zaterdag 23 december 2023

We moeten meer compassie tonen met 'gevaccineerden

Hits: 1229  

arme gevaccineerde mensenWij hebben de afgelopen jaren in de praktijk kunnen zien hoe sommige ‘gevaccineerde’ mensen zich vreemd hebben gedragen.

Hoe ze kunnen zien dat de spuiten een averechts effect hebben, maar dat ze deze toch blijven halen.


Als je vroeger een vaccin op de markt wilde brengen, dan moest je dat toch wel gedurende zo’n tien tot vijftien jaar uitgebreid testen.

Dit, simpelweg omdat na een korte tijd nog niet bekend is wat de wat langere termijn effecten van die vaccins zullen zijn.

Die situatie hebben we nooit gekend met het beruchte ‘coronavaccin’.

Niet alleen is het een volkomen nieuwe techniek die wel degelijk het DNA van mensen kan veranderen, het is nooit eerder gebruikt bij mensen en nooit echt getest.

Dat betekent dan weer dat iedereen die zo slim is geweest om de mouw op te stropen in feite niets meer is dan een menselijk proefkonijn.

Ook betekent dat weer dat we pas over ongeveer tien jaar kunnen beoordelen wat de werkelijke effecten van deze vaak dodelijke spuiten zullen zijn.

En zo kan het dat er iedere keer opnieuw onbekende bijwerkingen naar boven komen.

Zoals een psychotische stoornis.

De psychotische kenmerken (hallucinaties, wanen, onsamenhangende spraak of gedrag) zijn niet goed in kaart te brengen en passen ook niet bij andere stoornissen binnen het spectrum.

Kijk om je heen en je ziet dat heel veel mensen last hebben van deze bijwerking.

Dr. Aseem Malhotra zegt dan ook het volgende:

Ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar toon alsjeblieft wat medeleven met de pro-covid-mRNA-prik-fanaten.

Een van de potentieel ernstige bijwerkingen is een 'psychotische stoornis', waardoor mogelijk ook hun beoordelingsvermogen aangaande dit ‘vaccin’ is aangetast en ze werkelijk denken dat de spuit hen zal helpen.

Ze hebben echt hulp nodig.
   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...