens deze gedwongen operaties.


Kissinger was van plan om de plattelandsgebieden van landen met lage inkomens te bereiken door basisgezondheidszorg te bieden met de hulp van organisaties zoals het Bevolkingsfonds van de VN, de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF.







In 1985 begonnen de Rockefellers jaarlijks tientallen miljoenen aan fondsen te pompen in het National Institute of Immunology in New Delhi India. Waarvoor? Om onderzoek te doen naar een vaccin om de vruchtbaarheid onder controle te houden. Ja, dat heb je goed gehoord. Een vaccin om vruchtbaarheid te controleren…


Zeven jaar later kregen de Rockefellers wat ze wilden. Een vaccin voor geboortebeperking. Uitgevonden door hetzelfde bovengenoemde Nationaal Instituut voor Immunologie in New Delhi in 1992. Rockefeller onderzoeksfondsen creëerden een vaccin dat zwangerschap kan voorkomen door het elke zes maanden toe te dienen.


In 2000 werd de GAVI-alliantie opgericht, waarbij Bill Gates het grootste deel van de financiering voor zijn rekening nam. En wie zijn de andere partners? De WHO, de Wereldbank en UNICEF – alle gebruikelijke globalistische verdachten.

En hier komt de clou. Wat doet GAVI? Ze geven vaccinaties aan minder ontwikkelde landen!

Als je denkt dat dit griezelig veel lijkt op het oorspronkelijke rapport van Kissinger, dan heb je gelijk.

In 2000 was het langverwachte wereldwijde ontvolkingsprogramma van de Rockefellers officieel van start gegaan.

En tegen 2020, met de introductie van de Covid pandemie, was het plan in volle gang en waren de elites zo tevreden met zichzelf dat ze er maar niet over op konden houden.

Natuurlijk zullen volledig gekochte en betaalde mainstream journalisten en zogenaamde factcheckers snel komen om te verklaren dat dit niets meer is dan een grote samenzweringstheorie door verwijzingen aan te halen van de instellingen in kwestie – de Rockefeller Foundation, de WHO, de Wereldbank en UNICEF – die duidelijk deel uitmaken van een samenzwering tegen mensen zoals jij en ik.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3zmmlm-leaked-video-reveals-rockefeller-predicted-covid-jab-depopulation-agenda-in.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...