maandag 12 juni 2023

Onthullende brief Klaus Schwab over Great Reset aan premier Rutte openbaar gemaakt

Zojuist is een brief van Klaus Schwab aan Rutte openbaar gemaakt. Het is duidelijk dat het World Economic Forum de Great Reset coördineert en Nederland daarbij een leidende rol speelt, zegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD), die de brief op Twitter heeft gezet.

Met het oog op de leidende rol die Nederland heeft genomen bij het aansturen van het herstel van Europa en de toekomst van Europa, zal uw kijk op het bouwen aan de Great Reset op wereldniveau met de internationale gemeenschap zeer worden gewaardeerd, schrijft Schwab.

Food Hubs

In een andere brief, die dateert van februari 2021, bedankt hij premier Rutte voor zijn bijdrage aan de sessie over het transformeren van voedselsystemen en landgebruik, voor zijn deelname aan de Food Innovations Hub en voor het huisvesten van het Global Coordinating Secretariat, het coördinatiecentrum van de Food Hubs van het World Economic Forum.

Felicitaties

Schwab feliciteerde Rutte na de verkiezingen van maart 2021, blijkt uit weer een andere brief. Hoewel de formatiebesprekingen toen nog moesten beginnen, was Schwab verrukt over Ruttes volgende termijn: “Ik ben zeer verheugd dat we op uw leiderschap kunnen blijven rekenen!”

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...