vrijdag 29 december 2023

Wat is de werkelijke reden dat alle CO2 moet verdwijnen?

zij zullen ontsnappen in de arkVan alle gefingeerde vijanden waar de mensheid mee te maken heeft, is CO2 misschien wel de allergrootste.

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de CO2 op aarde minder en minder wordt totdat….


Ieder mens dat nog beschikt over een klein beetje eigen denkvermogen kan zien dat er heel veel dingen niet kloppen met betrekking tot de huidige klimaathysterie.


Als we kijken naar de lange geschiedenis van de aarde, dan lijkt duidelijk dat in de historie van onze planeet het niveau CO2 in onze atmosfeer nu zo ongeveer het laagste ooit is.

Maar, ook dat als het nog verder zou dalen, wij ons in een zogenaamd ‘extinction level event’ zouden bevinden. Dat wil zeggen, een situatie waarbij leven op aarde onmogelijk wordt.
De grote vraag is dan ook, waarom moet alle CO2 verdwijnen uit onze atmosfeer?

Want het verwijderen van CO2 uit onze atmosfeer staat gelijk aan een aanval op onze voedselvoorziening.

Bij planten spreek je van Fotosynthese:

Fotosynthese (ook: koolstofdioxideassimilatie of koolzuurassimilatie) is een vorm van biosynthese, waarbij energie uit zonlicht wordt gebruikt om gasvormig koolstofdioxide om te zetten in de vaste stof glucose. Bij deze chemische reactie komt zuurstofgas vrij. Een deel van de gevormde glucose wordt via zetmeelsynthese vervolgens omgezet in zetmeel, dat in wortels, stengels, bladeren en zaden door de plant wordt opgeslagen.

Om dit proces te laten plaatsvinden zijn er drie dingen nodig. Eén daarvan is zonlicht, het andere is CO2 en het derde is water.

Met andere woorden, eigenlijk zijn de krachten in de achtergrond druk bezig om het leven op aarde uit te roeien.

Nu kan je stellen dat als die krachten het leven op aarde onmogelijk maken ze zelf ook slachtoffer zullen worden.

In principe is dat ook zo, behalve als ze al plannen hebben om te ontsnappen als de grond hen te heet onder de voeten wordt.

Eén van de meest gewetenloze maniakken op deze planeet is de Joodse wetenschapper Yuval Harari, de rechterhand van Klaus Schwab.

Als je hem in de volgende video al hoort zeggen dat wanneer er ooit een zondvloed komt, zij veilig zullen zijn in een ark terwijl de rest van de nutteloze mee-eters verdrinkt, dan heb je een aardig idee hoe ze denken.

En misschien bestaat die ark straks wel uit ruimteschepen gebouwd door Elon Musk of de al bestaande schepen uit de geheime ruimtevloot die hen naar een veilig deel van ons zonnestelsel zal vervoeren.

Tekst loopt door na de video:



Het zal dan waarschijnlijk ook niemand verwonderen dat bovenstaande engnek wordt bewonderd door de bekende vrijmetselaar Mark Rutte.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...